Horoscop Februarie 2020: Zodiile sunt puse în fața oglinzii sufletului

Horoscop Februarie 2020: Zodiile sunt puse în fața oglinzii sufletului. Vărsătorii au parte de câștiguri financiare uriașe. Feciorele vor iubi pătimaș, iar taurii primesc o lecție de viață.

Anul 2020 este asociat cu cifra 4, suma cifrelor anului, un număr conectat cu reflecția profundă și întoarcerea către sine. De altfel, este mult mai dezvoltat accesul la energiile nemărginite ale subconștientului. Cifra 4 este simbol al destinului, al conștientizării și vizualizării întregului poențial. Face legătura între divinitate și om. De aceea, cifra 4 este conectată cu explorarea sinelui și descoperirea propriei naturi și învățarea.

Toate aceste efecte sunt amplificate pe data de 2 februarie (02.02), care reprezintă practic o dedublare a numărului 4 și a puterilor sale. De aceea, data de 2 februarie este un adevărat portal magic, prin care putem avea acces la visele noastre și ne putem privi în oglinda sufletului.

Taurii, racii, fecrioarele, balantele, capricornii si varsatorii vor avea parte de castiguri financiare importante.

Berbec – Horoscop Februarie

Luna Februarie vă dă o stare de liniște. Poate asemănați perioada cu un eveniment plăcut din copilărie și așa se explică sentimenul de familiaritate. Problemele de sănătate în sfârșit dispar și aveți un alt tonus. Așteptați primăvara și începeți să vă faceți cunoștințe noi.

Taur

Pentru nativii acestei zodii, luna februarie a pregătit o lecție de viață. Fie că vorbim despre acordarea importanței lucrurilor mărunte sau poate chiar ceva mai profund, cert este că nativii Taur vor avea puțin de furcă.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Gemeni

Un eveniment neașteptat se petrece în anturajul prietenilor. Este ceva destul de neplăcut. Este posibil să fie vorba despre pierderea unui job, sau ceva mai rău. Aveti grija cu o problema mai veche de sanatate, va poate baga in spital.

Rac – Horoscop Februarie

Atmosferă armonioasă la locul de muncă. Este posibil să primiți vești proaste cu privire la un demers în străinătate. În plan profesional totul merge ca pe roate. Este posibil să încheiați parteneriate noi.

Leu

Problemele administrative sunt puse pe seama ta. Trebuie să iei măsuri drastice pentru a rezolva treburile gospodărești. Relația cu copiii, dar și cu partenerul de viață poate deveni foarte dinamică. Aveți grijă la conflicte.

Fecioară

Cheltuieli mari în luna dragostei. Încercați să fiți mai chibzuit cu banii. Oricum, partenerul apreciază gestul unui cadou mai mult decât prețul acestuia. Aveți un tratament de urmat, ar fi bine să vă țineți de el pentru a vă îmbunătății sănătatea.

Balanță – Horoscop Februarie

O lună liniștită. Aveți parte de o ieșire undeva unde vă doreați de mult să ajungeți. Este un prilej bun de a vă reseta bateriile și să gândiți retrospectiv anul ce a trecut. De altfel, încă nu aveți un target stabilit pentru 2020.

Scorpion

Nativii care sunt plecați în străinătate au șanse mari să se întoarcă în țară cu proiecte bănoase. Nu la fel de bănoase precum sunt cele la care lucrați deja, dar faptul că familia vă este aproape vă împlinește.

Săgetător

Este o perioadă destul de agitată pentru voi. Nu funcționați la capacitate maximă. Ar fi bine să evitați conflictele în această perioadă. Pe plan financiar, astrele vă pregătesc o surpriză după luna februarie.

Capricorn – Horoscop Februarie

Săntatea ta este precară. Este recomandat să te odihnești în această lună. Relațiile cu anturajul apropiat sunt controversate, astfel că pretențiile tale vizavi de sprijinul pe care-l primești din partea acestor persoane te nemulțumește.

Vărsător

Vărsătorii au parte de câștiguri financiare uriașe. Toată munca depusă în ultima perioadă aduce rezultate excepționale. Însă, asta cu prețul sănătății voastre. Veți ajunge să aveți nevoie de îngrijire medicale de specialitate. Aveți grijă la discuțiile de la locul de muncă.

Pești

Este momentul să vă desprindeți de persoanele care vă țin în loc. Asta poate însemna o chimbare la locul de muncă. Este bine să păstrați legăturile cu acei oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.