HOROSCOP DE WEEKEND – Numai vești bune pentru RACI

Horoscop de weekend 5-7 Ianuarie 2018: Care sunt zodiile care se distrează cel mai bine? Taurii și Scorpionii se relaxează în sfârșit.

Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

HOROSCOP DE WEEKEND Berbec (21 martie-20 aprilie)

Pot apărea probleme financiare, dar se rezolvă cu ajutorul familiei. Duminica e zi de petrecere, așa că începi săptămâna cu multă voie bună.

HOROSCOP DE WEEKEND Taur (21 aprilie-21 mai)

Persoanele de lângă tine sunt prinse cu treburi casnice, așa că va trebui să te descurci singur. Vei avea timp pentru tine și te vei putea relaxa în voie.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

HOROSCOP DE WEEKEND Gemeni (21 mai-21 iunie)

S-ar putea să întâmpini ceva probleme de sănătate. În mediu social, prietenii încearcă să te înveselească și primești multe invitații, dar vei fi nevoit să le refuzi.

HOROSCOP DE WEEKEND Rac (22 iunie-22 iulie)

Ai avut o săptămână agitată și meriți cu siguranță să te bucuri de weekend. Se anunță un weekend liniștit pentru care ai deja planurile bine făcute.

HOROSCOP DE WEEKEND Leu (23 iulie-22 august)

Spre sfârșit de weekend ai parte de vești bune care o să te ajute să începi săptămâna cu bine. S-ar putea să primești niște critici care nu îți vor pica bine, de la un membru al familiei.

HOROSCOP DE WEEKEND Fecioară (23 august-22 septembrie)

Dacă până acum obișnuiai să te relaxezi în weekend, zilele acestea vei pune accent pe distracție. S-ar putea să primești niște refuzuri din partea partenerului, dar îl vei convinge până la urmă.

HOROSCOP DE WEEKEND Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Vei primi vizita unei rude apropiate și s-ar putea să primești niște cadouri care o să te bucure mai mult decât vizita. Nu te vei relaxa atât de mult pe cât ți-ai dori, pentru că ai de lucru.

HOROSCOP DE WEEKEND Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

În acest weekend ai drumuri de făcut, dar vei face loc și distracției în viața ta. Vei avea câteva momente de melancolie, dar te vor binedispune prietenii.

HOROSCOP DE WEEKEND Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Singura problemă care îți poate strica weekendul poate fi dorința partenerului de a petrece mai mult timp în doi. Deși s-ar putea să iasă câteva scântei, până la urmă veți avea un weekend minunat.

HOROSCOP DE WEEKEND Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Prioritatea ta vor fi treburile casnice. Ai noroc cu ajutorul partenerului de viață care abia așteaptă să terminați treaba ca să puteți să vă distrați.

HOROSCOP DE WEEKEND Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Vei primi multe vești bune în acest weekend. Se pot lega prietenii noi, iar partenerul de viață te va surprinde plăcut. Chiar dacă nu ai prea mult timp, cei din jur nu vor permite ca weekedul să treacă fără să te relaxezi.

HOROSCOP DE WEEKEND Pești (20 februarie-20 martie)

În prima parte a sfârșitului de săptămână vei fi în centrul atenției printre prieteni și vei fi admirat pentru bunul tău gust sau schimbările care au apărut în viața ta. Luni vei începe cu forțe proaspete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.