HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL (2-8 aprilie): Gemenii au beneficii MATERIALE, Vărsătorii au motive de bucurie

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL (2-8 aprilie): Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Taurii își scot la iveală talentele, Gemenii au parte de beneficii materiale.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Nu ar trebui să cazi în capcana aparențelor. Locul de muncă pe care îl credeai perfect, e departe de așteptările tale și are și multe dezavantaje.

 

Taur (21 aprilie-21 mai)

La începutul săptămânii reușești să te faci remarcat datorită talentelor tale. Vei avea un conflict la locul de muncă, dar reușești să depășești momentul cu ușurință.

FOLLOW ME

 

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Deși nu ești genul de persoană care ascultă ce spun alții, vei începe să ții seamă de părerile celor din jur. Spre finalul săptămânii poți avea beneficii materiale.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Te vei reîntâlni cu o persoană dragă și vei vorbi mult celor din jurul tău despre această întâlnire. Te dedici activităților din care poți face profit.

Leu (23 iulie-22 august)

Ai șanse mari la începutul săptămânii să găsești un nou loc de muncă. O persoană apropiată te ajută să depășești problemele financiare. Spre sfârșitul săptămânii îl vei surprinde plăcut pe partenerul de viață.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Ești cu gândul la o persoană dragă pe care abia aștepți să o vezi. Spre sfârșitul săptămânii reușești să îndeplinești această dorință.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

La începutul săptămânii ești foarte motivat să renunți la lucrurile care nu îți fac bine. Vei realiza că nu toți oamenii din jurul tău sunt prietenii tăi adevărați.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Urmează să apară un eveniment important în viața ta pentru care trebuie să te pregătești. Ai nevoie de ajutor, dar pentru că nu îl vei primi, înveți să te descurci singur.

 Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Te gândești la o invitație pe care nu ai onorat-o și regreți. Finalul săptămânii e destul de tensionat și ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Săptămâna aceasta va fi foarte aglomerată pentru tine și plănuiești niște vizite. Deși nu stai foarte prost din punct de vedere financiar, ar fi bine să fii mai chibzuit.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Săptămâna vine cu multe avantaje pentru Vărsători. Oportunitățile de afaceri care îți ies în cale vor fi prilej de bucurie.

Pești (20 februarie-20 martie)

Vei destăinui unui apropiat gândurile tale ascunse și asta te va liniști. Nu lua decizii pripite în această săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.