Horoscop lunar Capricorn pentru luna martie 2022

Horoscop lunar Capricorn pentru luna martie 2022

Horoscopul Capricorn 2022 martie 2022 îți promite o viață bună și liniștită dacă lași în urmă toate grijile și temerile care te frământă. Cunoaște întotdeauna lucrurile pe care ți le dorești în viață și du-te după ele. În această lună vei face tot ceea ce ți-ai dorit întotdeauna să faci.

Nu te reține din cauza a ceea ce spun oamenii. Nu-i ascultați pe cei care vor să vă doboare. Ești mai bun decât ceea ce spun oamenii despre tine. Fiți încrezători în abilitățile voastre și lucrați mereu pentru a reuși în viață.

Asigură-te întotdeauna că rămâi fidelă, loială și demnă de încredere partenerului tău. Cereți iertare de la partenerul dvs. și concentrați-vă pe restabilirea păcii și a fericirii de care v-ați bucurat cândva înainte ca cei din afară să înceapă să se amestece în viața dvs. amoroasă.

Certurile de familie sunt prezente uneori, dar ar trebui să vă asigurați că acestea nu culminează în ură. Discutați despre problemele care vă afectează și găsiți soluții care să vă permită să trăiți în pace și armonie.

Pentru a vă bucura de o sănătate bună în această lună, trebuie să vă țineți departe de tensiune și stres. Concentrează-te asupra lucrurilor care contează și nu te mai îngrijora pentru lucruri asupra cărora nu ai niciun control. Trebuie să te ocupi de sănătatea ta mentală.

Meditați din când în când, astfel încât să puteți intra în contact cu sinele vostru interior. Horoscopul previziunilor pentru 2022 îți dorește să îți găsești pacea în frumusețea și seninătatea naturii. Pacea ta sufletească contează. Atunci când vei obține același lucru, nimic nu te va deranja în viață, iar sănătatea ta va fi exemplară.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Pe măsură ce te concentrezi pe sănătatea ta fizică și mentală, concentrează-te și pe viața ta spirituală.

Există șanse să întâmpinați unele probleme în carieră, dar acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să munciți din greu. Prognoza semnelor zodiacale 2022 vrea ca tu să ai mereu speranța că va veni un mâine mai bun.

Există lumină la capătul tunelului, indiferent de provocările cu care te confrunți acum.

În această lună vei economisi mult, deoarece ai multe responsabilități de care trebuie să te ocupi. Astrologia lunii martie pentru 2022 vrea ca acum să te concentrezi pe nevoi mai degrabă decât pe dorințe. Ocupă-te de cheltuielile tale înainte de a putea pune deoparte bani pentru plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.