Horoscop azi, 4 august. Ce vești primesc Leii


♈ BERBEC

Astăzi s-ar putea să fiți binecuvântat de Lună. Este posibil să plănuiți să vă renovați biroul sau casa. Sunteți sfătuit să cheltuiți în limitele bugetului, altfel vă poate afecta economiile. Franchețea dvs. vă poate afecta relația cu cei dragi, așa că vă sfătuim să vă gândiți de două ori înainte de a vorbi. De asemenea, este posibil să aveți probleme legate de dinți, gât, urechi, nas.

♉ TAUR

Astăzi este posibil să simțiți fericire și liniște sufletească. Este posibil să lucrați eficient în viața profesională, subalternii dvs. pot coopera cu dvs. pentru a lua unele decizii importante în afaceri. Este posibil să plănuiți să începeți o nouă afacere cu ajutorul fraților și a rețelei de prieteni, ceea ce poate fi benefic pentru creșterea afacerii. Se recomandă să vă odihniți corespunzător pentru a vă menține entuziasmul.

♊ GEMENI

Astăzi este posibil să vă detașați de responsabilitățile care v-au fost încredințate. De asemenea, vă cheltuiți mai mult pentru a cumpăra lucruri fără valoare, ceea ce poate crește negativitatea în casă sau la birou. vi se recomandă să vă supravegheați adversarii și rivalii, altfel puteți fi victima unei conspirații. se recomandă să citiți cu atenție documentele înainte de a vă pune semnătura.

♋ RAC

Astăzi, este posibil să vă bucurați de viața de familie și de cea profesională. este posibil să deveniți politicos cu cei din jur, ceea ce vă poate ajuta la buna desfășurare a activității. este posibil să găsiți noi surse de venit, ceea ce vă poate spori economiile. de asemenea, puteți avea în vedere renovarea casei sau a biroului. nativii care au un loc de muncă, pot obține promovări.


♌ LEU

Astăzi, este posibil să fiți ocupat la serviciu, înțelepciunea dvs. vă poate ajuta să luați decizia corectă în ceea ce privește creșterea afacerii. este posibil să primiți o comandă importantă, ceea ce vă poate extinde munca. Este posibil să vă folosiți creativitatea pentru a vă renova casa sau biroul, ceea ce vă poate îmbunătăți statutul social. de asemenea, puteți investi în unele bunuri creative.

♍ FECIOARĂ

Astăzi, sunteți binecuvântat de Lună, puteți face față tuturor provocărilor cu ajutorul răbdării și, prin urmare, vă puteți bucura la locul de muncă. Ați putea planifica o scurtă călătorie legată de muncă, în care să primiți ajutor de la frații și subalternii dvs. și care vă va îmbunătăți rețeaua socială. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt sfătuite să își folosească rețeaua pentru a obține un loc de muncă potrivit.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♎ BALANȚĂ

Astăzi, este posibil să aveți unele probleme legate de sănătate. Lipsa de somn vă face să fiți arogant. Sunteți sfătuit să evitați să vă certați la locul de muncă și acasă pentru a evita situațiile încurcate. De asemenea, este posibil să fiți atras de ocultism. Este posibil să vă aflați într-o etapă de autoanaliză, dar cumva karma voastră bună vă poate ajuta să ieșiți din această situație încurcată.

♏ SCORPION

Astăzi, este posibil să plănuiți să vă renovați casa. Este posibil să cumpărați niște artefacte sau lucruri creative,care vă vor îmbunătăți statutul social. De asemenea, este posibil să investiți în proprietăți și alte active. E posibil să vă bucurați de momente romantice cu soțul/soția, ceea ce va spori relația emoțională cu acesta/aceasta. persoanele singure pot găsi un suflet pereche. îndrăgostiții pot lua unele decizii importante în ceea ce privește căsătoria.

♐ SĂGETĂTOR

Astăzi, este posibil să vă simțiți fericit. Problemele cronice de sănătate legate de membrii familiei nu pot fi vindecate. Banii care erau blocați, pot fi recuperați acum, ceea ce poate crește lichiditățile în afaceri. Persoanele care au un loc de muncă pot primi unele stimulente care le vor îmbunătăți sănătatea financiară. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot obține un loc de muncă cu ajutorul referințelor unei rude sau ale unui prieten. Studenții ar putea primi ajutor de la prietenii lor în ceea ce privește studiile universitare.

♑ CAPRICORN

Astăzi, Este posibil să vă folosiți creativitatea pentru a vă renova casa sau biroul. concentrarea dvs. față de obiectivele dvs. poate fi bună. Suprasolicitarea vă poate obosi mintea, ceea ce vă poate crea anxietate, neliniște și stres, ceea ce vă poate afecta viața domestică. studenții sunt sfătuiți să evite fantezia în studiile lor, sunt sfătuiți să își facă un orar adecvat pentru studii și să îl urmeze cu ajutorul voinței.

♒ VĂRSĂTOR

Astăzi, este posibil să fiți nerăbdător, ceea ce se poate reflecta în modul dvs. de lucru. Pot exista unele greșeli prostești, care pot avea tendința de a vă incompleta proiectul. Investițiile în active fixe sunt sfătuite să se amâne câteva zile. Dar, cu ajutorul destinului, puteți depăși situația încurcată. Seara, este posibil să vă concentrați asupra muncii dumneavoastră.

♓ PEȘTI

Astăzi este posibil să primiți vești bune de la fratele dvs. Este posibil să vă petreceți timpul cu familia și prietenii. Cu ajutorul creativității, ați putea plănui să vă renovați casa sau biroul. este posibil să începeți noi parteneriate cu membrii familiei, ceea ce va fi benefic în viitorul apropiat. subordonații de la birou vă pot ajuta în ceea ce privește proiectele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.