Horoscop octombrie 2021. Ce zodii sunt câștigătoare

Horoscop octombrie 2021. Ce zodii sunt câștigătoare

Sezonul Balanță este aici și odată cu el vine octombrie și ultimul trimestru al anului nostru calendaristic. O mare parte din octombrie ne vede în mijlocul celui de-al treilea Mercur retrograd – ultima întoarcere a planetei în acest an – așa că așteptați-vă la unele probleme generale în comunicare.

 BERBEC

Atenția cosmică pentru tine în această lună se concentrează asupra parteneriatelor, relațiilor și a celorlalți semnificativi, ceea ce, având în vedere natura ta unilaterală, ar putea fi o provocare, dar și o șansă pentru o anumită dezvoltare emoțională. Aveți Soarele Balanței (parteneriate, echilibru) în Casa a 7-a a relațiilor până pe 23, ceea ce indică nevoia de negociere emoțională.  Energia lui Marte tinde spre dezechilibru. 
Pe 23, energia cosmică trece de la înclinația Balanței spre echitate la sezonul intens al Scorpionului, care este mai răsturnat. Soarele Scorpionului luminează (sau întunecă, în funcție de punctul tău de vedere) Casa a 8-a a Sexului, Intimității,Transformării și Finanțelor comune. Din nou: un accent pe partajare și pe celălalt, dar acum cu o vibrație mai întunecată. Încercați să păstrați un oarecare echilibru în Balanță pentru acest tranzit. 

 TAUR

Tu și Balanța împărțiți aceeași planetă guvernatoare, luxurianta Venus, așa că există un fel de simpatie între semnele voastre, mai ales când vine vorba de frumusețe. Cu Soarele Balanței care îți luminează a 6-a Casă a rutinei până pe 23, mergi pe vibrațiile lui Venus și fă ca acest sezon să fie despre consolidarea regimului tău de frumusețe: o nouă îngrijire a pielii sau a părului, un nou antrenament sau o dietă ceva mai strictă. 
Scorpionul face ca lucrurile să fie intense, pline de libido și ciudate. Urmează întâlniri intime cu cifră octanică ridicată cu partenerul sau partenerii dvs. semnificativi.

 GEMENI

Planeta ta guvernatoare, Mercur, Mesagerul, va retrograda până pe 18, așa că așteaptă-te la neînțelegeri, în special legate de Casa a 5-a a creativității și romantismului, unde Soarele Balanței va zăbovi până pe 23. Spre deosebire de, să zicem, Casa a 12-a, mai tragică, a 5-a este plină de distracție și jocuri – iar lejeritatea ei va adăuga o notă de umor de tavernă la derapajele lui Mercur (dacă vor apărea). Pe 23, Soarele trece în Scorpion și în Casa a 6-a a rutinei tale.

 RAC

O lună în care să te concentrezi pe casă, pe tată, pe mamă și pe familia ta. Soarele din Balanță (echilibru, parteneriate) îți limpezește Casa a 4-a a căminului și a securității până pe 23. Mai mult decât orice altă zodie, vă derivați fericirea din cămin, așa că, cu Soarele binevoitor al Balanței în a 4-a, așteptați-vă la câteva săptămâni de bun augur în ceea ce privește viața de acasă. 
 Cu toate acestea, ar putea exista o mică zvâcnire pe 6, când Luna Nouă intră în conjuncție cu fierbintele Marte. În acea zi ar putea rezulta izbucniri emoționale. O modalitate mai bună de a cheltui această energie marțiană de Lună Nouă ar fi să începeți un nou proiect în jurul domiciliului cu un partener sau un părinte.

 LEU

E un sezon puțin complicat pentru Balanță, cu Soarele care îți evidențiază a 3-a Casă a Comunicării până pe 23. De obicei, un tranzit bun, dar cu Mercur, Mesagerul, retrograd până pe 18, s-ar putea să vă fie mai greu să puneți pixul pe hârtie. Organizarea gândurilor în timp ce comunicați ar putea fi, de asemenea, o problemă.
Pe 23, când Soarele trece în anotimpul Scorpionului și intră în Casa a 4-a a casei dvs. de domiciliu, s-ar putea să începeți să deveniți obsesiv (Scorpion) în legătură cu proiectele de la domiciliu. Asta nu este neapărat un lucru rău – este doar o chestie de Scorpion.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Planeta ta guvernatoare, Mercur, directorul de comunicare al zodiei, este retrograd până pe 18 ale lunii. Fecioara prosperă pe ordinea și precizia (ambele lucruri pentru care Mercur este cunoscut), dar cu planeta mesagerului care se rotește înapoi s-ar putea să simți că lumea ta crocantă se desface foarte ușor pe la cusături. Asigură-te că citești cu foarte mare atenție extrasele de cont de la bancă și de la credite și acordă-ți timp suficient pentru a organiza documentele importante legate de finanțe.
 Într-adevăr, Soarele din Casa a 2-a a finanțelor ar putea fi deosebit de afectat de șicanele cosmice ale lui Mercur până la jumătatea lunii. Pe 23, Soarele se mută în Casa a 3-a a Comunicării. Cu Mercur devenind direct până atunci, ordinea Fecioarei se va simți mai restaurată în vorbire și acțiune.

 BALANȚĂ

De obicei, Soarele în semnul tău face ca sezonul să fie magic: parteneriate mai armonioase, echilibru între muncă și viață personală intact. Dar anul acesta Balanța se va simți puțin înclinată. În primul rând, Mercur va retrograda în Casa 1 a sinelui tău până pe 18. Acesta este un tranzit notoriu pentru gafe, gafe și neînțelegeri. Dificultățile de exprimare față de partenerul tău vor fi normale până la jumătatea lunii octombrie, când Mercur devine din nou direct.

 SCORPION

Pentru început, Soarele din Balanță va fi scufundat în a 12-a ta Casă a inconștientului, a secretelor și a dușmanilor până pe 23. Un Soare în Balanță pune accentul pe parteneriate, dar atunci când tranzitează Casa a 12-a a ta, ar putea energiza teme mai întunecate în ceea ce privește o persoană iubită.
. Pe 23, Soarele intră în Casa 1 a Sinelui tău, ceea ce ar trebui să te aducă puțin la lumină. Totuși, Soarele în Scorpion este un tranzit intens în sine – unul care vă va face să vă simțiți puternic, supraîncărcat, ambițios.

 SĂGETĂTOR

De când planeta care te guvernează, maximul Jupiter, a intrat în retrogradare în iunie, probabil că ai simțit că nu îți găsești rostul. Acest sentiment de suspendare existențială ar putea lua sfârșit în jurul datei de 18, când Jupiter devine direct în Casa a 3-a a comunicării tale. Acest tranzit coincide cu o altă planetă care devine directă în aceeași zi: Mercur, Mesagerul, după o retrogradare supărătoare.
 Cu aceste două planete mergând din nou înainte, așteptați-vă la o mulțime de energie în jurul cuvântului scris sau vorbit. Amintiți-vă, de asemenea, că Jupiter aduce noroc și succes – așa că folosiți ultima parte a lunii pentru a vă gândi la redactarea unei declarații personale pentru universitate, a unui prospect pentru o bursă sau a unei sinteze pentru un proiect. Asigură-te, totuși, că îți structurezi comunicarea, pentru că Jupiter fără o țintă clară poate vira spre un simplu sunet și furie, fără a însemna nimic.

 CAPRICORN

Energia Balanței savurează să fie alături de un partener, așa că împrieteniți-vă în consecință cu cineva de la serviciu în această lună octombrie. De ce? Pentru că există o mulțime de energie cosmică concentrată în Casa a 10-a a carierei și a sinelui public. 
Până pe 23: Soarele, Marte și Mercur sunt campate acolo. Cafeaua Marte va da avânt pentru a finaliza proiectele (dar și furie, așa că păstrează-ți calmul Capricornului cu colegul tău). Și ce se întâmplă cu Mercur? De obicei, acesta furnizează precizie și abilități de comunicare, doar că merge retrograd până la mijlocul lui octombrie. Acest retrograd este renumit pentru că provoacă erori în mesagerie, așa că asigură-te că tu și partenerul tău vă verificați reciproc munca înainte de a o trimite spre consum public și, implicit, spre recunoaștere.

 VĂRSĂTOR

Saturn cel zgârcit (guvernatorul tău) și generosul Jupiter au hibernat ca doi urși mari într-un somn retrograd adânc în Casa 1 a sinelui tău în ultimele câteva luni.  Cu toate acestea, amândoi se trezesc în curând (Saturn pe 10 și Jupiter pe 18). Atunci când planetele devin directe, accentul se mută de la activitatea interioară la cea exterioară. 
Norocosul Jupiter va pompa în semnul tău pentru următoarele trei luni și jumătate și nu se va întoarce decât peste 12 ani. Este timpul să te eliberezi înainte ca tristul Saturn să preia controlul și să zboare singur în Casa ta 1 în 2022. Sau, așa cum a spus atât de bine dulce-amărui Robert Herrick, poetul Renașterii: „adunați mugurii de trandafir, cât mai puteți”.

 PEȘTI

riviți acum câteva dintre tranzitele dvs. majore din această lună: planeta dvs. guvernatoare, Jupiter, termină o retrogradare de 4 luni și intră direct la jumătatea lunii în Casa a 12-a (intuiție sporită); Soarele se va afla în Casa a 8-a, cea ocultă, până pe 23. Și, culmea, pe 23, Soarele trece în Scorpion, unde vă luminează Casa a 9-a a călătoriilor, învățăturii și spiritualității (veți fi atrași de cărțile ezoterice sau veți învăța cum să faceți talismane). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.