Horoscop de weekend 27-28 martie. Sunt două zile grele pentru Balanțe

Horoscop de weekend - ce se întâmplă pe 31 iulie și 1 august

♈ BERBEC

Vizita unei rude va fi o surpriză în această dimineață. Este posibil să fie necesar să vă anulați propriile planuri pentru ziua respectivă, pentru a oferi asistență atât de necesară. Cu toate acestea, până la sfârșitul zilei veți vedea adevărul în vechea zicală că, atunci când dăm, primim și noi!

♉ TAUR

Duminica poate fi cea mai lungă zi a săptămânii, mai ales când vrei cu adevărat să te distrezi și peste tot pare să fie închisă. Astăzi aveți poftă de emoție și, deci, există pericolul de a pierde ceea ce ar putea fi o zi destul de bună. Acestea fiind spuse; pot exista planuri interesante pentru seara!

♊ GEMENI

S-ar putea să vă întoarceți la planșă pentru a reface un plan, un scop sau un scop astăzi, datorită faptului că cineva este prea negativ sau critic, ceea ce vă poate provoca o anumită enervare. Veți găsi, totuși, că, dacă veți lua în considerare criticile, oricât de dure ar fi, veți merge mai departe!

♋ RAC

Banii arată bine astăzi, dar relațiile voastre vor avea nevoie probabil de ceva muncă. S-ar putea să descoperiți că vă simțiți prea emoționat, dar că, pentru a ascunde acest lucru, sunteți de fapt un pic de respingere față de oamenii din jurul vostru. Urmăriți un film sentimental în această seară și hrăniți acea parte mai blândă!

♌ LEU

Relațiile vor fi importante pentru tine astăzi, deoarece vei simți nevoia să petreci ceva timp cu familia, prietenii sau partenerul tău. Așadar, profitați de ziua de odihnă pentru a ajunge din urmă la bârfe cu prietenii dvs. și poate să vă bucurați de o întâlnire fulgerătoare mai târziu seara!

♍ FECIOARA

Vă veți întoarce la sinele dvs. proactiv încrezător astăzi și veți fi dornici să marcați această revenire la formă cu un fel de gest dramatic. Toate formele de activitate fizică intensă sunt potențiale căi de succes pentru dvs. chiar acum, atâta timp cât vă amintiți să puneți siguranța pe primul loc!

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Bine că este weekendul, pentru că vei avea o dispoziție destul de nestatornică. Orice lucru care necesită o abordare serioasă și considerată nu va atrage deloc! Din păcate, va fi ceva la care va trebui să vă adresați înainte de a începe să vă distrați!

♏ SCORPION

Amintiți-vă că un pic de tact poate realiza minuni. Dacă încercați să obțineți un nou proiect sau să convingeți un prieten să vă alăture într-o anumită activitate, atunci va fi mult mai ușor să vă atingeți obiectivul dacă luați lucrurile puțin mai încet și le lăsați să se rotească în timpul propriu!

♐ SĂGETĂTOR

Aceasta va fi o zi minunată pentru a ajunge la mall pentru ceva fabulos, fie pentru tine, fie pentru casa ta. Simțul stilului tău este excelent, deci nu trebuie să te hotărăști cu primul lucru pe care îl vezi. Nu reacționați excesiv la un comentariu sau observație din partea unui membru al familiei!

♑ CAPRICORN

Un pic de cumpărături poate face un drum lung pentru a transforma ceea ce a fost o săptămână dificilă într-un weekend grozav. Unele știri financiare bune ar trebui să vă ofere toate scuzele de care aveți nevoie pentru a petrece ceva timp răsfățându-vă cu câteva delicatese și compania câtorva cei mai buni prieteni!

♒ VĂRSĂTOR

Feriți-vă de a trimite semnale mixte. Datorită lui Venus, probabil că vă veți simți în starea de spirit potrivită pentru a începe câteva intimități și momente confortabile, dar este, de asemenea, probabil să vă răzgândiți și să decideți că preferați cu adevărat să faceți altceva. Ai putea confunda foarte mult pe cineva!

♓ PEȘTI

Vă veți simți plini de energie astăzi și, datorită influențelor planetare, veți avea un puternic sentiment al abilității voastre de a vă angaja în mod clar și de a vă menține. Folosește această putere pentru a face unele schimbări în viața ta care vor răspunde nevoilor tale cele mai presante chiar acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.