HOROSCOP DE WEEKEND: Scorpionii stau bine pe plan amoros, TAURII au cheltuieli


Balanțele sunt nevoite să își schimbe planurile după ce primesc o veste, iar planul amoros e foarte bine aspectat pentru Scorpioni

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Începi weekendul cum nu te așteptai de bine. Sunt toate șansele să primești o vizită din partea cuiva pe care îl doreai să îl vezi. E un moment bun să te încarci cu energie.

Taur (21 aprilie-21 mai)


Banii par să fugă de tine în acest weekend. Pe lângă faptul că nu reușești să faci rost de niciun venit suplimentar, apar chiar și cheltuieli neprevăzute. De asemenea, te simți puțin confuz cu privire la niște decizii pe care trebuie să le iei, dar în urma unei discuții cu un apropiat reușești să îți limpezești gândurile.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

În weekendul acesta reușești să faci ceva ce îți doreai și aveai nevoie de mult timp să faci- să petreci timp cu familia ta. Relațiile interumane sunt bine aspecte, așa că este și un moment bun să îți faci cunoștințe noi.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Decizi să nu stai degeaba în acest weekend așa că fie te vei implica în activități care te pasionează, fie vei face un pas mare către dezvoltarea ta personală dar și profesională

Leu (23 iulie-22 august)

Weekendul acesta nu părăsești prea mult căminul, mai ales că în prima parte a weekendului e nevoie de ajutorul tău în casă. Ai un motiv de bucurie spre sfârșitul weekendului, ce ține de sfera financiară.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Weekendul acesta îți schimbi puțin planurile și îți orientezi prioritățile către nevoile unui apropiat care îți cere ajutorul. Ești un om de cuvânt, așa că vei fi acolo pentru el.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Primești o veste care îți va da peste cap planurile pentru weekend. Nu este însă vorba de o veste proastă, ci mai degrabă de ceva plăcut ce are legătură cu familia.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Planul financiar nu e foarte bine aspectat, dar în schimb, pe plan sentimental stai din ce în ce mai bine și apar schimbări bune. Dacă nu ești deja într-o relație, sunt toate șansele să te implici într-una stabilă, iar dacă ești într-un cuplu, îți poți face planuri de viitor alături de partener.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Weekendul acesta îl dedici bunăstării tale. Astfel decizi să te îndepărtezi de orice sursă de stres și poate chiar să pleci într-o călătorie undeva în natura pentru a te relaxa.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Prima parte a weekendului o petreci alături de familie, dar abia aștepți să vină momentul în care să te reîntâlnești cu prietenii tăi pentru că ai multe să le povestești și simți nevoia să te distrezi.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Deși sperai să te relaxezi în acest weekend, nu ai prea multe șanse. Se anunță o vizită sau o întâlnire pentru care trebuie să te pregătești intens așa că nu ai timp să stai degeaba.

Pești (20 februarie-20 martie)

Ești implicat în niște discuții importante cu un membru al familiei, dar simți o reținere în a te exprima liber și deschis așa că nu te faci foarte bine înțeles. Duminică te vei întâlni cu o persoană dragă care te va ajuta să îți depășești reținerile.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.