HOROSCOP DE WEEKEND – Numai vești bune pentru RACI


Horoscop de weekend 5-7 Ianuarie 2018: Care sunt zodiile care se distrează cel mai bine? Taurii și Scorpionii se relaxează în sfârșit.

Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

HOROSCOP DE WEEKEND Berbec (21 martie-20 aprilie)

Pot apărea probleme financiare, dar se rezolvă cu ajutorul familiei. Duminica e zi de petrecere, așa că începi săptămâna cu multă voie bună.


HOROSCOP DE WEEKEND Taur (21 aprilie-21 mai)

Persoanele de lângă tine sunt prinse cu treburi casnice, așa că va trebui să te descurci singur. Vei avea timp pentru tine și te vei putea relaxa în voie.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

HOROSCOP DE WEEKEND Gemeni (21 mai-21 iunie)

S-ar putea să întâmpini ceva probleme de sănătate. În mediu social, prietenii încearcă să te înveselească și primești multe invitații, dar vei fi nevoit să le refuzi.

HOROSCOP DE WEEKEND Rac (22 iunie-22 iulie)

Ai avut o săptămână agitată și meriți cu siguranță să te bucuri de weekend. Se anunță un weekend liniștit pentru care ai deja planurile bine făcute.

HOROSCOP DE WEEKEND Leu (23 iulie-22 august)

Spre sfârșit de weekend ai parte de vești bune care o să te ajute să începi săptămâna cu bine. S-ar putea să primești niște critici care nu îți vor pica bine, de la un membru al familiei.

HOROSCOP DE WEEKEND Fecioară (23 august-22 septembrie)

Dacă până acum obișnuiai să te relaxezi în weekend, zilele acestea vei pune accent pe distracție. S-ar putea să primești niște refuzuri din partea partenerului, dar îl vei convinge până la urmă.

HOROSCOP DE WEEKEND Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Vei primi vizita unei rude apropiate și s-ar putea să primești niște cadouri care o să te bucure mai mult decât vizita. Nu te vei relaxa atât de mult pe cât ți-ai dori, pentru că ai de lucru.

HOROSCOP DE WEEKEND Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

În acest weekend ai drumuri de făcut, dar vei face loc și distracției în viața ta. Vei avea câteva momente de melancolie, dar te vor binedispune prietenii.

HOROSCOP DE WEEKEND Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Singura problemă care îți poate strica weekendul poate fi dorința partenerului de a petrece mai mult timp în doi. Deși s-ar putea să iasă câteva scântei, până la urmă veți avea un weekend minunat.

HOROSCOP DE WEEKEND Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Prioritatea ta vor fi treburile casnice. Ai noroc cu ajutorul partenerului de viață care abia așteaptă să terminați treaba ca să puteți să vă distrați.

HOROSCOP DE WEEKEND Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Vei primi multe vești bune în acest weekend. Se pot lega prietenii noi, iar partenerul de viață te va surprinde plăcut. Chiar dacă nu ai prea mult timp, cei din jur nu vor permite ca weekedul să treacă fără să te relaxezi.

HOROSCOP DE WEEKEND Pești (20 februarie-20 martie)

În prima parte a sfârșitului de săptămână vei fi în centrul atenției printre prieteni și vei fi admirat pentru bunul tău gust sau schimbările care au apărut în viața ta. Luni vei începe cu forțe proaspete.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.