Horoscop sănătate – LEU. Părerea astrologilor

Horoscop sănătate - LEU. Părerea astrologilor

Partea superioară a spatelui, antebrațele, încheieturile mâinilor, coloana vertebrală și inima sunt toate guvernate de simbolul Leului. Nativii din acest semn au multă rezistență și determinare. În mod normal, Leii se mențin sănătoși și, chiar dacă se îmbolnăvesc, par să se recupereze rapid. Vă bucurați de un stil de viață lipsit de griji. Deși ești îndrăzneț și sociabil, trebuie să fii mai atent la alegerile alimentare pe care le faci. De asemenea, ar trebui să ai o rutină regulată de exerciții fizice.

Problemele și durerile legate de mușchi, inimă, coloană vertebrală și stomac sunt cel mai probabil să vă deranjeze. Îți place să mergi la un curs de spinning la modă, la un curs de bară sau să faci exerciții pe cont propriu. Având un partener de alergare, alăturându-vă unei comunități de fitness pe rețelele de socializare sau întâlnindu-vă cu un antrenor personal, toate acestea vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness.

Datorită energiei puternice a Soarelui, ești cunoscut pentru longevitatea ta. Această planetă vă reprezintă creșterea, vitalitatea, forța și sănătatea generală. Deoarece ești un împătimit al fitness-ului, Leii se îmbolnăvesc rareori, dar dacă Soarele este afectat în horoscopul tău, s-ar putea să te confrunți cu probleme de sănătate.

Nativii născuți sub semnul zodiacal Leu sunt mai ales vulnerabili la febra foarte mare și la răni accidentale. Horoscopul de sănătate Leu spune că ești predispus la boli neașteptate, agresive, dar și la boli de lungă durată.

Bolile cronice sau acute mențin, în mod normal, de cele mai multe ori, o distanță sigură față de tine. Vorbind despre problemele de sănătate ale Leilor, Ești mai probabil să te confrunți cu dureri de spate, precum și cu boli și infecții legate de plămâni.

Poți avea leziuni care să cauzeze probleme la nivelul picioarelor sau genunchilor, al organelor de reproducere sau răgușeală sau dureri de gât, fie direct, fie indirect. Cu toate acestea, este posibil să suferiți de probleme de sânge și de inimă, precum și de dureri costale și laterale și convulsii. Puteți fi bolnavi de gripă, ciumă, icter sau infecții oculare.

FOLLOW ME

În general, vă conduceți mult prea tare pentru a parcurge acel kilometraj suplimentar, ceea ce duce la nervi și suprasolicitare. Vă simțiți cel mai bine atunci când sunteți relaxat.

Hrana pentru Leu

Ar trebui să mențineți în alimentație un aport bun de fosfat de magneziu care formează albumina din sânge. Deoarece menține fluiditatea sângelui și activează enzimele digestive. Cerealele integrale, orezul, citricele, merele, piersicile, cartofii, morcovii, ridichile, spanacul, broccoli, nucile, migdalele, semințele de floarea-soarelui și smochinele sunt câteva dintre exemplele care conțin fosfat de magneziu.

De asemenea, puteți include carne de vită, miel, pasăre, ficat, fructe proaspete, salată verde, brânză, lapte integral și iaurt. Aceste alimente posedă proprietăți de producere a sângelui și vor ajuta la circulația sângelui. Ar trebui să includeți în dieta dumneavoastră alimente bogate în fier, precum spanacul, stafidele și curmalele. De asemenea, puteți reduce tensiunea cardiacă prin consumul de prune, pere și portocale.

Alimentul magic sau alimentul ideal pe care nativii aflați sub acest semn zodiacal ar trebui să îl consume este tot ceea ce are fosfat de magneziu. Fosfatul de magneziu formează albumina din sânge și păstrează fluiditatea sângelui, activând în același timp enzimele digestive. Fosfatul de magneziu ar trebui să devină o parte integrantă a obiceiurilor alimentare zilnice.

Cerealele integrale, orezul, citricele, merele, piersicile, cartofii, morcovii, ridichile, spanacul, broccoli, nucile, migdalele, semințele de floarea-soarelui și smochinele sunt câteva alimente bogate în fosfat de magneziu care ar putea fi consumate. Dacă nu sunteți vegetarieni, carnea de vită, de miel, de porc, ficatul, fructele proaspete, salata verde, brânza, laptele integral și iaurtul sunt, de asemenea, potrivite. Aceste alimente stimulează producția de celule roșii din sânge. Cu alte cuvinte, o producție eficientă de sânge și, astfel, o circulație deblocată a acestuia în tot corpul.

Alimentele bogate în fier, cum ar fi spanacul, stafidele și curmalele, ar trebui, de asemenea, să fie incluse în alimentația dumneavoastră, deoarece și acestea ajută la menținerea populației de globule roșii responsabile de producerea cantității necesare de sânge în corpul nostru.

Cu o producție mai mare de sânge, inima trebuie să facă o muncă suplimentară pentru a continua să furnizeze sângele produs, așa că trebuie să vă gândiți și la inima dumneavoastră. Puteți să vă mențineți inima fără stres consumând regulat prune, pere și portocale. Aceste alimente vă ajută să depășiți posibilele probleme de sănătate ale Leului.

După cum ați fi cu toții de acord, echilibrul este esența vieții umane. Indiferent cât de bun este un lucru, excesul de orice este periculos. Excesele de gluten, de alimente grase și picante și de produse lactate sunt un „nu-nu” strict pentru Lei. O rutină alimentară punctuală trebuie respectată, indiferent de programul tău încărcat și agitat sau de presiunea de la serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.