Horoscop Dragoste: IUNIE 2020: ”Dragostea trece prin stomac, trebuie să-ți asumi responsabilități”

Horoscop Dragoste: IUNIE 2020: ”Dragostea trece prin stomac, trebuie să-ți asumi responsabilități”.

Viața bate filmul, iar dacă visezi la o dragoste cum vezi în filme, ar fi bine să-ți amintești că un film durează maxim 2 ore. Asta era o vorbă veche, dar care are un iz de adevăr. Ce înseamnă dragostea adevărată? Cum ajungem să simțim cu adevărat aceste sentimente? Și mai ales, cum se simt ele? Doar în interiorul tău vei găsi răspunsul la aceste întrebări.

Avem parte de două evenimente importante în această lună: eclipsa de Lună în Săgetător din 5 iunie și eclipsa de Soare în Rac din 21 iunie. Aceste evenimente pe de-o parte ne îndeamnă să ne descoperim pe noi înșine și să fim sinceri cu noi. Pe de altă parte scot la suprafață problemele nerezolvate din cuplu, iar acum trebuie să găsim soluții la toate problemele.

Noi îți vom oferi răspunsul la întrebarea: ”Ce trebuie să fac, în funcție de zodie, pe plan sentimental în Iunie 2020?”

Berbec – Horoscop Dragoste

Pentru persoanele aflate într-o relație trebuie să aveți mare grijă în luna care urmează. Trăiți emoții puternice și aveți tedința de a vorbi fără să gândiți. Acest lucru desigur că va atrage consecințe asupra sa. Se pare că o iubire veche vă dă tărcoale, încearcă să vă intre în grații. Aveți grijă cum reacționați, mai ales dacă partenerul este de față în acel moment.

Pentru persoanele care nu sunt într-o relație trebuie să treceți peste acest dor al amintirilor din vechile iubiri. Poate că toată această pandemie care ne-a obligat la izolare va da ocazia să cugetați mai mult asupra unor greșeli din trecut. Trebuie să le conștientizați și să mergeți mai departe. Timpul nu îl putem da înapoi, însă putem să devenim oameni mult mai echilibrați pentru viitor.

Taur – Horoscop Dragoste

Nativii aflați într-o relație vor face o retrospectivă amănunțită asupra relației în care se află. Deși sunt meticuloși din fire, de data aceasta vor fi mult mai atenți la detalii. Nu vor lăsa să le scape nimic. În timp ce unii dintre ei vor alege să continue viața fără partenerul altual, alții pot să vizualizeze un viitor impecabil alături de actualul partener. Ba chiar mai mult, pot lua în calcul conceperea unui copil.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Pentru nativii care nu sunt într-o relație, aceștia au avut timp în această vreme să-și proiecteze niște relații ideale, niște parteneri greu de găsit. Deși veți simți nevoia unei relații, aceasta nu se află în oriznturile apropiate ale viitorului vostru. Pentru a avea parte de aceste sentimente pe care vi le doriți atât de mult trebuie să cunoașteți omul față în față, nu pe internet.

Gemeni – Horoscop Dragoste

Nativii implicați în relații vor avea de dat socoteală cu privire la responsabilitățile lor de cuplu. Ceea ce fac bine, ceea ce nu fac deloc, deși le plac să vorbească mult, de data aceasta partenerul nu va mai accepta niciun cuvânt în plus. Certurile vor fi la ordinea zilei, însă va trebui să reușiți să le gestionați cu înțelegere și bșândețe pentru a vă salva relația.

Cei care nu se află într-o relație încep să se gândească la un viitor în sânul familiei. La crearea unei cariere care să le asigure un trai bun, la găsirea partenerului alături de care să-și facă o familie. Datorită șarmului lor aparte, vor reuși să găsească repede o persoană de care să se îndrăgostească, iar ei vor dicta ritmul relației lor.

Rac – Horoscop Dragoste

Ultimele luni v-au băgat într-o ”revizie tehnică”. Ai simțit că aveți nevoie de o perioadă de regenerare, de regăsire, de respiro. Ați încercat să reflectați la viața pe care o duceți, iar acum totul capătă sens. Pentru nativii Rac, iubirea înseamnă în primul rând responsabilitate. De aceea, cei implicați într-o relație amoroasă vor înccerca să găsească soluții pentru ca viața de cuplu să fie din ce în ce mai înfloritoare.

Pentru cei care nu au o relație, visează să-și despore partenerul perfect, însă nu se grăbesc în acest sens. Consideră că mai au multe de rezolvat în viața lor, cel puțin pentru moment. Sunt cumpătați.

Leu – Horoscop Dragoste

Lunile ce vor urma vor fi cu adevărat un vortex sentimental pentru acești nativi. Vor înderca să-și dea seama dacă locul lor este într-adevăr alături de actualul partener, dacă au sentimente puternice adevărate sau pur și simplu s-au lăsat purtați de val. Unii nativi sunt gata să întrerupă actuala relație pentru a se împăca cu o iubire din trecut.

Nativii singuri simt nevoia de a cunoaște cât mai multe persoane, așa că s-ar putea să se lase cu conversații lungi pe internet, cu video-call-uri până în zodii dimeneții, iar mai apoi să se întâlnească și față în față. Este foarte probabil să găsească o persoană cu care să descopere atât de multe lucruri în comun, încât să se îndrăgostească.

Fecioară – Horoscop Dragoste

Cele două evenimente vor reprezenta un avantaj. Orice eșec este considerat un pas spre succes. Pentru nativii aflați într-o relație este momentul să dezvăluie anumite secrete și să întărească zonele slabe din relația lor.

Nativii singuri își vor căuta sufletul pereche prin toate mijloacele pe care le au. După cum zice proverbul „Cine caută, găsește!”, nici Fecioarele nu așteaptă să le pice din cer. Vor descoperi foarte multe persoane noi și vor afla povești care mai de care mai interesante și astfel se vor îmbogăți emoțional.

Balanță – Horoscop Dragoste

Nativii Balanță aflați într-o relație amoroasă se vor da de ceasul morții să găsească soluții pentru conflictele din cuplu. Dacă până acum totul a mers destul de lin, iată că deodată trebuie să pune umărul la treabă dacă vor să păstreze și să înflorească această relație în care se află. Stresul sau frustrările acumulate vă pot face mult mai irascibil dacât vă știați. Nu luați toată vina asupra voastră, căci mereu într-o relație vinovați sunt amândoi.

Dacă nu vă aflați într-o relație, nu vă faceți griji. Astrele v-au pregătit o surpriză de proporții. Un partener vă așteaptă să trăiți alături de el clipe pline de dragoste și fluturași în stomac. Depinde doar de voi, cum veși gestiona această nouă relație.

Scorpion – Horoscop Dragoste

Mercur în retrograd a aflectat din plin relația de cuplu a acestor nativi. Deși vă doriți să reușiți sp treceți peste certurile avute, se parte că aveți nevoie de mult tact și răbdare. Slavă Cerului aveți suficient din amandouă.

Dacă relația de cuplu este inexistentă în această perioadă, trebuie să vă țineți bine pe picioare căci o veche iubire trece prin gândul tău. Fie o veți întâni pe stradă, o să vă dea un mesaj sau doar o să vă amintiți de vremurile bune, cert este că vă întoarceți cu gândul în trecut.

Săgetător – Horoscop Dragoste

Viața amoroasă din ultimii ani a venit la pachet cu unele neajunsuri. Așadar, toți Săgetătorii se vor gândi foarte atent ce decizie trebuie să ia în continuare. Acesta este o perioadă în care treceți printr-o curățenie emoțională.

Pentru nativii aflați în relații este momentul marilor decizii: fie o rupeți, fie faceți pasul următor. Partenerii acestora trebuie să se pregătească la o lună cu adevărat imprevizibilă.

Pentru cei singuri, viața merge înainte și veți cunoaște multe persoane noi. Fie recomandate de prieteni sau cunoscute pe internet, cert este că nu veți începe o nouă relație până nu veți bifa toate punctele de pe listă.

Capricorn – Horoscop Dragoste

Chiar dacă ai o relație stabilă de câțiva ani, viața ta amoroasă va deveni una adolescentină în această perioadă. Vei reuși să îți recucerești partenerul de viață prin romantism și responsabilitate. Toate aceste lucruri fără pic de efort. Aveți o intuiție mult mai dezvoltată în această perioadă și reușiți să faceți primul pas spre a rezolva aceste mici probleme. Simțiți că vine totul natural și asta vă oferă o stare de bine.

Nativii singuri vor atrage dragostea în viața lor în această lună. Fie veți face o plimbare, sau veți accepta o cerere nouă de prietenie pe facebook, veți reuși sp atrageți pe cineva special în viața voastră.

Vărsător – Horoscop Dragoste

Nativii Vărsător sunt axați pe viitor în această perioadă. Și pentru că până la viitor este prezentul, ei știu că trebuie să miște niște rotițe azi pentru a ajunge acolo mâine. Așadar, această dezvoltare personală la care lucrează
va afea un efect radical pentru mai târziu. Viața amoroasă va fi mult mai stabilă datorită maturității și înțelegerii tensiunilor din cuplu. Reușești să iei decizii rapide pentru a calma spiritele. Partenerul de viață are un rol important în susținerea ta în această perioadă. Deși e o vreme de cotitură, cuplul va rămâne stabil.

Pentru cei aflați în căutarea dragostei adevărate, vor mai avea de așteptat. Deși îî încântă ideea unei familii, se gândesc la alte aspecte ce implică viața de cuplu cum ar fi o locuință, dar și partea financiară. Așadar, vărsătorii vor căuta să se așeze profesional până să treacă spre viața de familie.

Pești – Horoscop Dragoste

Peștii dețin controlul pe plan amoros. Aceste mișcări astrale le oferă șansa de a fi energici, plini de inspirație și vor fi buni vorbitori. Își pot surprinde plăcut partenerul de cuplu prin adoptarea unui stil de viață sănătos, sau încercarea de a pune bazele unei afaceri.

Pentru cei care nu au o relație, găsirea unei persoane cu care să creeze o familie nu reprezintă un țel și doresc să cunoască cu foarte mare atenție persoanele care le stârnesc interesul. Acest an este unul major în viața acestor nativi și pot descoperi sufletul pereche.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.