HOROSCOP DE WEEKEND ( 24-25 Februarie): BERBECII sunt romantici, RACII profită cel mai mult

Horoscop de weekend: Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Berbec

Pentru tine, sfârșitul săptămânii va fi unul foarte romantic. Decizi să îți petreci timpul cu persoana iubită, iar dacă ești singur accepți să te întâlnești cu persoane care te îndrăgesc.

Taur

Este un risc ridicat de a apărea niște discuții destul de aprinse între tine și cineva apropiat. Este destul de greu să stăpânești acest conflict, întrucât amândoi sunteți influențați de orgoliu. Încearcă să fii puțin mai tolerant și diplomat și să îl asculți cu atenție. Vei reuși totuși să te relaxezi în weekend, pentru că vei fi în prejma persoanei pe care o îndrăgești.

Gemeni

FOLLOW ME

Vei fi înconjurat de persoane noi care vor fi încântate de prezența ta. Însă totul nu este atât de frumos și liniștit precum pare, pentru că partenerul de viață s-ar putea să stârnească niște certuri din cauza geloziei. Încearcă să nu te aprinzi foarte tare și să îi explici cât mai diplomat cum stau lucrurile.

Rac

Te-ai plictisit de rutina din ultima perioadă. Astfel, profiți de weekend pentru a face o călătorie alături de partenerul de viață și va fi exact ceea ce aveai nevoie. De asemenea, în urma acestui timp petrecut împreună, relația voastră se va solidifica. Dacă ești singur, profită de weekend pentru a ieși în oraș pentru că ai toate șansele să cunoști pe cineva.

Leu

Deși aspectul unei persoane este important pentru tine, fiind o persoană destul de idealistă, nu îți este suficient. Weekendul acesta vei descoperi că ai multe lucruri în comun cu o persoană cu care obișnuiești să ieși și care îți place, iar acest lucru te va bucura. Vei fi fascinat de personalitatea acesteia.

Fecioară

Ești o persoană destul de critică în general, dar în acest weekend vei depăși limitele normale. Vei vedea doar partea urâtă a lucrurilor, iar acest lucru va cauza conflicte cu cei din jur.

Balanţă

Vei fi plin de energie în acest sfârșit de săptămână. Simți că poți să faci tot ceea ce îți propui iar acest lucru te ajută foarte mult. Chiar și cei din jur vor observa atitudinea ta și vei atrage multe priviri.

Scorpion

Nu stai foarte bine din punct de vedere financiar, așa că weekendul acesta preferi să nu irosești banii pe distracții și vei alege mai degrabă să rămâi acasă. Nu vei refuza totuși o plimbare cu cei dragi.

Săgetător

Deși sperai să te mai relaxezi, ai destul de multe sarcini de îndeplinit în weekendul acesta. Astfel, tot ce vei face va fi să muncești.

Capricorn

Weekendul acesta vei avea norocul să cunoști pe cineva care ți se va asemăna în multe privințe. Ba chiar mai mult, pare o persoană perfectă pentru tine, indiferent dacă îți va fi doar prieten sau ceva mai mult.

Vărsător

Weekendul acesta îl vei dedica unor activități care te pasionează foarte mult. Așteptai această ocazie de mult timp, iar acum a sosit momentul să te bucuri de ea. Vei avea parte de niște câștiguri pe care nu le așteptai.

Peşti

Weekendul acesta te vei simți un pic cam singur, însă va fi doar impresia ta. Cei din jur te apreciază foarte mult, însă lipsa ta de încredere nu te lasă să observi asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.