Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie 2023

Horoscop săptămânal

Berbec

Săptămâna se deschide cu o conjuncție masivă la jumătatea lunii între Venus și Neptun în Pești, care vă încurajează să vă reevaluați obiectivele și nevoile în toate parteneriatele. Berbecii singuri vor resimți intensitatea, cu o nevoie puternică de a te angaja față de adevărul tău personal. Acest lucru determină o serie de evenimente care pot descoperi anumite înțelegeri în jurul modelelor tale emoționale personale, de asemenea.

Cei care sunt implicați în prezent pe plan sentimental ar putea descoperi rădăcinile subconștiente mai profunde ale afacerilor lor actuale. S-ar putea să considerați că este o perioadă de descoperire a adevărului din spatele acțiunilor unui iubit. Universul vrea cu adevărat ca tu să fii fericit. Te poți aștepta să apară conexiuni pivotale în viața ta amoroasă și chiar să necesite o alegere importantă din partea ta.

Inima ta poate fi sfâșiată, deoarece nevoia ta puternică de independență este testată în această perioadă. Dacă va trebui să faci sacrificii de dragul unui parteneriat, va trebui să te întrebi cu adevărat dacă acest lucru este menit să fie. Nu uitați, acesta este un moment în care trebuie să apreciați ceea ce vă face să vă simțiți cu adevărat bine în interior.

Taur

În această săptămână, încercați să nu evitați să simțiți emoțiile din mers, deoarece nu veți fi niciodată singur când Neptun și Venus se vor ciocni pe 15 februarie. Da – energia este intensă, dar odată cu ea, îi poți aprecia pe deplin pe cei care au fost întotdeauna acolo pentru tine. Lecțiile de schimbare sunt cele mai importante.

FOLLOW ME

Când Venus și Neptun se conectează pe 15, vei fi rugat să vezi cu adevărat cât de uimitor ești și să-ți amintești că nu ești singur în această călătorie. Cineva ar putea chiar să vrea să aprofundeze un angajament pe termen lung cu tine. Cheia este să fii absolut sincer cu tine însuți și să nu te mulțumești doar cu calea confortabilă.

Vei avea timp să revizuiești o aventură anterioară pe data de 15, datorită energiei sentimentale care parfumează aerul. Acest lucru poate readuce și o atenție nedorită, așa că este un moment important pentru a fi vigilent cu privire la dorințele tale.

Gemeni

Dragă Gemeni, aceasta este o săptămână frumoasă pentru viața ta amoroasă – mai ales dacă vrei să îți consolidezi legăturile. Te vei simți cu adevărat sprijinit și reunit cu cei la care ții. Există un sentiment puternic de compasiune, pe măsură ce experiențele de expansiune a minții te propulsează înainte într-o călătorie care te face să simți toate sentimentele. Parteneriatele voastre vor trece și ele prin testele timpului, dar cu atât mai mult pentru ca voi să înțelegeți cu adevărat de ce ați fost aduși unul lângă celălalt în primul rând.

Unul dintre momentele de cotitură majore pentru tine se va resimți pe data de 15, când Venus și Neptun se vor conecta. Acest lucru schimbă regulile jocului și poate aduce o poveste de dragoste extrem de predestinată în viața ta. Magnetismul tău personal este de netăgăduit, iar aceste tranzite îți sporesc calitățile atractive dincolo de cele mai nebănuite vise. Sunteți cu adevărat irezistibil, ceea ce poate atrage multe perspective romantice aparent din senin.

Încearcă să nu lași așteptările celorlalți să te influențeze din punct de vedere romantic. Conversațiile ar putea fi un pic dificile în această perioadă, dar vor servi ca un mare punct de cotitură pentru relațiile tale pentru anii următori.

Rac

Aceasta este una dintre acele săptămâni în care ți se va cere să îți menții poziția și să fii direct în legătură cu ceea ce îți dorești și ai nevoie în relații, Rac. Ai așteptări foarte mari de la parteneriatele tale, iar dacă cineva nu îți oferă aceeași energie înapoi, nu merită deloc timpul tău.

Cuadratura lui Mercur cu Nodurile Destinului din 16 februarie are o influență puternică asupra semnului tău. Această energie aduce un sentiment general de iminență și angajament. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei din Rac care caută căsătoria și relații mai puternice pe termen lung. S-ar putea chiar să luați în considerare mutarea cu partenerul dvs. în acest an sau împărțirea proprietății între dvs. și o persoană iubită.

Este, de asemenea, un moment pentru a vă schimba vechile tipare și pentru a permite ca o veche aventură să fie cu adevărat terminată pentru totdeauna. Dacă te așteptai ca cineva să fie în viața ta pentru totdeauna, ai încredere că o relație mult mai bună și mai potrivită este pe drum. Acest lucru se poate extinde, de asemenea, la acei Rac care au avut recent o cădere cu un membru al familiei sau o prietenie care a mers pe drumuri. Ești în propria ta călătorie și aștepți la fel de multă iubire pe care o oferi.

Leu

Bine ai venit într-o săptămână plină de împliniri în dragoste! Ai multe de oferit lumii și nu puțini sunt cei care au pus ochii pe tine! O prietenie ar putea chiar să se transforme într-o conexiune romantică majoră care îți schimbă perspectiva asupra vieții. În general, ești cu adevărat iubit și protejat de univers.

Cu toate acestea, s-ar putea să vă simțiți un pic mai gânditor sau chemat la izolare, mai ales când Soarele și Saturn se unesc în casa parteneriatelor pe 16 februarie. Cu toate acestea, natura ta generală însorită te va inspira pe tot parcursul zilei. Vei avea șansa de a-ți revizita iubirile din trecut și de a te reconecta cu „cel care a scăpat” în această perioadă. Te vei simți chemat să îți exprimi vocea față de cineva special în cadrul acestor tranzite.

Aceasta poate fi, de asemenea, o perioadă de mare reflecție. Partenerii ar putea avea o cerere puternică pentru timpul tău, de asemenea. Lecția principală se referă la ceea ce îți petreci de fapt timpul făcând față de visele pe care le-ai simțit în interiorul sufletului tău.

Fecioară

Cineva îți recunoaște personalitatea incredibil de seducătoare cu admirație absolută! Fecioarele singure vor găsi multiple șanse să întâlnească acea persoană specială! Cei aflați în relații de lungă durată vor trece prin multe transformări spirituale.

Opoziția dintre Venus și Neptun față de Soare, pe 15 februarie, aduce adevărata abundență în semnul tău. Sunteți absolut puternici și fertili! Acest lucru este deosebit de minunat pentru acele Fecioare care caută să conceapă sau să creeze ceva complet nou pentru ele însele. Acest lucru poate însemna chiar să atragă un partener cu toate calitățile pe care și le doresc cu adevărat. Te vei simți mai înclinat să îți acorzi mai mult timp pentru propriile nevoi emoționale și ai putea descoperi că a te pune pe primul loc este exact medicamentul de care ai avut mereu nevoie. S-ar putea chiar să întâlnești pe cineva care trece printr-un ciclu masiv de creștere personală – la fel ca tine.

Dacă sunteți în permanență aspru cu voi înșivă, acest lucru vă scade, de asemenea, vibrațiile. Dacă ești bun cu tine însuți și permiți compasiunii să curgă prin tine, acest lucru te va face absolut de neoprit și irezistibil pentru interesele tale amoroase.

Balanță

Aceasta este o săptămână atât de interesantă pentru zodia ta iubitoare. Sunteți un pachet de bucurie, cu siguranță. Cu toate acestea, iubești de dragul de a iubi? Sau ești puțin mai pretențios decât de obicei? Este important să faci acest discernământ acum pentru a nu răni pe cineva în cele din urmă. Pentru că treci prin niște schimbări puternice care schimbă alcătuirea vieții și maturității tale generale, există o calitate de a duce pe cineva în eroare în anumite momente în acest an.

Planeta ta natală a iubirii se conectează cu Neptun pe data de 15 și testează integritatea tuturor dinamicilor parteneriale din viața ta. Cei mai puternici vor supraviețui cu siguranță, dar echilibrul general din viața ta amoroasă va deveni inerent evident în timpul acestui ciclu. Dacă ești singur, acest lucru ar putea aduce pe cineva care îți amintește de o persoană iubită anterioară. Acest lucru ar putea servi chiar ca o reamintire extrem de emoțională a motivelor pentru care nu au fost niciodată bune pentru tine în primul rând. Fii deschis la întâlniri cu mai multe persoane deodată sau la extinderea orizonturilor tale în domeniul relațiilor amoroase neobișnuite.

Alianța dintre Saturn și Soare de pe 16 și apoi conexiunea dintre Mercur și Jupiter de pe 17 servesc ca un moment de creștere a așteptărilor tale în materie de dragoste pentru toate parteneriatele. S-ar putea chiar să vă simțiți mai agitat sau iritat față de cei dragi în aceste tranzite.

Scorpion

Va fi o săptămână foarte intensă de descoperire și aliniere cu cele mai profunde dorințe intime ale tale. S-ar putea chiar să ai o conexiune romantică care îți arată adevărul despre cine ești. Dacă ai observat niște tipare psihologice repetate, acesta este momentul să rezolvi acest lucru o dată pentru totdeauna. Acest lucru este valabil mai ales pentru Scorpionii care își susțin constant partenerii, dar nu primesc întotdeauna aceeași energie în schimb.

Conjuncția Venus-Neptun din data de 15 și uniunea dintre Soare și Saturn îți aduc magnetismul care este cel mai pregnant pentru tine în acest moment. Te vei simți mai impulsionată spre cariera și calea ta de viață în această săptămână, iar cei care vin alături de tine se vor prezenta destul de clar. Capcana acestei energii este că va trebui să-i lași și pe alții în urmă. Parteneriatele pe termen lung și căsătoriile ar putea avea o mică provocare în ceea ce privește comunicarea în această perioadă.

Scorpionii care caută relații amoroase s-ar putea să se distreze de minune cu perspectivele pe termen scurt. Acest lucru poate fi un mare memento că ești dorit de mulți! Modalitățile tale fermecătoare atrag o mulțime de pretendenți din întreaga lume! S-ar putea să conjurați o aventură care creează o mare dependență în timpul acestor tranzite.

Săgetător

Aceasta este o săptămână extrem de puternică pentru zodia ta în toate aspectele vieții. Când vine vorba de iubire și relații, ești implicat pentru a câștiga. Ai mulți în jurul tău care îți susțin visele și te văd așa cum ești cu adevărat. Ești absolut iubit, așa că fii deschis la dragostea primită.

Conjuncția dintre Venus și Neptun din data de 15 aduce loc pentru un angajament puternic care poate duce la ceva pe termen mai lung pentru tine. Ceea ce trebuie să rețineți aici este că cei pe care îi atrageți în acest an ar putea să vi se pară mai plictisitori decât ceea ce ați alege în mod normal. S-ar putea chiar să te trezești luând în considerare căsătoria sau să te vezi cu cineva pentru o perioadă lungă de timp. Săgetătorii singuri vor simți, de asemenea, nevoia de a fi în cuplu. Acest lucru devine parte din conversația ta obișnuită pe parcursul săptămânii care urmează.

Capricorn

Ai multe conexiuni iubitoare pentru care să fii recunoscător, iar pentru cei care caută să găsească pe cineva special, este timpul să te lași iubit. Energia se extinde pe tot parcursul săptămânii. Aceste alinieri planetare sunt transformatoare de viață și aduc evenimente predestinate care servesc ca o cale fără întoarcere. Acesta este un aspect uriaș pentru întâlnirea cu sufletul tău pereche cel mai adevărat. S-ar putea să simți că aceasta este persoana pe care ai așteptat-o toată viața ta. Vei ști atunci când îi vei întâlni.

Această săptămână nu este pentru cei slabi de inimă, iar semnul tău rezistă întotdeauna la testul timpului când Saturn și Soarele se conectează pe data de 17. Aveți parteneriate care merg dincolo de ceea ce este de datoria voastră, iar voi vă întoarceți loialitatea în aceeași calitate.

Afacerile toxice care nu vă mai servesc vor cădea odată cu energia acestei conjuncții. Aceasta ar putea fi ultima sa trecere în viața ta. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei Capricorni cu foste parteneriate care nu au avut niciodată momentul lor de claritate. Vei putea în sfârșit să pleci cu o înțelegere adevărată a motivelor pentru care lucrurile s-au dus de fapt în jos.

Vărsător
Unul dintre
tranzitele cheie pentru tine în această săptămână este mișcarea lui Saturn, care este adesea asociat cu angajamentul și cercetarea, în semnul tău și în Soare pe 17 februarie. Această energie îți extinde cunoștințele și capacitatea de a te conecta la grupuri la un nivel foarte angajat. Acest lucru îți va spori puterea de rezistență și chiar te va împământeni la un nivel foarte nou. Acest lucru ar putea întâlni faptul că semnul tău are o nevoie puternică de a fi într-o relație pe termen lung care te susține mental, fizic și spiritual. Aveți o aptitudine puternică de a întâlni pe cineva nou sau de a vă conecta cu un iubit din trecut în această perioadă.

Acesta este un tranzit în care ai putea chiar să decizi dacă un parteneriat actual te susține sau te simți sufocat în general. S-ar putea să adoptați o perspectivă mai rațională și în toate domeniile romantismului. Există un puternic simț al comunicării în semnul tău, dar există posibilitatea să te îndepărtezi de cineva la nivel fizic. Calea spre inima ta trece prin minte.

Pești

Ce săptămână te așteaptă în materie de dragoste și parteneriate! Va fi o perioadă foarte specială pentru tine, în care vei crește și te vei maturiza în propria ta persoană. Ești absolut înfloritor și îți întinzi aripile. Nu vă fie teamă să vă urmați intuiția. Ți se vor pune mai multe întrebări în același timp. Ține minte acest lucru atunci când simți întârzieri. Lasă universul să te ajungă din urmă!

Cu toate acestea, aceasta este, de asemenea, o săptămână de procesare a progresului. S-ar putea să experimentezi o mișcare care propulsează un mod diferit de energie în viața ta. Acest lucru te deschide către noi experiențe și către întâlnirea unor oameni destul de grozavi. Acest lucru este important atât pentru Peștii singuri, cât și pentru cei cupluri, care caută o schimbare în viața lor, mai ales dacă te-ai simțit împotmolit de la tranzitele din anul precedent. Cu siguranță te vei simți mai inspirat să îți urmezi chemarea în următoarele șapte zile.

S-ar putea să întâlnești mai multe suflete pereche care pot crea parteneriate de iubire profunde și chiar mai multe prietenii aliniate cosmic. Există o dorință de a învăța și de a iubi. Lasă-te iubit la fel de mult cum îi iubești pe ceilalți. Semnul tău este cel mai pur dintre toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.