Horoscop săptămânal. Urmează zile pline de controverse

Horoscop săptămânal 24 - 30 mai 2021. Urmează zile pline de controverse

Va fi o săptămână astrologică plină. Ultima săptămână din luna mai 2021 aduce o tonă de energie în horoscopul tău pentru săptămâna respectivă.

♈ BERBEC

Pe ce te poți baza este o claritate a minții care îți permite să știi ce vrei – și ce nu vrei. Cu alte cuvinte, săptămâna aceasta vei stabili limite care îți vor influența viața socială.

Pe de o parte, ești gata, dispus și capabil să ieși și să te amesteci, în timp ce, pe de altă parte, încă mai ai unele ezitări. Ascultă-ți instinctul de data aceasta; rămâi cu ceea ce te face pe TINE să te simți cel mai confortabil. Pe 26, te vei simți puțin neliniștit, deoarece Luna Plină și Eclipsa Lunară din Săgetător agită lucrurile. Acest eveniment se va asigura că există o putere care să îți susțină alegerea de a aduce oameni în lumea ta sau de a-i elibera definitiv.

♉ TAUR

Există o lecție care aștepta să o iei în seamă și, datorită lui Saturn retrograd, lecția ta va fi împinsă în față și în centru.

Această lecție se referă la echilibrarea vieții tale. Îți place să petreci – chiar îți place să o duci la nivelul următor, ești atât de „extra” uneori, totuși, aici este momentul în care trebuie să te stăpânești, prietene.

♊ GEMENI

Unul dintre lucrurile pe care le-ai observat este că te-ai asociat cu oameni care chiar nu te înțeleg și există o mare probabilitate ca nici tu să nu-i înțelegi – ei sunt doar „acolo”, umplând un fel de gol în viața ta.

FOLLOW ME

Ești mai mult decât atât, Gemeni. Miercuri, vei avea parte de Eclipsa de Lună, care ar trebui să te trimită într-o stare de introspecție, însoțită de o dorință de intimitate. Profită de acest timp de singurătate și oferă-ți o zi fără drame.

♋ RAC

Săptămâna aceasta te va face să te plimbi pe aleea amintirilor. Este vorba despre trecut și despre lacrimile din trecut. Cu alte cuvinte, te complaci într-o petrecere de milă și asta va merge doar până la un anumit punct înainte de a te epuiza.

Lasă fluxul săptămânii să pună stăpânire pe tine – lucrează cu acea uimitoare Eclipsă Lunară din Săgetător – lasă-te deschis la minte, astfel încât să poți reintroduce pozitivitatea prezentului, în timp ce renunți cu ușurință la trecut.

♌ LEU

Asigură-te că ești atent la detalii în această săptămână – nu lăsa lucrurile să cadă în dezordine.

Ai putea cu ușurință să trimiți ceva important la o destinație greșită, așa că asigură-te că ești conștient de unde trimiți lucrurile – e-mailuri, documente, chiar și comentarii pe rețelele sociale.

♍ FECIOARĂ

Ceea ce te va influența cel mai mult în această săptămână este Eclipsa de Lună în Săgetător, care va avea loc miercuri.

Ceea ce este necesar aici, pentru a-ți asigura o săptămână plăcută, cu un timp relativ lipsit de drame, este… munca. Nu neapărat un loc de muncă, ci genul de muncă care să te implice – ceva creativ.

♎ BALANȚĂ

S-ar putea ca săptămâna aceasta să ți se pară oarecum ironică; întreaga lume este pregătită să reînceapă să socializeze, iar tu ești complet dezinteresat și dornic să rămâi acasă, singur.

În timp ce acest lucru este perfect în regulă, și normal – este o idee bună ca măcar să te „gândești” la modul în care vei reintra pe orbita Pământului și să iei parte la ceea ce facem noi aici, adică… să fii social, să ai prieteni, să faci parte din nou din societate.

♏ SCORPION

Sunt șanse foarte mari ca săptămâna aceasta să fii abordat de un fost iubit, iar acest lucru ar putea avea puterea de a te descumpăni.

Fă-ți o favoare, acordă mai puțină importanță acestei persoane din trecutul tău și mai multă atenție la ceea ce se întâmplă în viața ta, astăzi – în prezent.

♐ SĂGETĂTOR

Luna mai a fost bună până acum și ți-a oferit suficientă putere și încredere pentru a trece cu bine peste ceea ce urmează să se întâmple, din punct de vedere astrologic.

Pășești într-o energie de haos serios, începând de miercuri, datorită eclipsei de Lună – în Săgetător, încă. Acest eveniment îți va încrâncena nervii, ceea ce te-ar putea pune în gardă atunci când vine vorba de comunicare.

♑ CAPRICORN

Ai o eclipsă de Lună în Săgetător – care se întâmplă să cadă în a 12-a ta casă… Să spunem doar că este săptămâna ta de gândire excesivă intensă, posibilă paranoia și o anumită retragere emoțională definitivă din lume. Modul în care acest lucru îți va afecta săptămâna constă în modul în care te îndepărtezi de cei pe care îi iubești – cei care depind de tine pentru a-i iubi la rândul lor.

Nu este niciodată ușor să te exprimi cum trebuie atunci când ești bombardat de două retrogradări uriașe (Saturn și Mercur), dar s-ar putea să ajungi să rănești sentimentele cuiva, cuiva pe care îl iubești.

♒ VĂRSĂTOR

Optimismul și pozitivitatea sunt la locul lor pentru tine, ceea ce înseamnă că ar trebui să te pregătești pentru năzbâtiile din această săptămână specială – va fi o bulversare. Saturn a intrat în retrograd duminica trecută și o va ține tot așa până pe 10 octombrie.

Acest lucru înseamnă că toată acea pozitivitate s-ar putea strica într-o clipă – dacă te decizi să cedezi, ceea ce NU trebuie să faci. Ceea ce a început ca o lună sălbatică și plină de promisiuni se dovedește acum a fi o stare de groază – dar cine spune că trebuie să faci ceva ce nu vrei să faci?

♓ PEȘTI

Energia haotică care vine spre tine, datorită eclipsei lunare de miercuri, ar putea fi suficientă pentru ca tu să observi… și să te retragi.

Așa este – ceea ce este cel mai bine pentru tine, în această săptămână, Pești, este vorba de a juca mai încet, de a lua o pauză și de a scăpa de ceea ce s-ar putea dovedi a fi o scenă extrem de dramatică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.