Horoscop pentru Ajunul Crăciunului și Crăciun, 24-25 Decembrie

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
Ajunul Crăciunului te găsește într-o stare de spirit energică, dornic să te implici în pregătirile de sărbătoare. Pe 25 decembrie, ești îndemnat să împărtășești această energie cu cei dragi, oferindu-le nu doar cadouri, ci și timpul și atenția ta.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Aceste zile de sărbătoare îți aduc un sentiment de confort și liniște. E momentul să te relaxezi și să te bucuri de plăcerile simple alături de familie. Nu uita să te răsfeți cu bunătăți culinare!

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Comunicarea este cheia pentru tine în aceste zile festive. Împărtășește gândurile și sentimentele tale cu cei apropiați și ascultă-i la rândul tău. Ajunul Crăciunului ar putea aduce vești interesante sau oportunități de a lega noi prietenii.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
Familia este în centrul atenției tale în această perioadă. Petrece timp de calitate alături de cei dragi, împărtășind tradiții și creând amintiri. Pe 25 decembrie, emoțiile tale vor fi amplificate, așa că încearcă să menții un echilibru.

Leu (23 iulie – 22 august):
Crăciunul acesta este despre strălucire și creativitate pentru tine. Lasă-te purtat de spiritul festiv și împărtășește bucuria ta contagioasă cu cei din jur. Pe 25 decembrie, pot apărea oportunități neașteptate de a-ți demonstra talentele.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
Perioada aceasta este una de reflecție pentru tine. Ai putea petrece timp gândindu-te la anul care se încheie și la obiectivele pentru cel nou. Sărbătorile îți oferă ocazia să te reconectezi cu sinele tău interior.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Socializarea este în centrul atenției tale în aceste zile de sărbătoare. Participă la evenimente festive și bucură-te de compania prietenilor și a familiei. Pe 25 decembrie, echilibrul și armonia sunt esențiale pentru a te simți împlinit.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
Aceasta este o perioadă pentru introspecție și înțelegerea profundă a emoțiilor tale. Ajunul Crăciunului te poate aduce mai aproape de cei dragi, în timp ce Crăciunul te îndeamnă să împărtășești iubirea și recunoștința.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Aventura și explorarea sunt cuvintele cheie pentru tine în această perioadă. Poate că vei călători sau vei experimenta noi tradiții de sărbătoare. Lasă-te purtat de entuziasm și bucură-te de fiecare moment.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
Responsabilitatea și planificarea sunt importante pentru tine în aceste zile. Chiar dacă ești concentrat pe organizare, nu uita să te bucuri și de magia sărbătorilor. Împărtășește bucuria cu cei dragi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Inovația și originalitatea te caracterizează în această perioadă. Gândește-te la moduri unice de a sărbători și de a-ți surprinde prietenii și familia. Ajunul Crăciunului aduce un val de inspirație.

Pești (19 februarie – 20 martie):
Sensibilitatea și empatia sunt accentuate pentru tine în zilele de Crăciun. Înconjoară-te de artă, muzică și frumusețe și lasă-te purtat de valul emoțiilor. E un timp excelent pentru a te conecta emoțional cu cei dragi.

Sărbători fericite și un Crăciun plin de magie și bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.