HOROSCOP DE WEEKEND: VĂRSĂTORII își urmează visul, GEMENII se concentrează la viitor

Horoscop de weekend – Citește zilnic horoscopul pe elacraciun.ro!

Vărsătorii trebuie să își urmeze visul fără să țină cont de părerile celor din jur, iar Peștii ar trebui să evite luarea unei decizii.

Horoscop de weekend BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai avut parte de o săptămână tensionată, însă acum ai ocazia să te relaxezi în sfârșit. Te vei bucura în sfârșit de activități odihnitoare și te vei încărca cu energie pentru a îndeplini toate sarcinile de săptămâna viitoare.

Horoscop weekend TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sfârșitul acesta de săptămână te face să îți dorești o schimbare în ceea ce privește aspectul tău fizic și te vei simți mai bine în pielea ta. Deși te vei concentra foarte mult pe calitățile tale fizice, nu uita de realizările tale de care ar trebui să te bucuri la fel de mult. De asemenea, sunt toate șansele să te îndrăgostești în acest weekend.

FOLLOW ME

Horoscop weekend GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te țin din nou în loc aspecte din trecut care revin în viața ta weekendul acesta. Fă orice îți stă în putință să te concentrezi mai mult la viitorul tău pentru că pierzi multe oportunități.

Horoscop weekend RAC (22 iunie – 23 iulie)

Vei avea o stare foarte agitată și ai tendința ca din cauza furiei interioare să stârnești multe conflicte în jurul tău. Fă tot posibilul să nu îți distrugi relațiile cu cei apropiați pentru o stare trecătoare. Weekendul acesta ar trebui să stai mai retras.

Horoscop weekend LEU (24 iulie – 23 august)

Vrei să faci foarte multe lucruri în acest weekend și te enervezi pentru că simți că nu îți ajunge timpul. Nu îți strica starea de spirit pentru că vor mai apărea și alte ocazii pe viitor.

Horoscop weekend FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Tinzi să ratezi lucrurile mărunte frumoase din viața ta pentru că ești prea perfecționist. Weekendul acesta pară că nimic nu îți este pe plac și ai tendința să critici pe oricine.

Horoscop weekend BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

E un moment bun să apreciezi mai mult persoanele din viața ta. Nu îi mai judeca atât de aspru, pentru că fiecare are defectele sale.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Vei avea puțin timp de odihnă sfârșitul acesta de săptămână. Ai multe sarcini de îndeplinit și nu reușești să îți organizezi foarte bine timpul. Greșeala este la tine însă, pentru că tinzi să le dai prea multă importanță unor obligații nesemnificative.

Horoscop weekend SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Toată lumea îți cere ajutorul și îți e foarte greu să spui nu. Așa că riști să îți petreci weekendul lucrând pentru beneficiile altora. Învață să spui nu și nu uita că tu ești cel mai important.

Horoscop weekend CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ți se pare că rezultatele muncii tale întârzie să apară așa că vei fi puțin demoralizat weekendul acesta. De când ți-ai fixat niște obiective înalte nu privești altundeva decât înainte. Ia un moment pentru a te bucura de ce ai în jur.

Horoscop weekend. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Îți place să gândești neconvențional și ai niște idei care te-ar putea duc de parte. Însă cum nu sunt tocmai convenționale, entuziasmul tău riscă să fie umbrit de părerile celorlalți. Urmează-ți propria cale.

Horoscop weekend PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Nu e cel mai bun moment pentru a lua decizii care îți pot schimba viitorul. Așa că weekendul acesta stai departe de orice hotărâre. În schimb, relaxează-te pentru ca săptămâna viitoare să ai mintea limpede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.