Horoscop săptămânal: 3 – 9 februarie 2020. O săptămână bună!

Horoscop săptămânal: 3 – 9 februarie 2020. O săptămână bună! Toate zodiile vor avea parte de zile încărcate de energie bună, deși este o stare de oboseală instalată în fiecare dintre noi.

Berbec – Horoscop săptămânal

Se anunță o săptămână bună. La începutul acesteia ai destul de multă treabă la birou, însă, spre final te gândești să îți iei partenerul și să plecați într-o escapadă.

Taur

Este o săptămână plină de gânduri. Vrei să începi un nou capitol în viața ta, însă este ceva cu totul nou pentru tine și asta te sperie puțin. Ai timp să te gândești bine dacă asta este cu adevpărat ceea ce vrei.

Gemeni – Horoscop săptămânal

Primiți o vizită neașteptată, dar care vă bucură tare. Cineva din trecutul vostru își face timp să treacă să vă întrebe de sănătate. Vă bucurați de această vizită și o să stabiliți o altă dată pentru a vă revedea.

Rac

O săptămână plină de examene și teste. Dacă ai trecut de perioada școlară, poți primi un test la locul de muncă pentru a avansa. Cert este că trebuie să te pregătești foarte bine pentru că nu este deloc ușor.

Leu

Timpul frumos de afară își dă senzația că primărava este la colț, iar asta te face din ce în ce mai plină de viață și fericită. Te bucuri de micile lucruri, cum ar fi chiar și o rază de soare care îți mângâie obrajii.

Fecioară – Horoscop săptămânal

Este o săptămână bună să dezvolți o relație amoroasă. Este momentul oportun pentru discuții serioase despre viitor. Ar trebui să ai mai mult curaj dacă vrei să-ți fie bine.

FOLLOW ME

Balanță

Timpul trece și tu te simți tot mai aproape de a-ți atinge un scop. Este un lucru care te entuziasmează, un nou capitol din viața ta. Este important să nu te lași purtat de val, căci unele lucruri trebuie rezolvate cu atenție.

Scorpion

Partenerul de viață îți coace o surpriză. Fie că vorbim despre o vacanță într-un loc de vis, sau poate acel parfum care îți place atât de mult. Este o ocazie specială pentru voi. Nu rata șansa să-i demonstrezi cât de mult îș iubești.

Săgetător

Lucrurile încep să se așeze și pentru tine chiar dacă până acum totul părea negru și greu. Un job care îți sună bine îți va fi pus pe tavă. Trebuie doar să accepți.

Capricorn – Horoscop săptămânal

O săptămână liniștită și armonioasă. Atât la locul de muncă, cât și acasă. Te simți ca în vacanță. Te bucuri de zilele călduroase, de munca redusă și de timpul petrecut alături de cei dragi.

Vărsător

Timpul trece și parcă nu-ți mai ajunge. Vrei să faci atât de multe lucruri, dar nu știi cum să te organizezi. Ar fi bine să îți pui totul pe agendă și să fii atentă la detalii.

Pești

Vrei o schimbare, iar primul pas l-ai făcut deja. Dar necesită să pleci din anturajele care te trag în jos, chiar dacă e greu să o iei singur de la zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.