#TIPS&TRICKS

Horoscop de weekend: Racii sunt puși pe distracție

Scris de Laura P la 10 mai 2019

Horoscop de weekend:

Berbec

Publicitate

Pentru câteva zile nu te mai gândi la planurile de viitor. Profită de moment şi de tot ce ai realizat până acum! Sărbătoreşte-te aşa cum se cuvine şi bucură-te de tot frumosul din jurul tău! Nu ţi-ar strica o petrecere pe cinste împreună cu cei dragi.


Taur

Îţi place să vezi dincolo de aparenţe, dincolo de realitate. Forţa spirituală te intrigă şi vrei să ştii cât mai multe, însă uiţi de ce se întâmplă cu adevărat. Ia legătura cu oamenii dragi ţie şi află veşti noi! Prinde-te pentru câteva zile de realitate!

Publicitate

Gemeni

Ai planuri şi vrei să obţii succesul. Oamenii din jurul tău îţi vor da nişte răspunsuri la întrebările care te apasă în legătură cu adevăratul tău sprijin moral. Este momentul perfect pentru a pune prima cărămidă pentru construirea unei noi etape.

Rac

Publicitate

Te interesează mai mult de alţii decât de tine. De aceea, aceste zile îţi sunt dedicate. Tu faci totul cu suflet şi orice are o semnificaţie. Regăseşte-te şi dă-ţi voie să fii doar cu tine şi deciziile tale!

Leu

Nu stai locului mai deloc şi mereu faci ceva care să îţi aducă satisfacţie. Sportul şi partea emoţională sunt două componente ale tale pe care le îngrijeşti cât poţi tu de bine. Acest weekend este despre linişte şi veselie.

Fecioară

Persoană foarte activă, eşti mereu în căutare de soluţii pentru a-ţi petrece timpul liber. Problema este că uiţi să mai socializezi. Ieşi cu prietenii şi o să vezi că relaxarea o să-şi facă simţită prezenţa.

Balanţă

Pentru tine, acest weekend este despre productivitatea la locul de muncă. Eşti o persoană foarte organizată. Asta te poate ajuta să discuţii câteva aspecte şi să începi noi colaborări pentru proiecte productive.

Scorpion

Călătoreşte în aceste zile. Îţi vei deschide orizonturile şi vei vedea şi altceva în afară de propriul cămin. Îţi place să te documentezi, dar cel mai bun mod de a o face este să mergi direct la locul faptei. Aşa că fă-ţi bagajul şi fugi.

Săgetător

Vezi în faţa ochilor doar bani. Este lucrul care te interesează cel mai mult acum. Încearcă să faci o schimbare şi împarte din ce e al tău şi celor care sunt mai puţin norocoşi. Ori petrece puţin timp cu familia. Vei vedea că banii nu sunt cea mai importantă parte din viaţa unui om.

Capricorn

Eşti egoist şi, în orice situaţie, te gândeşti mai mult la tine. De data asta, este nevoie să te mai gândeşti şi la alţii. Poţi beneficia de foarte multe lucruri de pe urma unei prietenii, relaţii amoroase sau chiar a unei colaborări.

Vărsător
Detaşează-te puţin de lumea ta interioară şi simte cu adevărat toată teoria. Pune în practică ceea ce ai în minte! Profită de propunerile care ţi se prezintă în acest weekend.

Peşti

Să fii social este una dintre marile calităţi ale tale, însă nu uita de tine. Pune în balanţă interesele tae si nevoile celorlalţi! Vei descoperi noi trucuri legate de tine şi timpul tău liber.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--