HOROSCOP DE WEEKEND: LEII se tem de eșec, VĂRSĂTORII iartă pe cineva

Horoscop de weekend 11-13 Mai: Peștii primesc o veste care le schimbă planul, Vărsătorii lasă orgoliul deoparte

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Berbec

Sfârșitul acesta de săptămână nu te are pe tine în centrul atenției. Petreci timpul în familie și e un moment perfect pentru a te relaxa.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Taur

Nu va fi un sfârșit de săptămâna prea liniștit. Pot apărea mici obstacole. Totuși, reușești să treci peste și să îți pui ordine în gânduri.În a doua parte a weekendului vei fi nevoit să iei o hotărâre.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Poți găsi în acest weekend prilejul de a evada din cotidian și poți să îți reiei niște pasiuni mai vechi și mai ales, poți să te preocupi de starea ta de sănătate.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Rac

Deși ai evitat până acum să îți discuți problemele cu altcineva, weekendul acesta pur și simplu nu mai poți ține în interior gândurile care te macină și astfel îi comunici unui prieten. Va fi o adevărată eliberare ! Fii atent la ceea ce îți spune, pentru că ai putea să vezi viața cu alți ochi.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Leu

Sfârșitul de săptămână vine cu noi oferte și oportunități pentru viitorul tău. Dar, după ce le compari cu niște experiențe din trecut, preferi să te gândești de două ori.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Fecioară

Deși te gândești deja de ceva timp, acum a venit momentul să faci cu adevărat o schimbare. E un sfârșit de săptămână pe care o să ți-l dedici în întregime ție și dezvoltării tale.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Balanță

Nu ai cea mai bună stare de spirit în weekendul acesta. Însă te implici în treburile casnice și treci ușor pese. În ultima zi de weekend poți primi o vizită plăcută.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Scorpion

Sfârșitul acesta de săptămână trebuie să i-l dedici persoanei iubite. Nici nu știi ce bine îți va face, atât ție cât și relației voastre.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Săgetător

În acest weekend vei avea parte de o surpriză plăcută din partea unui membru al familiei. Va apărea și ocazia să achiziționezi niște lucruri de care aveai demult nevoie, dar trebuie să fii foarte atent la felul în care îți organizezi bugetul.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Capricorn

Nu vei fi foarte liniștit în acest weekend pentru că știi că ai nevoie să faci câteva drumuri pentru a avea niște documente în regulă. S-ar putea să fie vorba de niște aprobări pentru care e necesar să îți faci timp.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Vărsător

Orgoliul tău este mare, dar ceva se întâmplă în acest weekend încât reușești să treci peste un conflict din trecut cu un apropiat. E un sentiment plăcut și vei avea lucruri de învățat.

Horoscop de weekend 11-13 Mai 2018 Pești

Aștepți o veste de ceva timp iar acum o vei primi în sfârșit. Această veste îți va da însă peste cap planurile pentru săptămâna viitoare. Profită de weekend pentru a rezolva lucrurile pe care ți le-ai propus pentru săptămâna ce urmează.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.