Horoscop lunar Scorpion pentru luna martie 2022

Horoscop lunar Scorpion pentru luna martie 2022

Anul 2022 vă va oferi spațiu de gândire pentru a vă gândi la ceea ce doriți să realizați în viață. Aceasta este o perioadă de autocontemplare. Horoscopul lunii martie 2022 al Scorpionului vrea să găsești plăcere în lucrurile mărunte din viață, pentru că ele te fac să fii persoana care ești.

Horoscopul lunii martie 2022 vrea ca tu să știi că individualitatea ta contează. Concentrează-te pe lucrurile din viață care îți vor permite să realizezi lucruri mărețe în viață. Nu lua niciodată nimic de la sine înțeles. În schimb, trăiește-ți cea mai bună viață pentru că viața este scurtă.

Horoscopul dragostei pentru 2022 vrea ca tu să îți arăți dragostea față de partenerul tău în cel mai romantic mod. Fiți mereu alături de partenerul dvs. atunci când are nevoie de dvs. Sprijină-i în cariera lor și în calea pe care aleg să o urmeze în viață.

Familia este importantă în viața ta. Ei vor fi întotdeauna acolo pentru a vă ghida și a vă sprijini în decizia și alegerile pe care le faceți, atâta timp cât acestea sunt pozitive. Cu toate acestea, ar trebui să stabiliți limite, astfel încât cei dragi să nu profite de dumneavoastră.


Acordați atenție imediată oricărui lucru ieșit din comun care se întâmplă în corpul dumneavoastră. Solicitați asistență medicală și veți avea o sănătate mai bună pentru cea mai mare parte a lunii. Horoscopul Sănătății pentru Scorpion vrea să vă prețuiți sănătatea fizică, emoțională și spirituală.

Nu vă bazați prea mult pe remedii casnice pentru a scăpa de boli. Asigură-te că mergi la medic și că primești medicația potrivită pentru orice te-ar putea afecta.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Sprijină-i întotdeauna pe cei dragi atunci când vine vorba de sănătatea lor, deoarece ei depind de tine.

În această lună veți primi oferte de parteneriat de la persoane care vor să se asocieze în afacerea dvs. Ar trebui, totuși, să fiți atent și să nu vă grăbiți înainte de a lua această decizie crucială. Aceasta va însemna o schimbare în cariera ta.

Previziunile lunare 2022 dezvăluie că ar trebui să luați în considerare obținerea de sfaturi de carieră în viața dvs. Înainte de a intra într-o anumită carieră, asigurați-vă că știți totul despre aceasta.

Horoscopul financiar 2022 dezvăluie că trebuie să căutați sfaturi financiare de la un profesionist. Ai bani care curg în viața ta, dar nu știi ce să faci în legătură cu același lucru. S-ar putea să ajungi să folosești banii prost, așa că ai nevoie de ajutor pentru a gestiona același lucru.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.