Horoscop de weekend. 3 zodii vor avea parte de multă distracție

Horoscop de weekend. Se anunță un weekend plin de distracție și voie bună. Cineva dă o petrecere mare, sau e chiar petrecerea de ziua lor. Important este că unele zodii vor scoate bani grei din buzunar în timp ce celelalte se vor distra fără rușine. Berbec, Rac și Leu sunt zodiile care ar putea beneficia de niște cadouri speciale, complimente, surprize, lucruri care aduc zâmbetul pe buze.

Citește horoscopul de mai jos și află ce ți-au rezervat astrele pentru weekend-ul acesta.

Berbec

Se întrevede o cătătorie scurtă. Nu în interes de serviciu, ci pentru relaxare. Este un loc pe care ți-ai dorit de mult să-l vizitezi, însă nu ai reușit. Acesta este momentul oportun să te bucuri de frumusețea naturii.

Taur

Săptămana aceasta a fost și este una plină. Îndatoririle de la locul de muncă te-au supra solicitat, iar în weekend vei lucra la un proiect persoanl. Poate ți-ai propus să își deschizi o afacere, sau ajuți pe cineva în acest sens. Nu vei avea parte de prea multă relaxare.

Gemeni

Ești una dintre cele trei semne zodiacale care va petrece tot weekendul. Te vei prezenta plin de entuziasm la o petrecere foarte mare. Aici poți descopei o persoană specială. Poate fi cineva din trecutul tău cu care ai avut o legătură amoroasă care pur și simplu… a dispărut! S-ar putea să simți nevoia să revigorezi sentimentele pierdute.

Rac

Nu te opri din a visa. Este o perioadă grea pentru tine pe drumul de a-ți îndeplini visul, însă, nimic nu e imposibil. Acum, mai mult ca niciodată e important să te menții motivat. Și ai noroc! O persoană cu care te vei întâlni sâmbătă își va da ”palma” de carae ai nevoie.

Leu

Capacitatea ta de a te împărţi între mai multe direcţii e proverbială, ca atare vei şti să onorezi şi o invitaţie şi alta pe parcursul aceleiaşi zile, astfel încât să fii şi tu mulţumit, dar şi cei de la care ai primit aceste oferte.

FOLLOW ME

Fecioară

Când primeşti de la cei din jur atâtea semne de apreciere la adresa ta, capeţi mai mult curaj de a duce mai departe ce ai început.Când primeşti de la cei din jur atâtea semne de apreciere la adresa ta, capeţi mai mult curaj de a duce mai departe ce ai început.

Balanță

Nu da drumul acestui plan până nu simţi că ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, ca să nu te întorci din drum sau să-ţi pierzi elanul când vei descoperi că ai scăpat ceva din vedere.

Scorpion

În acest weekend vei încheia un capitol din viața ta și vei începe unul nou. Unul mult mai pe stilul tău. Vei reuși să devii cine ți-ai propus în urmă cu câțiva ani. Intri pe făgașul lucrurilor normale pentru trasformarea ta.

Săgetător

Te macină gândurile. Ai tendința să aluneci într-o stare de tristețe, de depresie. Ai grijă să nu te duci în această zonă. Este important să ieși în oraș și să încerci să evadezi din gândurile tale negre.

Capricorn

Ești înconjurat de persoane triste, iar energia lor negativă îți strică starea de spirit. Este de detoria ta să aduci starea de bine în grupul tău de prieteni. Poți organiza o seară de jocuri, în care să mâncați pizza, sau salată să jucați un joc de societate și să râdeți toată noaptea.

Vărsător

Pare că viața ta a început să se aranjeze așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. Ești pe drumul cel bun, însă ai mult de muncit. Trebuie să ții cont că ai nevoie și de o pauză. Încearcă să ieși mai mult în oraș.

Pești

Viața sentimentală îți merge foarte bine, însă când vine vorba despre relațiile la locul de muncă lucrurile nu sunt chiar roz. În acest weekend vei revizui tot comportamentul tău și vei pune bazele unui nou comportament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.