Horoscop lunar Capricorn pentru luna martie 2022

Horoscop lunar Capricorn pentru luna martie 2022

Horoscopul Capricorn 2022 martie 2022 îți promite o viață bună și liniștită dacă lași în urmă toate grijile și temerile care te frământă. Cunoaște întotdeauna lucrurile pe care ți le dorești în viață și du-te după ele. În această lună vei face tot ceea ce ți-ai dorit întotdeauna să faci.

Nu te reține din cauza a ceea ce spun oamenii. Nu-i ascultați pe cei care vor să vă doboare. Ești mai bun decât ceea ce spun oamenii despre tine. Fiți încrezători în abilitățile voastre și lucrați mereu pentru a reuși în viață.

Asigură-te întotdeauna că rămâi fidelă, loială și demnă de încredere partenerului tău. Cereți iertare de la partenerul dvs. și concentrați-vă pe restabilirea păcii și a fericirii de care v-ați bucurat cândva înainte ca cei din afară să înceapă să se amestece în viața dvs. amoroasă.

Certurile de familie sunt prezente uneori, dar ar trebui să vă asigurați că acestea nu culminează în ură. Discutați despre problemele care vă afectează și găsiți soluții care să vă permită să trăiți în pace și armonie.


Pentru a vă bucura de o sănătate bună în această lună, trebuie să vă țineți departe de tensiune și stres. Concentrează-te asupra lucrurilor care contează și nu te mai îngrijora pentru lucruri asupra cărora nu ai niciun control. Trebuie să te ocupi de sănătatea ta mentală.

Meditați din când în când, astfel încât să puteți intra în contact cu sinele vostru interior. Horoscopul previziunilor pentru 2022 îți dorește să îți găsești pacea în frumusețea și seninătatea naturii. Pacea ta sufletească contează. Atunci când vei obține același lucru, nimic nu te va deranja în viață, iar sănătatea ta va fi exemplară.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Pe măsură ce te concentrezi pe sănătatea ta fizică și mentală, concentrează-te și pe viața ta spirituală.

Există șanse să întâmpinați unele probleme în carieră, dar acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să munciți din greu. Prognoza semnelor zodiacale 2022 vrea ca tu să ai mereu speranța că va veni un mâine mai bun.

Există lumină la capătul tunelului, indiferent de provocările cu care te confrunți acum.

În această lună vei economisi mult, deoarece ai multe responsabilități de care trebuie să te ocupi. Astrologia lunii martie pentru 2022 vrea ca acum să te concentrezi pe nevoi mai degrabă decât pe dorințe. Ocupă-te de cheltuielile tale înainte de a putea pune deoparte bani pentru plăcere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.