Horoscop octombrie 2023

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
În octombrie, Berbecii ar putea simți o creștere a energiei și motivației. Este momentul potrivit pentru a vă concentra asupra obiectivelor și pentru a vă asigura că vă îndreptați în direcția dorită. Relațiile personale pot deveni mai armonioase, iar comunicarea este cheia succesului.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Luna octombrie aduce pentru Taureni oportunități legate de carieră și financiar. Este posibil să aveți șansa de a vă avansa în carieră sau de a vă consolida situația financiară. Cu toate acestea, este important să gestionați cu înțelepciune resursele și să vă păstrați echilibrul între muncă și viața personală.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Luna octombrie poate fi o perioadă de introspecție pentru Gemeni. Este momentul potrivit pentru a vă conecta cu latura voastră interioară și pentru a explora subiecte profunde. Relațiile personale pot necesita o comunicare deschisă și sinceră.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
În această lună, Racii ar putea simți nevoia de a-și pune în ordine viața și de a se concentra pe organizare. Este momentul ideal pentru a vă pune la punct rutinele zilnice și pentru a vă concentra asupra sănătății voastre. Relațiile cu colegii de muncă pot deveni mai intense.

Leu (23 iulie – 22 august):
Pentru Lei, octombrie poate aduce o creștere a creativității și a exprimării personale. Este posibil să vă dedicați mai mult timp activităților artistice sau proiectelor creative. Acest lucru vă poate aduce satisfacție și recunoaștere.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
Luna octombrie poate fi o perioadă potrivită pentru a vă concentra pe relațiile personale. Comunicarea cu cei dragi poate deveni mai importantă, iar soluționarea problemelor de familie poate fi o prioritate. Fiți deschiși și ascultați cu atenție.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Pentru Balanțe, luna octombrie poate aduce oportunități în domeniul relațiilor și al comunicării. Este momentul potrivit pentru a vă face auzită vocea și pentru a stabili conexiuni importante. Aveți grijă la detalii și fiți atenți la nevoile celor din jur.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
În această lună, Scorpionii ar putea simți o creștere a pasiunii și a determinării. Este momentul ideal pentru a vă concentra pe obiectivele personale și pentru a face schimbări semnificative în viața voastră. Fiți atenți la resursele financiare și gestionați-le cu înțelepciune.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Luna octombrie aduce pentru Săgetători oportunități de creștere personală și spirituală. Este posibil să vă interesați de studii sau călătorii care vă pot extinde orizonturile. Aveți încredere în intuiția voastră și explorați noi direcții.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
În octombrie, Capricornii ar putea simți nevoia de a se concentra pe relații și pe viața de familie. Este momentul potrivit pentru a rezolva orice conflicte și pentru a consolida legăturile cu cei dragi. Aveți grijă la echilibrul dintre muncă și viața personală.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Pentru Vărsători, luna octombrie poate aduce o creștere a interacțiunilor sociale și a comunicării. Este posibil să vă implicați în activități de grup sau să vă conectați cu comunitatea. Acest lucru vă poate aduce o mai mare satisfacție și sprijin.

Pești (19 februarie – 20 martie):
În această lună, Peștii pot simți nevoia de a-și pune în ordine finanțele și de a se concentra pe gestionarea resurselor. Este momentul potrivit pentru a face planuri financiare și pentru a lua decizii înțelepte în acest domeniu. Fiți atenți la cheltuieli și bugetați cu grijă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.