Horoscop săptămânal 2 – 9 mai. Ce se întâmplă sub influența Lunii în Scorpion

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai. Ce se întâmplă sub influența Lunii în Scorpion

Horoscopul săptămânii pentru toate zodiile. Află ce se întâmplă începând cu 2 mai, până duminică, 9 mai. Vezi care sunt principalele aspecte din previziunile astrologice pentru această perioadă!

Horoscop săptămânal 2 – 9 mai 2021

Este încă sezonul Taurului, dar săptămâna aceasta, lucrurile încep să aibă un impact imens, deoarece atât Mercur, cât și Venus se mută în Gemeni. Gândește-te la energia din această săptămână ca la un cântec al lui Adele (cântăreața are Soarele în Taur cu Mercur și Venus în Gemeni): o baladă lentă, presărată cu perspective ascuțite. Sub această influență, căutăm conexiuni intelectuale – mai degrabă decât pur fizice. Conversațiile noastre (și toate acele întâlniri de lucru care ar fi putut fi un e-mail) sunt rapide și ușoare. Totuși, în ciuda tuturor acestor discuții rapide, lucrurile capătă un ton mai greu atunci când Soarele intră în cuadratură cu Saturn pe 3. Orice proiecte, relații sau mișcări pe care suntem pe cale să le facem ar putea avea nevoie de o analiză mai atentă. Să nu ne grăbim cu nimic.

♈ BERBEC

Mercur alunecă în sectorul tău de comunicare pe 3 și un e-mail intrigant ajunge în căsuța ta poștală. Aceasta este o ofertă extrem de tentantă (ca și cum ar fi o creștere totală de nivel în cariera ta), dar vine cu o capcană (este doar primul interviu dintr-un lung proces de angajare). Priviți acest lucru ca pe o șansă de a explora opțiunea fără a fi nevoit să vă angajați. În următoarele câteva săptămâni, o mulțime de conexiuni vor veni spre tine.

♉ TAUR

Planeta care te guvernează, Venus, își petrece ultima săptămână în semnul tău, așa că nu ezita să te răsfeți cu toate lucrurile pe care ți le dorești. Poți să faci achiziții importante înainte ca Venus să intre în sectorul tău financiar pe 8 și obiectivul tău devine refacerea bugetului.

♊ GEMENI

După câteva săptămâni în care ați stat liniștit, săptămâna aceasta vă simțiți din nou în largul dumneavoastră. Mercur – planeta care te guvernează – intră în semnul tău pe 3, făcând imposibil ca ceilalți să-ți ignore vocea. Pe 8, Venus se mută și ea în semnul tău și ești inspirată să îți faci în sfârșit acea tunsoare pixie sau să îți actualizezi garderoba. Așa este! Te simți tu însuți!

♋ RAC

Energia ta este scăzută în această săptămână, pe măsură ce Luna se îndreaptă spre finalul ciclului ei. Deși te confrunți și cu o dinamică relațională sensibilă – fie că e vorba de iubitul tău sau de partenerul tău de afaceri – rezistă impulsului de a-ți da toată energia altcuiva. Ia-ți pătura cu greutăți și petrece cât mai mult timp posibil reîncărcându-te pe canapea, mai ales după ce Venus se mută în sectorul tău inconștient pe 8.

FOLLOW ME

♌ LEU

Provocările se anunță în această săptămână, pe măsură ce lucrezi cu partenerul tău de afaceri pentru a-ți pune pe picioare întreprinderea. Pe 3, îți este deosebit de dificil să renunți la ego-ul tău în timp ce iei o decizie dificilă. Amintiți-vă că anul acesta este despre a învăța să lucrați ca parte a unei echipe. Venus intră în sectorul tău de prietenie pe 8, ajutându-te să te simți foarte iubit și apreciat, în ciuda oricăror angajamente stresante.

♍ FECIOARA

Mercur – planeta care te guvernează – intră în sectorul tău de carieră pe 3. Dacă ți-ai dorit o schimbare în situația ta de la locul de muncă, acum este momentul să începi să pui în ordine aceste detalii. Mercur intră în cuadratură cu Jupiter în aceeași zi, provocându-vă să visați mai mult decât ați visat vreodată. Așa că cere o mărire de salariu, comandă biroul în picioare pentru biroul de acasă și revizuiește toate rezoluțiile pe care ți le-ai stabilit la început de an.

♎ BALANȚĂ

Ferește-te de cheltuieli excesive în această săptămână, deoarece planeta ta guvernatoare Venus formează un cuadrat cu expansivul Jupiter (cu vârf pe 8). Ai mare grijă la cheltuielile impulsive! Îți dorești un răsfăț acum, dar este mai important să te gândești la viitor.

♏ SCORPION

Planeta care te guvernează, Marte, a fost în Gemeni din 3 martie până în 23 aprilie, iar în această perioadă te-ai confruntat cu un stres constant legat de datorii, taxe și resurse comune. Cu Venus – planeta iubirii și a conexiunii – care se îndreaptă spre Gemeni pe data de 8, aveți acum ocazia de a aplana o parte din această încurcătură și de a inversa unele dintre deciziile dvs. mai pripite. Începeți prin a face o listă cu tot ceea ce trebuie reparat.

Citește și: Horoscop lunar mai 2021. Care sunt cele 4 zodii cărora li se schimbă viața

♐ SĂGETĂTOR

De la sfârșitul lunii decembrie, ai profitat la maximum de ceea ce ai la dispoziție în cartierul tău – căutând cea mai bună cafea locală, făcând voluntariat cu un grup de ajutor reciproc și chiar alăturându-te unui club de lectură distanțat din punct de vedere social. Toate aceste eforturi încep să se consolideze cu adevărat în această săptămână, pe măsură ce vă dați seama că, la nivel de mediu, ați reușit să vă refaceți complet viața. Participarea la evenimente locale atât pe 3, cât și pe 8, va fi cu siguranță plină de satisfacții.

♑ CAPRICORN

Primăvara trecută, pe măsură ce ne-am instalat cu toții în „rutina carantinei”, ai fost forțat mai mult decât alții să îți refaci rutina zilnică. Pe măsură ce Venus intră în Gemeni (unde s-a aflat din aprilie până în august anul trecut) pe 8, ești gata să schimbi din nou spațiul WFH sau să îți schimbi complet programul zilnic. Încearcă un nou sport, descarcă acea aplicație de meditație sau explorează un traseu diferit pentru plimbarea de după-amiază.

♒ VĂRSĂTOR

Lucrurile ar putea deveni romantice pentru tine săptămâna aceasta, dragă Vărsătorule, deoarece Venus intră în sectorul tău de plăcere pe 8. În cea mai mare parte a lunilor martie și aprilie, ai pus multă energie în întâlniri, dar nu ai făcut neapărat conexiuni pozitive. Săptămâna aceasta – cu Mercur intrând și el în Gemeni pe 3 – te simți foarte cochetă și îndrăzneață. Așa că nu fiți timid – cereți-i o întâlnire acelei frumuseți!

♓ PEȘTI

Atât Mercur, cât și Venus se mută în sectorul casei tale în această săptămână și te simți gata să reglezi conturile cu sora ta. Acest conflict a durat mult prea mult timp (potențial de când Venus a fost ultima dată în Gemeni, din aprilie până în august 2020) și, deși ești încă rănit, este timpul să îi accepți scuzele și să mergi mai departe. Eliberarea problemelor din trecut te pregătește pentru ceea ce urmează să vină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.