Horoscop lunar octombrie 2021 pentru toate semnele zodiacale

Horoscop sâmbătă, 11 decembrie 2021. Un weekend complicat

Horoscopul lunii octombrie 2021 vă oferă o idee despre cum va decurge această lună prin horoscopul lunar octombrie 2021. Primești imediat o prognoză detaliată la dragoste, profesie, familie, prieteni, călătorii, educație, finanțe. Prognoza acoperă toate cele douăsprezece semne de la Berbec la Pești și efectele lui Mercur retrograd 2021.

 BERBEC

Viața conjugală poate fi puțin perturbată de probleme financiare. Persoanele singure vor avea o problemă în luarea deciziilor în materie de dragoste. Afacerile de familie vor merge fără probleme. Perspectivele de sănătate sunt fabuloase. Profesioniștii vor avea o evoluție bună a carierei. Oamenii de afaceri vor avea o perioadă dificilă.

 TAUR

Persoanele căsătorite ar trebui să fie pregătite să facă față conflictelor. Celibatarii vor găsi perechea de dragoste dacă renunță la suspiciuni. Copiii vor avea probleme cu activitățile lor. Profesioniștii în carieră se vor confrunta cu o vreme grea. Perspectivele pentru sănătate sunt încurajatoare. Angajamentele de călătorie sunt profitabile.

 GEMENI

Viața conjugală poate fi dificilă. Cei singuri nu reușesc să se angajeze în relații amoroase. Sănătatea nu va ridica obstacole. Familia va prezenta o serie de probleme. Afacerile nu reușesc să facă bani, în timp ce perspectivele de carieră nu sunt propice. Perspectivele educaționale sunt bune pentru studenți.

 RAC

Sprijinul planetar este disponibil pentru fericirea conjugală și pentru sarcini. Cei singuri vor ajunge cu ușurință în dragoste. Sănătatea va fi excelentă, fără pericole grave. Mediul familial va fi prielnic. Persoanele cu carieră vor face progrese excelente. Se pot obține câștiguri din activitățile de călătorie.

 LEU

Persoanele căsătorite pot spera la vremuri bune după prima săptămână. Luna este norocoasă pentru persoanele singure, care vor găsi perechea iubirii. Condițiile de sănătate nu vor fi încurajatoare. Atmosfera familială va fi cordială. În timp ce finanțele sunt sumbre, cariera oferă oportunități foarte bune de avansare.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

 FECIOARĂ

Persoanele singure pot avea relații amoroase cu persoanele nepotrivite. Viața de cuplu va fi atât romantică, cât și senzuală. Sănătatea va fi minunată. Afacerile familiale sunt turbulente. Vor exista obstacole în calea creșterii profesionale a profesioniștilor. Oamenii de afaceri vor obține profituri bune. Studenții se vor descurca bine.

 BALANȚĂ

Răbdarea îi va ajuta pe cei căsătoriți să regăsească armonia în relație. Celibatarii vor găsi dragostea în a doua săptămână. Afacerile de familie vor avea parte de un sprijin benefic din partea astrelor. Perspectivele de sănătate sunt fantastice. Cariera va fi un pic problematică pentru profesioniști. Finanțele vor fi sumbre.

 SCORPION

Responsabilitățile profesionale nu vor împiedica armonia în problemele conjugale. Persoanele singure vor reuși să atragă dragostea. Perspectivele de sănătate sunt foarte încurajatoare. Atmosfera familială va fi ușor încărcată de discordie. Persoanele cu carieră nu reușesc să obțină sprijin din partea colegilor. Este posibil ca finanțele să nu fie disponibile pentru noi întreprinderi.

 SĂGETĂTOR

Compromisurile sunt necesare pentru a menține căsniciile. Cei singuri vor găsi parteneri de amor în ultima săptămână. Influențele astrale vor face ca viața de familie să fie armonioasă. Afacerile de sănătate vor fi excepțional de bune. Vor exista obstacole pentru dezvoltarea carierei. Perspectivele de afaceri sunt excelente.

 CAPRICORN

Fericirea maritală poate fi atinsă după a doua săptămână. Celibatarii vor face totul pentru a intra în relații amoroase. Copiii nu reușesc să facă progrese bune. Sănătatea nu va pune probleme serioase. Oamenii de afaceri obțin profituri uriașe. Perspectivele de carieră sunt foarte sumbre.

 VĂRSĂTOR

Conflictele familiale strică fericirea relațiilor conjugale. Sprijinul planetar este disponibil pentru afacerile amoroase ale celor singuri. Sănătatea va fi problematică. Relațiile de familie vor fi stresante. Activitățile de călătorie vor aduce câștiguri bune. Creșterea profesională va fi întârziată. Finanțele se confruntă cu momente dificile.

 PEȘTI

Viața amoroasă a persoanelor căsătorite va fi plăcută după data de 17. Cei singuri vor fi forțați de astre să încheie alianțe amoroase. Starea de sănătate va fi minunată. Atmosfera familială nu va fi armonioasă. Profesioniștii vor face progrese bune în carieră. Finanțele se confruntă cu momente dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.