HOROSCOP AZI (7 martie): FECIOARELE își vor împlini un vis, GEMENII au armonie în cuplu

Horoscop azi 7 martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 7 Martie 2018 Berbec

Astăzi vei fi supus unor situații stresante. Poate fi vorba de niște neînțelegeri la locul de muncă, cineva care a făcut o greșeală și aruncă vina asupra ta. Nu te implica în conflicte i vezi-ți de muncă pentru că adevărul va ieși la lumină.

Horoscop 7 Martie 2018 Taur

E posibil să te trezești în mijlocul unui conflict care nu a fost cauzat de tine însă acum trebuie să participi. Menține-ți calmul, pentru că tu nu ești implicat. E posibil chiar să fie vorba despre o vizită în instanță.

Horoscop 7 Martie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Dacă te afli într-o relație, legătura dintre tine și partener va deveni din ce în ce mai armonioasă. Nu te așteptai să ai parte de aceste momente frumoase lângă cineva, dar iată că a sosit momentul.

Horoscop 7 Martie 2018 Rac

Astăzi programul tău nu va mai fi la fel de încărcat. Ai reușit să strângi documentele necesare pentru a-ți atinge un obiectiv. Curând vei avea parte de niște surprize care îți vor schimba viața.

Horoscop 7 Martie 2018 Leu

Astăzi ești pe foarte încărcat cu niște drumuri pe la instituții ale statului. Aceste drumuri nu se vor termina însă astăzi, ci vei mai avea de lucru până vei reuși să îți îndeplinești scopul.

Horoscop 7 Martie 2018 Fecioară

Se anunță o schimbare în viața ta. Poate fi vorba chiar de îndeplinirea unui vis. Nu te îngrijora din cauza birocrației, într-adevăr, ai nevoie de multe acte, însă se va rezolva mai repede decât crezi.

Horoscop 7 Martie 2018 Balanță

Apar schimbări în viața ta. Însă trebuie să schimbi și niște documente cu această ocazie. Vei fi foarte aglomerat, însă la finalul zilei te vei relaxa!

Horoscop 7 Martie 2018 Scorpion

Începi ziua cu o stare destul de bună, însă pe parcurs vei primi o veste destul de proastă care te va pune pe gânduri. Nu te îngrijora, vor apărea niște probleme din cauza neatenției altora, însă tu nu trebuie să fii afectat.

Horoscop 7 Martie 2018 Săgetător

S-ar putea să ai niște probleme cu legea. Nu te îngrijora, este doar un moment bun să îți faci ordine în viață și să începi de la zero.

Horoscop 7 Martie 2018 Capricorn

Ești o persoană foarte deschisă cu cei din jur și ai spus mereu ceea ce simți. Astăzi însă o persoană s-ar putea să te dezamăgească. Stai departe de un conflict și nu te lăsa cuprins de furie, bunăstarea ta stă doar în mâinile tale.

Horoscop 7 Martie 2018 Vărsător

Astăzi apar iarăși probleme în cuplu. Nu este vorba că între tine și partener nu mai există iubire, ci voi ați uitat să mai comunicați. Poate că astăzi ar fi un moment bun să lucrați la asta.

Horoscop 7 Martie 2018 Pești

Astăzi e posibil să suferi o dezamăgire în dragoste sau de un abandon. Nu te demoraliza, așa cum ai făcut totul de unul singur până acum, așa o poți face și în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.