Horoscop săptămânal 25-31 martie 2024

Aflați ce va rezerva astrele pentru fiecare zodie în această săptămână în următorul horoscop săptămânal:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Această săptămână va fi una plină de oportunități pentru Berbeci. Veți simți o creștere a energiei și a motivației, ceea ce vă va ajuta să finalizați proiecte importante și să faceți progrese în cariera voastră. Totuși, nu uitați să vă odihniți și să vă reîncărcați bateriile în timpul liber.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Această săptămână va fi o perioadă de introspecție pentru Tauri. Veți simți nevoia de a vă concentra mai mult pe sine și de a vă analiza alegerile și deciziile recente. Este un moment bun pentru a face schimbări pozitive în viața voastră, dar asigurați-vă că vă consultați cu cei dragi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Această săptămână va fi una plină de comunicare pentru Gemeni. Veți avea ocazia să vă exprimați ideile și gândurile într-un mod clar și concis, ceea ce vă va ajuta să vă îndepliniți obiectivele și să obțineți sprijinul celor din jur. Totuși, aveți grijă să nu vă supraîncărcați cu prea multe activități și proiecte.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Această săptămână va fi una plină de emoții pentru Rac. Veți fi foarte sensibili la ceea ce se întâmplă în jurul vostru și veți simți nevoia de a vă concentra mai mult pe relațiile cu cei dragi. Este important să comunicați deschis cu partenerii voștri și să vă acordați timp pentru a vă îngriji de voi înșiși.

Leu (23 iulie – 22 august)

Această săptămână va fi una plină de energie pozitivă pentru Lei. Veți simți o creștere a creativității și a pasiunii, ceea ce vă va ajuta să faceți progrese în proiectele personale și în cariera voastră. Este un moment bun pentru a vă asuma riscuri și a vă îndeplini visele.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va fi una plină de responsabilități pentru Fecioare. Veți avea multe sarcini de îndeplinit, dar veți reuși să le faceți cu succes dacă vă concentrați și vă organizați bine timpul. Totuși, aveți grijă să nu vă supraîncărcați și să vă acordați timp pentru odihnă și relaxare.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Această săptămână va fi una plină de armonie și echilibru pentru Balanțe. Veți simți o conexiune mai profundă cu cei dragi și veți avea ocazia să vă concentrați mai mult pe nevoile și dorințele lor. Este un moment bun pentru a întări relațiile și a vă bucura de timpul petrecut împreună.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Această săptămână va fi una plină de schimbări pentru Scorpioni. Veți fi nevoiți să vă adaptați la situații noi și să faceți alegeri importante pentru viitorul vostru. Este important să vă concentrați pe obiectivele pe termen lung și să nu lăsați stresul să vă afecteze.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Această săptămână va fi una plină de aventură pentru Săgetători. Veți simți nevoia de a explora lumea din jurul vostru și de a încerca lucruri noi și interesante. Este un moment bun pentru a vă asuma riscuri și a vă îndeplini visurile, dar aveți grijă să nu vă lăsați pradă impulsurilor și să vă concentrați pe obiectivele voastre.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Această săptămână va fi una plină de concentrare și disciplină pentru Capricorni. Veți fi nevoiți să vă concentrați pe sarcinile și responsabilitățile voastre și să faceți alegeri importante pentru viitorul vostru. Este un moment bun pentru a vă stabili obiective clare și a vă concentra pe îndeplinirea lor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Această săptămână va fi una plină de creativitate și inovație pentru Vărsători. Veți simți o creștere a imaginatiei și veți avea idei interesante și inovatoare. Este un moment bun pentru a vă concentra pe proiectele personale și a vă exprima ideile și gândurile într-un mod clar și concis.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Această săptămână va fi una plină de sensibilitate și compasiune pentru Pești. Veți fi foarte sensibili la ceea ce se întâmplă în jurul vostru și veți simți nevoia de a ajuta și a sprijini pe cei din jur. Este un moment bun pentru a vă concentra pe relațiile cu cei dragi și a vă acorda timp pentru a vă îngriji de voi înșiși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.