Horoscop de Weekend: SĂGETĂTORII se văd cu o persoană dragă, CAPRICORNII primesc o veste bună

Horoscop de weekend: Săgetătorii revăd o persoană dragă, iar Capricornii primesc o veste bună.

Horoscop de weekend Berbec

Nu vrei să mai petreci și acest sfârșit de săptămână acasă așa că încerci să îți convingi prietenii să faceți o escapadă. Dacă ești singur, în acest weekend sunt toate șansele să găsești pe cineva.

Horoscop de weekend Taur

Sâmbătă vei primi o invitație la un eveniment așa că e un prilej bun pentru a te relaxa. Pe seară, poți să te mai distrezi pentru că aveai nevoie. În acest weekend te poți bucura de una dintre cele mai mai mari pasiuni ale tale și anume cumpărăturile.

Horoscop de weekend Gemeni

FOLLOW ME

În acest sfârșit de săptămână te va bucura vestea unei vizite. Nu îți face planuri pentru duminică pentru că trebuie să le amâni la rugămintea unui membru al familiei.

Horoscop de weekend Rac

Nu ești foarte sociabil în acest weekend iar ceilalți vor încerca să se apropie de tine. Spre sfârșitul weekendului poți primi o sumă de bani ca răsplată pentru eforturile depus în ultima perioadă.

Horoscop de weekend Leu

Nu ai prea mult timp de odihnă în acest weekend. Membrii familiei programează pentru tine o serie de activități și partenerul de viață are și el nevoie de atenția ta. Poți primi un cadou destul de semnificativ, care te va bucura.

Horoscop de weekend Fecioară

Reușești să elimini toate gândurile negative în urma unei discuții cu un apropiat care reușește să îți lărgească perspectiva. Te bucuri de acest weekend prin prisma exercitării unor hobby-uri.

Horoscop de weekend Balanță

Nu îți fie frică să îți părăsești zona de confort. O călătorie s-ar putea să îți aducă mai multe beneficii așa că nu refuza această oportunitate.

Horoscop de weekend Scorpion

Te găsești în mijlocul unor conflicte între membrii familiei. Însă reușești să stăpânești situația foarte bine datorită simțului umorului dezvoltat de care dai dovadă. Poți primi un telefon de la cineva care te va bucura foarte mult.

Horoscop de weekend Săgetător

În acest weekend vei revedea o cunoștință veche care locuiește la distanță și te vei bucura foarte mult. Vei ieși în evidență ușor într-un grup din societate.

Horoscop de weekend Capricorn

E un weekend special. Poți primi confirmare că un act important pentru tine va fi aprobat. Chiar dacă e un weekend destul de agitat, cu o mulțime de lucruri de făcut, veștile bune te fac să te simți bine.

Horoscop de weekend Vărsător

Distracția nu e o prioritate pentru tine în acest weekend. Te concentrezi pe un proiect important pentru tine sau un examen. Nu te încântă nicio invitație în oraș fiindcă preferi să petreci timpul de unul singur pentru a te relaxa.

Horoscop de weekend Pești

Ai parte de un weekend liniștit, cu distracție și relaxare. Primești vești bune legate de starea ta de sănătate, aceasta îmbunătățindu-se.

0 comentarii pe “Horoscop de Weekend: SĂGETĂTORII se văd cu o persoană dragă, CAPRICORNII primesc o veste bună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.