HOROSCOP AZI (28 Februarie): SCORPIONII au probleme în dragoste, PEȘTII își sporesc veniturile

Horoscop azi (28 februarie): Citește zilnic horoscopul pe elacraciun.ro!

Berbec

Din punct de vedere al interacțiunii sociale, stai foarte bine astăzi. Comunicarea va fi punctul tău forte. Astfel, dacă ai ocazia să pui bazele unui proiect împreună cu altcineva, este un moment prielnic. La fel și dacă vei participa la un eveniment, îți poți face niște cunoștințe care să te ajute pe viitor.

Taur

Astăzi riști să ai niște probleme financiare. Dar asta după ce vei cheltui mai mult decât ți-ai propus. Ar trebui să fii mai cumpătat în ceea ce privește achizițiile, pentru că vei avea probleme cu banii mai târziu.

Gemeni

FOLLOW ME

Stai bine din punct de vedere al comunicării. Astăzi este un moment oportun să stabilești detaliile următoarei vacanțe împreună cu cei dragi. De asemenea, dacă ești într-o relație, vor exista niște discuții despre viitorul vostru, poate chiar să vă luați o casă împreună.

Rac

Astăzi partea financiară este favorizată. Ai toate șansele să primești niște bani în plus. Și îți va merge la fel de bine și pe viitor pentru că apare oportunitatea de a încheia un parteneriat cu o persoană mai în vârstă.

Leu

E o zi prielnică pentru a lua decizii ce au legătură cu viitorul tău. Poți în sfârșit să iei o hotărâre cu privire la relația ta sentimentală și de asemenea, e un moment bun pentru semnarea unui contract.

Fecioară

Ai avut niște discuții în contradictoriu cu cineva apropiat. Astăzi însă, stai foarte bine din punct de vedere al comunicării, așa că în a doua parte a zilei dacă te vei întâlni cu acea persoană vei reuși să treceți peste aceste neînțelegeri și să ajungeți la un acord.

Balanţă

Astăzi pot apărea unele schimbări care să îți influențeze viitorul. E vorba mai ales de schimbări pe plan social. De asemenea, astăzi ai toate șansele să cunoști persoane care te pot ajuta să dezvolți niște proiecte de viitor.

Scorpion

Deși ești încă îngândurat din cauza problemelor sentimentale, astăzi este o zi prielnică pentru a le rezolva. Dispui de tot ce e nevoie pentru a lua decizia cea mai bună pentru tine, așa că nu ezita!

Săgetător

Vei fi avea un program destul de aglomerat din cauza locului de muncă. E posibil chiar să fie nevoie să pleci într-o delegație, sau să faci câteva drumuri mai lungi. Acestea se vor dovedi însă benefice pentru parcursul tău în instituție.

Capricorn

Începutul zilei este destul deliniștit, ba chiar foarte bun, întrucât ai toate șansele să ai niște rezultate excepționale la locul de muncă. În cea de-a doua parte a zilei vei fi umit de o veste din partea persoanei iubite, care îți va schimba viața.

Vărsător

Astăzi ești mai tentat ca niciodată să te implici într-un proiect cu cineva. Deși propunerea acestuia pare tentantă, ar trebui să nu te grăbești și să gândești totul la rece. De asemenea, sfaturile unei persoane mai în vârstă, cu experiențe similare, te-ar putea ajuta să iei decizia bună.

Peşti

Ai toate șansele să îți mărești considerabil veniturile, dar trebuie să fii atent la ce decizii iei. Astăzi poți avea de asemenea niște momente bune pentru a rezolva niște probleme sentimentale sau a solidifica relația de cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.