Horoscop de weekend: Scorpionii au noroc de banii, Capricornii radiază de fericire

Horoscop de weekend: Peștii cunosc persoane noi, Leii pun bazele unor relații de cuplu, Scorpionii au noroc la bani

Horoscop de weekend Berbec

Situația financiară se îmbunătățește, așa că e momentul să faci investițiile la care te gândeai de mult. Dacă bugetul îți permite încearcă să faci și câteva cadouri pentru cei dragi.

Horoscop de weekend Taur

Simți că ești de neoprit pentru că stai foarte bine la capitolul încredere și curaj. Ești foarte optimist așa că urmează să te dezvolți foarte bine pe plan profesional și personal.

Horoscop de weekend Gemeni

FOLLOW ME

E momentul să te relaxezi și să scapi de stres. Poate reușești să stai mai mult cu persoana iubită sau chiar să plecați undeva. În felul ăsta vei reuși să te relaxezi și să prinzi puteri pentru o nouă săptămână.

Horoscop de weekend Rac

Astrele îți surâd și vei reuși să pui în aplicare planuri mărețe pe care sperai de mult să le realizezi. Ai puțină răbdare și păstrează speranța vie pentru că urmează o perioadă foarte bună.

Horoscop de weekend  Leu

Acest weekend va fi plin de surprize plăcute pentru lei. Persoana iubită îți pregătește o surpiză care vă va apropia și mai mult în relație.

Horoscop de weekend  Fecioară

Ți-ai cam neglijat prietenii în ultimul timp și e momentul să repari asta, pentru că ți s-a simțit lipsa. Acest weekend e perfect pentru a organiza o ieșire în oraș sau la film.

Horoscop de weekend  Balanță

Simți nevoia de afecțiune din partea partenerului de viață. Încercați să vorbiți deschis despre nevoile fiecăruia pentru a găsi cele mai bune soluții.

Horoscop de weekend Scorpion

Norocul este de partea ta în acest weekend așa că nu ar strica să joci la loto sau să investești niște bani într-o afacere. Sunt șanse mari să îți dublezi investiția.

Horoscop de weekend Săgetător

Un prieten bun are nevoie de un sfat de la tine și îi vei dovedi că se poate baza pe tine. Acest lucru te va face să crești în ochii celorlalți.

Horoscop de weekend Capricorn

Starea ta de bine îi va molipsi pe toți cei din jur. Radiezi de bucurie și emani asta prin toți porii. Nimic nu ți se pare prea greu și găsești motivația să mergi mai departe.

Horoscop de weekend Vărsător

În sfârșit primești o veste bună pe care o așteptai de multă vreme. Weekend-ul tău va deveni astfel un prilej de sărbătoare alătrui de cei dragi. Bateriile tale vor fi perfect încărcate pentru săptămâna viitoare.

Horoscop de weekend Pești

Vei avea șansa să cunoști persoane noi, iar unii dintre ei se vor apropia foarte mult de tine așa că îți vei dori să creezi legături de lungă durată.

0 comentarii pe “Horoscop de weekend: Scorpionii au noroc de banii, Capricornii radiază de fericire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.