Horoscop de weekend. Ce se întâmplă cu zodiile până pe 2 iunie 2024

Berbec

Acest weekend îți aduce ocazia de a te relaxa și de a te reconecta cu prietenii vechi. Fii deschis la invitații spontane și lasă-te surprins de planurile care apar pe neașteptate. Energia ta va fi contagioasă și vei reuși să aduci un zâmbet pe chipul celor din jur.

Taur

În acest weekend, este momentul perfect pentru a-ți dedica timp pasiunilor tale. Fie că este vorba de gătit, grădinărit sau o activitate creativă, te vei simți împlinit făcând ceea ce îți place. Sâmbăta seara poate aduce o conversație profundă cu cineva drag.

Gemeni

Pentru Gemeni, weekendul aduce oportunități de socializare și de extindere a cercului de cunoștințe. O întâlnire neașteptată ar putea deschide uși noi în viața ta. Duminică, profită de timp pentru a-ți pune în ordine gândurile și pentru a planifica săptămâna viitoare.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Rac

Acest weekend este ideal pentru a petrece timp de calitate cu familia. Organizează o cină în familie sau o ieșire în natură. Vei simți o legătură profundă și reconfortantă cu cei dragi. De asemenea, acordă-ți timp pentru odihnă și reflecție personală.

Leu

Leii vor străluci în acest weekend, atrăgând atenția oriunde se duc. Este un moment bun pentru a-ți urma impulsurile creative și pentru a participa la evenimente sociale. Ai grijă să nu-ți neglijezi sănătatea și să te odihnești suficient.

Fecioară

Weekendul acesta îți aduce oportunități de relaxare și de reîncărcare a bateriilor. Fă-ți timp pentru a citi o carte bună sau pentru a te plimba în natură. Sâmbăta este perfectă pentru activități casnice, iar duminica pentru introspecție și planificare.

Balanță

Pentru Balanțe, acest weekend este despre echilibru și armonie. Vei simți nevoia să petreci timp cu prietenii, dar și să te relaxezi acasă. Fii atent la semnalele pe care ți le trimite corpul și nu ezita să te răsfeți cu ceva special.

Scorpion

Scorpionii vor avea un weekend intens și plin de pasiune. Fie că este vorba de o întâlnire romantică sau de un proiect personal, vei fi complet absorbit. Ai grijă să nu devii prea obsesiv și să acorzi atenție și nevoilor celor din jur.

Săgetător

Pentru Săgetători, weekendul promite aventură și explorare. Planifică o excursie de o zi sau încearcă ceva nou și incitant. Optimismul tău va fi molipsitor și vei reuși să îi inspiri pe cei din jur să se alăture planurilor tale.

Capricorn

Acest weekend este ideal pentru a-ți organiza viața și a te ocupa de sarcinile amânate. De asemenea, poți avea parte de momente frumoase alături de cei dragi. Fii deschis la discuții sincere și la împărtășirea emoțiilor.

Vărsător

Pentru Vărsători, weekendul aduce energie pozitivă și inovație. Vei avea idei noi și vei dori să le pui în practică imediat. Fă-ți timp pentru activități creative și pentru întâlniri cu prietenii care împărtășesc interese similare.

Pești

Acest weekend este perfect pentru relaxare și meditație. Ascultă-ți intuiția și acordă-ți timp pentru reflecție. O plimbare pe malul apei sau o sesiune de yoga îți va aduce liniștea interioară de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.