Horoscop azi, 7 iunie 2022 – vești superbe pentru 3 zodii

Horoscop azi, 7 iunie 2022 - vești superbe pentru 3 zodii

♈ BERBEC

O energie de susținere și eficiență te va însoți astăzi, dragă Berbec, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Fecioară și prin a șasea ta casă solară. Acest climat cosmic este perfect pentru a lua cu asalt noua săptămână de lucru, mai ales dacă ai o profesie care îți cere să funcționezi în cadrul unui grup. Din nefericire, un aspect dezechilibrat între Luna și Jupiter ar putea să te facă să te simți copleșit de numărul de lucruri de pe lista ta de lucruri de făcut. Totuși, încearcă să nu privești imaginea de ansamblu, dându-ți permisiunea de a te descurca încet cu fiecare sarcină pe măsură ce ziua se desfășoară.

♉ TAUR

Vei fi într-o dispoziție excentrică și extrovertită astăzi, dragă Taur, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Fecioară și prin sectorul din harta ta care guvernează distracția. Deși responsabilitățile profesionale te vor lega de realitate, asta nu înseamnă că nu poți ridica vibrația prin distracția cu colegii de muncă pe parcursul zilei. O energie dulce va umple aerul mai târziu în această seară, când Luna îi va sufla un sărut lui Venus, guvernatorul tău planetar. Acest climat cosmic va oferi scuza perfectă pentru a îmbrățișa luxul, așa că nu vă simțiți vinovat dacă decideți să vă răsfățați cu o mică terapie de retail înainte de culcare.

♊ GEMENI

Luna își continuă călătoria prin Fecioară astăzi, punându-vă într-un spațiu emoțional și hrănitor. S-ar putea să te simți chemat să te mobilizezi în jurul prietenilor și familiei tale, ajutând pe oricine care nu a fost foarte bine în ultima vreme. În timp ce satisfacerea nevoilor celorlalți vă poate aduce cu siguranță câteva puncte karma majore, încercați să nu vă cheltuiți toată energia în acest proces. Din fericire, o conexiune dulce între Luna și Venus vă va da permisiunea de a vă deconecta mai târziu în această seară, deoarece universul vă încurajează să vă răsfățați cu puțină liniște și îngrijire de sine din confortul canapelei dvs.

♋ RAC

Mintea ta se va simți ca un loc ocupat astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Fecioară și prin sectorul din harta ta care guvernează procesul de gândire. Vei deveni hipersensibil la lumea din jurul tău, cu o abilitate stranie de a detecta problemele și soluțiile care le pot corecta. Nu te teme să le oferi sfaturi bine intenționate prietenilor și colegilor de serviciu în acest moment, dar asigură-te că ceri permisiunea înainte de a le transmite ideile sau punctul tău de vedere altcuiva. O conexiune dulce între Luna și Venus îți va cere să încetinești în această seară, astfel încât să te reconectezi cu echilibrul tău personal.

♌ LEU

Vei fi într-o dispoziție economă astăzi, dragă Leu, pe măsură ce Luna în Fecioară își continuă călătoria prin sectorul din harta ta care guvernează finanțele personale. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a te organiza cu contul tău bancar și asigură-te că ești cu ochii în patru pentru orice serviciu de streaming sau taxe recurente pe care nu le mai folosești. Între timp, o conexiune dulce între Soarele Gemenilor și Chiron te poate ajuta să te conectezi cu credința ta în umanitate, atâta timp cât te înconjori de oameni pozitivi care îți iubesc și îți susțin visele. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, asigurați-vă că vă răsfățați cu mâncare bună și o notă de lux.

♍ FECIOARĂ

Luna navighează astăzi prin semnul tău, dragă Fecioară, dar asta nu înseamnă că nu vei fi lipsită de provocări, deoarece Luna formează conexiuni dezechilibrate cu Jupiter expansiv și Marte pasional. Deși nivelul tău de energie se va simți ridicat, va fi important să te menții în ritm acum, ca nu cumva să te copleșești și să te lovești de un zid. Fă-ți timp să te reconectezi cu spiritualitatea ta în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Venus, cerându-ți să îți deschizi inima către univers. De asemenea, ați putea dori să vă păstrați ochii deschiși pentru semne și sincronicități, deoarece cealaltă parte va fi în stare să vă ghideze.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Deși eficiența ta va fi la cote maxime, s-ar putea, de asemenea, să te găsești închisă și în mintea ta pe tot parcursul zilei, deoarece Luna își continuă călătoria prin Fecioară și prin sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Momentele de iluminare te-ar putea găsi la un moment dat, așa că ar fi bine să ai la îndemână un pix și o hârtie, pentru a putea documenta orice gând profund care apare în psihicul tău. Planificați-vă să petreceți ceva timp meditând în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Venus, aducând o energie împuternicitoare, grațioasă și transformatoare în calea voastră.

♏ SCORPION

Vei avea chef să-ți susții colegii și comunitatea astăzi, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Fecioară și prin a unsprezecea ta casă solară. Din păcate, o serie de aspecte dezechilibrate între Luna, Jupiter și Marte te pot dezechilibra, mai ales dacă muști mai mult decât poți mesteca. Deși inima ta va fi la locul potrivit, încearcă să ții cont de faptul că nu îi poți ajuta pe alții fără să te ajuți mai întâi pe tine. Luați aceste sentimente cu dvs. în seara, când Luna se conectează cu Venus, inspirându-vă să îmbrățișați romantismul și armonia pentru dvs.

♐ SĂGETĂTOR

Munca va ocupa cea mai mare parte din energia și concentrarea ta astăzi, dragă arcașule, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Fecioară și prin a zecea ta casă solară. Deși te vei regăsi într-o dispoziție extrem de organizată și eficientă, asigură-te că îți verifici de două ori munca și responsabilitățile pentru ziua respectivă, altfel ai putea ajunge să îți pierzi centrul. O conexiune dulce între Luna și Venus în această seară ar putea să te inspire să îți aduci munca acasă, ceea ce te poate ajuta să te pui în fața bordurii, eliberându-ți ceva timp pentru a lua lucrurile mai ușor pe măsură ce se apropie weekend-ul.

♑ CAPRICORN

Ar trebui să te trezești revigorat și optimist în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna își continuă călătoria prin Fecioară și prin sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Încearcă să faci o ședință de meditație înainte de a merge la serviciu astăzi, astfel încât să te poți inspira din frumusețea care există în interiorul și în jurul tău. Semnele și sincronicitățile sunt, de asemenea, susceptibile de a cădea în calea ta, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a cere universului îndrumare pe calea ce urmează. Asigurați-vă că vă programați ceva timp pentru creativitate sau pentru a alerga în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Venus.

♒ VĂRSĂTOR

Vei avea ocazia de a îndepărta orice persoane sau situații care te rețin în ultima vreme, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna în Fecioară își continuă călătoria prin sectorul din harta ta care guvernează transformarea personală. Acest plasament luminos va scoate în evidență orice greutate moartă care a ocupat prea mult spațiu în viața ta, ceea ce face important ca tu să iei act de oricine sau orice lucru care aduce suferință în viața ta sau te încetinește. O energie mai ușoară va umple aerul mai târziu în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Venus, încurajându-te să te decompresezi și să te romanțezi din confortul casei.

♓ PEȘTI

Acordă-ți puțin timp pentru a te concentra asupra bunăstării tale emoționale astăzi, dragă Pești, deoarece Luna în Fecioară activează sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Deși vei fi într-o dispoziție de susținere și ajutor când vine vorba de persoanele pe care le iubești, ar trebui să eviți să te abați să ajuți pe cineva care ar putea să nu facă același lucru pentru tine. Din fericire, o conexiune dulce între Soare și Chiron te poate ajuta să îți găsești centrul, atâta timp cât ești dispus să te miști încet, să te folosești de recunoștință și să asculți de ceea ce au nevoie inima și mintea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.