Horoscop de weekend: Scorpionii au noroc de banii, Capricornii radiază de fericire

Horoscop de weekend: Peștii cunosc persoane noi, Leii pun bazele unor relații de cuplu, Scorpionii au noroc la bani

Horoscop de weekend Berbec

Situația financiară se îmbunătățește, așa că e momentul să faci investițiile la care te gândeai de mult. Dacă bugetul îți permite încearcă să faci și câteva cadouri pentru cei dragi.

Horoscop de weekend Taur

Simți că ești de neoprit pentru că stai foarte bine la capitolul încredere și curaj. Ești foarte optimist așa că urmează să te dezvolți foarte bine pe plan profesional și personal.

Horoscop de weekend Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

E momentul să te relaxezi și să scapi de stres. Poate reușești să stai mai mult cu persoana iubită sau chiar să plecați undeva. În felul ăsta vei reuși să te relaxezi și să prinzi puteri pentru o nouă săptămână.

Horoscop de weekend Rac

Astrele îți surâd și vei reuși să pui în aplicare planuri mărețe pe care sperai de mult să le realizezi. Ai puțină răbdare și păstrează speranța vie pentru că urmează o perioadă foarte bună.

Horoscop de weekend  Leu

Acest weekend va fi plin de surprize plăcute pentru lei. Persoana iubită îți pregătește o surpiză care vă va apropia și mai mult în relație.

Horoscop de weekend  Fecioară

Ți-ai cam neglijat prietenii în ultimul timp și e momentul să repari asta, pentru că ți s-a simțit lipsa. Acest weekend e perfect pentru a organiza o ieșire în oraș sau la film.

Horoscop de weekend  Balanță

Simți nevoia de afecțiune din partea partenerului de viață. Încercați să vorbiți deschis despre nevoile fiecăruia pentru a găsi cele mai bune soluții.

Horoscop de weekend Scorpion

Norocul este de partea ta în acest weekend așa că nu ar strica să joci la loto sau să investești niște bani într-o afacere. Sunt șanse mari să îți dublezi investiția.

Horoscop de weekend Săgetător

Un prieten bun are nevoie de un sfat de la tine și îi vei dovedi că se poate baza pe tine. Acest lucru te va face să crești în ochii celorlalți.

Horoscop de weekend Capricorn

Starea ta de bine îi va molipsi pe toți cei din jur. Radiezi de bucurie și emani asta prin toți porii. Nimic nu ți se pare prea greu și găsești motivația să mergi mai departe.

Horoscop de weekend Vărsător

În sfârșit primești o veste bună pe care o așteptai de multă vreme. Weekend-ul tău va deveni astfel un prilej de sărbătoare alătrui de cei dragi. Bateriile tale vor fi perfect încărcate pentru săptămâna viitoare.

Horoscop de weekend Pești

Vei avea șansa să cunoști persoane noi, iar unii dintre ei se vor apropia foarte mult de tine așa că îți vei dori să creezi legături de lungă durată.

0 comentarii pe “Horoscop de weekend: Scorpionii au noroc de banii, Capricornii radiază de fericire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.