Horoscop de weekend 1 – 3 septembrie 2023. Primele zile din lună aduc vești minunate

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
Vineri, îți vei simți energia revitalizată, astfel că vei fi în căutare de aventuri și socializare. Sâmbătă, ar fi bine să dedici timp activităților creative sau sportive. Duminică, acordă atenție relațiilor personale, deoarece o conversație sinceră ar putea aduce claritate.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Vineri, te vei simți inspirat/ă să explorezi noi idei și să îți extinzi orizonturile. Sâmbătă, acordă timp relaxării și reflectării interioare. Duminică, poate fi momentul să împărtășești gândurile tale cu cei dragi și să te bucuri de conexiunile personale.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Vineri, vei fi în elementul tău social, făcând legături și având discuții interesante. Sâmbătă, s-ar putea să simți nevoia de timp pentru tine și pentru a-ți încărca bateriile. Duminică, ia în considerare planuri relaxante sau meditație pentru a-ți liniști mintea.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
Vineri, relațiile sunt în centrul atenției, așa că ar fi o zi bună pentru a petrece timp cu cei dragi. Sâmbătă, ar putea apărea oportunități profesionale sau financiare, așa că fii atent/ă la detalii. Duminică, ar putea fi momentul să îți urmărești pasiunile și interesele personale.

Leu (23 iulie – 22 august):
Vineri, vei simți nevoia să te exprimi și să fii în centrul atenției. Sâmbătă, relaxează-te și acordă-ți timp pentru activități care îți aduc bucurie. Duminică, conectează-te cu cei din jur prin discuții profunde și împărtășește experiențele tale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
Vineri, acordă atenție detaliilor și organizării. Sâmbătă, ia în considerare timpul petrecut cu familia sau în cercul tău de prieteni apropiați. Duminică, ar putea fi momentul să te concentrezi pe sănătatea ta și să îți planifici activități de relaxare.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Vineri, se pune accentul pe relații și colaborări. Sâmbătă, fii deschis/ă la noi oportunități și experiențe. Duminică, poate fi momentul să te concentrezi pe proiecte creative sau să îți petreci timpul cu persoane care îți aduc inspirație.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
Vineri, s-ar putea să simți nevoia să îți clarifici gândurile și sentimentele. Sâmbătă, acordă atenție planurilor financiare sau profesionale pe termen lung. Duminică, conectează-te cu cei dragi și bucură-te de momentele simple.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Vineri, energia ta este ridicată, așa că profită de oportunități de aventură sau explorare. Sâmbătă, relaxează-te și ia-o mai ușor. Duminică, concentrează-te pe auto-reflecție și învățare personală.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
Vineri, ia în considerare interacțiunile cu prietenii sau colegii pentru a schimba idei și opinii. Sâmbătă, ar putea apărea oportunități sociale interesante. Duminică, acordă timp pentru activități creative sau pentru a te conecta cu pasiunile tale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Vineri, s-ar putea să simți nevoia de timp pentru tine și pentru a te regrupa. Sâmbătă, concentrează-te pe obiectivele tale personale și profesionale. Duminică, acordă atenție relațiilor cu cei din jur și adu un strop de originalitate în conversații.

Pești (19 februarie – 20 martie):
Vineri, inspirația și creativitatea ta sunt în creștere, așa că lasă-ți imaginația să zburde. Sâmbătă, bucură-te de activități relaxante și de momentele de liniște. Duminică, acordă timp pentru auto-reflecție și îngrijire personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.