HOROSCOP PAȘTE 2018: SCORPIONII învață o lecție de viață, PEȘTII trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Iată ce îţi rezervă astrele pentru perioada Paștelui. Unele zodii trebuie să fie atente, fiind predispuse la accidente. La ordinea de zi sunt evenimentele în plan financiar – discuții despre salariu, negocieri, contracte noi.

Horoscop de Paște Berbec

Petreceți Paștele în familie. Se pot întâmpla tot felul de lucruri care să vă ia prin surprindere, mai ales în plan profesional.

Horoscop de Paște Taur

Acesta este momentul potrivit pentru a face niște schimbări. Sunt mai ambițioși ca niciodată, dar trebuie să fie foarte atenți la ce vorbesc.

FOLLOW ME

Horoscop de Paște Gemeni

În această perioadă, Gemenii trebuie să fie diplomați la serviciu și să nu toarne gaz pe foc, pentru a-și păstra relațiile bune cu ceilalți.

Horoscop de Paște Rac

Mercur este într-o poziție ceva mai nefavorabilă pentru Raci acum, care au probleme de comunicare cu cei din jur și pot apărea neplăceri și la locul de muncă. Nu ar trebui să renunțe însă la ideile lor geniale, care se pot contura.

Horoscop de Paște Leu

Pentru Lei, vibrația lui Mercur retrograd este într-o poziție bună. Pot primi propuneri de afaceri, poate chiar ceva cunoscut, dar foarte profitabil.

Horoscop de Paște Fecioară

În această perioadă, Fecioarele se regăsesc, își deschid sufletul și simt nevoia de comunicare.

Horoscop de Paște Balanță

Se resimte opoziția lui Mercur retrograd cu Jupiter. În cazul lucrurilor care au rămas nelămurite, se reaprind discuțiile. Problemele respective ale Balanțelor nu suportă amânare.

Horoscop de Paște Scorpion

Scorpionii învață acum o lecție de viață. Își lămuresc anumite chestiuni și își analizează alegerile.

Horoscop de Paște Săgetător

Săgetătorii au acum o perioadă plină de evenimente, generate de progresiile solare. Își respectă planurile socale și le apar schimbări la locul de muncă.

Horoscop de Paște Capricorn

În această perioadă, Capricornii analizează cu atenție toate lucrurile din viața sa. Sunt bine susținuți de persoane din trecutul lor.

Horoscop de Paște Vărsător

Vărsătorii au în față o perioadă plină de oportunități cu care nu te întâlnești prea des în viață. Trebuie să își cântărească deciziile cu atenție, dar este bine și să își asume niște riscuri.

Horoscop de Paște Pești

Anumite chestiuni despre care au început discuțiile trebuie să fie finalizate. De asemenea, Peștii trebuie să aibă grijă de sănătate, fiind atenți la luxații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.