Horoscop săptămânal: 15-20 martie. Vezi ce îți rezervă stelele

Horoscop săptămânal 7-13 martie. Vezi ce îți rezervă stelele

Energia cosmică a acestui horoscop săptămânal prezice o linie subțire între fantezie și realitate, între iubire și ură. Emoțiile vor fi confuze și tandre în timp ce ne luăm rămas bun de la ultimele zile de iarnă. Atâta timp cât suntem sinceri cu noi înșine și cu ceilalți, atunci vom crește și ne vom dezvolta. Când sunteți apăsat de o situație, fiți sinceri și amabili. Fii bun, iubitor și blând cu ceilalți (inclusiv cu tine).

Horoscop săptămânal: 15-20 martie 2021

Este o săptămână destul de bună. Să vedem nativii norocoși!

♈ BERBEC

Ești mai sensibil decât de obicei la critici săptămâna aceasta. Prietenii tăi fac comentarii ici și colo, care nu sunt drăguțe. În loc să te certi cu ei, discută calm cum te fac să te simți.

Atâta timp cât nu îți pierzi cumpătul atunci când vă apărați, ei vor înțelege mesajul în cel mai scurt timp. Dacă ești singur și placi pe cineva, sentimentele îți sunt împărtășite.

♉ TAUR

Atâta timp cât te simți conectat la ceea ce spui, nu ar trebui să ai nicio problemă în exprimarea sentimentelor tale în pentru altcineva. De fapt, reușești să îți deschizi inima în această săptămână.

Cineva drag de va surprinde cu o veste care te vizeza în mod direct. Stai liniștit, e o veste grozavă!

FOLLOW ME

♊ GEMINI

Este multă dramă în jurul tău și te tot trezești amestecat în conflicte. Fie la muncă sau acasă, în familie sau între prieteni, ești pus în situații bizare. Dacă nu ești vizat, mai bine stai la distanță și nu ține partea nimănui.

Pe de altă parte, e o săptămână bună pe plan financiar, venind niște bani suplimentari, bonusuri sau moșteniri.

♋ RAC

Deoarece nu te poți concentra asupra muncii sau studiilor și faci glume atunci când situația e serioasă, aveți probleme cu superiorii. Nu îi lăsa să te pedepsească, ci demonstrează-le la ce ești bun.

Acasă ai parte de multă iubire și înțelegere. Faci planuri de viitor!

♌ LEU

Nu ești bun în a minți și ești imediat prins. Cu toate acestea, s-ar putea să fii împins să spui o mică minciună, pentru a acoperi pe cineva, fapt ce va crea tensiune.

Este o perioadă în careonestitatea, claritatea și sinceritatea pot face să apară alte probleme în relațiile tale. Practic, mâinile tale sunt legate. Folosește-ți farmecele și inteligența pentru a scăpa de această situație.

♍ FECIOARA

Dragostea este în aer și visezi la cineva anume. Totuși, îți este teamă să recunoști. Asumă-ți riscul și oferă-ți o șansă la o viață fericită. Vine primăvara în inima ta.

La serviciu te poți face remarcat datorită creativității și primești un nou proiect sau ești avansat.

♎ BALANȚĂ

În ultimul timp, te-ai confruntat cu epuizarea muncii sau a școlii și toate sarcinile în plu. Preferi să îți petreci mai mult timp ghemuit în pat uitându-te la seriale. Atenție, nu acorzi suficientă atenție prietenilor tăi. Bineînțeles, sunt supărați că te-ai scufundat pentru că te iubesc atât de mult .

Nu uita să te distrezi! Râsul este cel mai bun medicament pentru a-ți revigora bateriile interne.

♏ SCORPION

Ești cunoscut că știi instinctiv în cine să ai încredere. Cu toate acestea, există momente în care oamenii înșelători îți înșală așteptările. În această săptămână descoperi că prietenii pe care ai crezut că îi sunt de partea ta nu sunt.

Îți iei vălul de pe ochi și vezi realitatea. Deși este dureros, reușești să alungi din viața ta tot ce e rău!

Vezi și: 7 semne zodiacale care nu se împacă bine cu schimbarea – le dă viaţa peste cap

♐ SĂGETĂTOR

Există posibilitatea de a renunța la relația actuală pentru mai multă independență. La urma urmei, merge împotriva spiritului și atitudinii voastre libere. Singura modalitate de a fii complet sigur de decizie este să purtați o discuție deschisă și sinceră despre relația voastră.

Un prieten vă oferă o mână de ajutor neașteptată. Pe plan financiar lucrurile merg grozav

♑ CAPRICORN

Sunt multe barfe despre tine pe care ai decis să le oprești pentru totdeauna. Ce ai de făcut? Discută direct cu cel care îți face probleme și lămurește adevărul.

Nici în familie lucrurile nu stau prea bine. Pur și simplu, ai o săptămână foarte proastă.

♒ VĂRSĂTOR

Cheltuielile tale au fost scăpate de sub control în ultima perioadă și acum contul bancar rulează gol. Înainte de a cere părinților sau prietenilor un împrumut, încearcă să câștigi bani în plus. Este nevoie să înveți să faci economii. În acest fel, nu vei fi în același blocaj financiar în viitor.

♓ PEȘTI

Ce săptămână minunată să îți permiți să visez! Gândește-te la ceea ce dorește cu adevărat inima ta săptămâna aceasta. Acest lucru îți permite să îți atingi pasiunile. Șansele ca visele tale să devină reale sunt extrem de mari, dar numai dacă le transmiți din inimă. Poți face orice să se întâmple în chestiuni romantice, proiecte, bani obiective de muncă și prietenii.

Atâta timp cât crezi în ea, atunci orice poate deveni realitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.