Horoscop de 8 martie, Femeia Leu câștigă tot

La mulți ani tuturor femeilor! Horoscopul zilei de 8 martie aduce vești minunate la început de săptămână. Cam toți nativii se bucură de o zi cu multe realizări. Totuși, Racii și Scorpionii au ceva de tras, în special pe planul iubirii. Pe de altă parte, nativii din Leu, în special femeile, au mare noroc azi.

Horoscop 8 martie

Berbec

Este o zi bună pentru investiții mari. Vei găsi cele mai bune prețuri și vei avea noroc să găsești mici comori. Mergi la cumpărături, așadar!

Taur

Ai nevoie de odihnă și e momentul să-ți organizezi mai bine programul. Nu mai este cazul de nopți pierdute sau zile încărcate cu o mulțime de activități. Menajează-te!

Gemeni

FOLLOW ME

Iubitorii de animale vor avea o surpriză minunată sub forma unui nou suflet în viața lor. Vor salva un animăluț sau îl vor primi de la cineva, bucuria lor va fi de nedescris.

Rac

Mari conflicte pe plan personal, în special cu iubitul sau iubita. Sunteți într-un impas și în loc să discutați ca o echipă, vă contraziceți și sunteți la cuțite.

Leu

Mai ales femeile din zodia Leu, dar parțial și bărbații, au o zi cum rar se arată. Câștigă tot, le iese orice își pun în cap si au parte de satisfacții pe măsură. O zi bună să fie îndrăzneți!

Fecioară

Cu o privire critică ce este cu ochii pe tine, iese perfecționismul tău la iveală. Azi vei simți nevoia să controlezi tot ca să impresionezi pe cineva!

Citește și: Horoscop săptămânal 8-15 martie 2021. Zodia Rac este cea mai norocoasă

Balanță

Ești binedispus și vrei să ajuți un prieten aflat într-o situație mai grea. Roata se întoarce și ești răsplătit pentru eforturile tale. Vin bani buni!

Scorpion

Ghinioane peste ghinioane! Nimic din ce încerci să faci nu îți iese și ești foarte frustrat. Colac peste pupăză, partenerul de viață așteaptă multe de la tine și are reproșuri când nu reușești.

Săgetător

Nu ai de ce să te plângi în această zi de început de săptămână. Totul pare că merge ca pe roate și ești foarte binedispus. Păstrează starea aceasta de spirit și zilele ce urmează.

Capricorn

Vrei să devii un om mai bun și citești, te documentezi, cauți metode de meditații, de a atrage energiile. Trebuie să înveți că toată puterea ta vine din interiorul tău!

Vărsător

Nu vei mai permite nimănui din jur să îți zică unde este calea ta. De astăzi, îți vei lua soarta în mâini și vei uita de gura lumii. E un pas greu dar dificil.

Pești

E o zi destul de dificilă, din cauza unor concurenți care îți pun bețe în roate. Ai nevoie de mult calm ca să găsești soluția să ieși din impas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.