HOROSCOP AZI (6 martie): FECIOARELE își rezolvă problemele cu banii, RACII se afirmă la locul de muncă


Horoscop astăzi, 6 Martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Berbec

Nu ai o zi foarte liniștită, pentru că s-ar putea să apară câteva situații neprevăzute la locul de muncă care te pot stresa destul de mult. Este însă o zi când ingeniozitatea și creativitatea ating cote maxime, așa că ai toate șansele să depășești cu bine aceste obstacole.

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Taur

Sunt favorizate azi relațiile cu cei din jur și te bucuri de niște abilități de comunicare excelente. În cea de-a doua parte a zilei e posibil să cunoști niște persoane care te pot ajuta să te dezvolți în plan profesional. Ai grijă cum îți gestionezi bugetul, pentru că s-ar putea să apară probleme în sfera financiară.

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Gemeni

Astăzi e o zi prielnică pentru a face investiții care să îți aducă profit. Nu îți neglija intuiția, pentru că astăzi îți va da niște semne foarte importante. Deși relația cu colegii de la locul de muncă nu mai merge la fel de bine, vei reuși să petreci niște timp de calitate alături de prietenii tăi care vor găsi cuvintele potrivite pentru a te motiva.


HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Rac

Ai stat destul de prost pe planul interacțiunilor sociale în ultima perioadă, dar astăzi se va schimba acest lucru, iar relațiile cu cei din jur și mai ales cu partenerul de viață vor fi mai bune. Deși ai fost demoralizat, astăzi ai ocazia să te afirmi la locul de muncă.

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Leu

Va trebui să faci niște eforturi pentru binele familiei, poate fi vorba chiar de o călătorie în interesul celor dragi. Evită conflictele cu rudele mai în vârstă. În ciudat micilor inconveniente din prima parte a zilei, astăzi e o zi favorabilă negocierilor și ar trebui să profiți de asta, mai ales la locul de muncă.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Fecioară

Este o zi de marți care aduce cu ea câteva probleme de sănătate, deci acordă o atenție mai mare stării tale. În ciuda acestui fapt, reușești să îți rezolvi problemele financiare care te-au stresat în ultima perioadă.

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Balanță

Spre dimineață, e posibil să întâlnești o persoană care va vrea să dezvoltați un proiect împreună. De asemenea, astăzi, munca și eforturile depuse în ultima perioadă la locul de muncă vor fi observate și apreciate. Nu uita însă de membrii mai tineri ai familiei care s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău.

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Scorpion

S-ar putea ivi ocazia să faceți o călătorie de plăcere împreună cu prietenii. Aveți nevoie să va relaxați și să va încărcați bateriile. Puteți să va bazați pe intuiție pentru a luă o inițiativă în privință relațiilor cu partenerul de viață. Va recomandăm să țineți cont de faptul că astăzi simțul practic este diminuat.

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Săgetător

Ești nerăbdător să îți pui ideile în practică și nu este greșit, pentru că sunt foarte bune. Însă ar fi bine să nu te grăbești și să accepți și ajutorul celor dragi. Pe plan sentimental, lucrurile se vor așeza și dacă ai avut niște conficte cu persoana iubită, astăzi este prevăzută o împăcare.

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Vărsător

Astăzi te dovedești a fi foarte proactiv și inspirat, așa că vei rezolva cu ușurință sarcinile de la locul de muncă. Deși îți merge bine pe plan profesional, ai grijă să nu îți neglijezi partenerul de viață ca să nu ai probleme în cuplu.

HOROSCOP 6 MARTIE 2018 Pești

Astăzi totul îți iese bine și ești foarte ingenios. Însă tinzi să faci promisiuni pe care îți va fi greu să le respecți așa că ai grijă ce sarcini îți asumi pentru viitor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.