Horoscop săptămânal: 9 – 15 mai 2021. Ce zodii au mare noroc, dar și cine are ghinion

Horoscop zilnic 28 august. Ce se întâmplă sâmbătă cu zodiile

Fiți entuziasmați, pentru că săptămâna 9-15 mai ne așteaptă un adevărat regal cosmic. Aceasta nu este doar cea mai bună săptămână din 2021; este cea mai bună săptămână pe care am avut-o din noiembrie 2019! Pe 11, avem parte de o minunată Lună nouă în Taur – un ultim ura pentru sezonul verde al taurului. Lunile noi sunt pentru noi începuturi, iar aceasta ne încurajează să mușcăm puțin mai mult decât putem mesteca. S-ar putea să descoperim că planul funcționează mai ușor decât ne așteptam. Apoi, pe 13, vine momentul pe care îl așteptam cu toții: Jupiter – planeta abundenței și a oportunităților – intră în Pești. De la sfârșitul anului 2019, Jupiter, de obicei optimist, s-a zbătut în semnele centrate pe realitate Capricorn și Vărsător. De acum și până la sfârșitul lunii iulie, Jupiter se plimbă liber în semnul său natal, Pești.

Luna nouă de pe 11 este un îndemn incontestabil de a te sărbători pe tine însuți. Lasă-ți prietenii să-ți organizeze acel picnic elaborat de ziua ta. Intră în ea – da, chiar și în vânătoarea de comori distantă din punct de vedere social! Întotdeauna este de lucru, dar nu uitați puterea de a vă distra… sau de a nu face nimic la propriu. Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, aduce importanță comunității și rețelei tale pentru următoarele câteva luni. Ai făcut multe pentru a te construi, așa că acum poți împărți o parte din bogăție.

Horoscop săptămânal: 9 – 15 mai 2021

Trecerea lui Jupiter în Pești pe 13 aduce vești uriașe pentru cariera ta și îți ridică profilul public în următoarele câteva luni. Nu-ți pierde timpul cu cineva care nu crește odată cu tine.

Mantra acestei săptămâni: Nu trebuie să faci parte din tot.

♈ BERBEC

Luna nouă din această săptămână, pe 11, este despre a face planuri pe termen lung pentru averea și resursele tale. Dacă nu este posibil să vă măriți contul bancar, concentrați-vă în schimb pe îmbunătățirea sentimentului personal de valoare. Ce vă face să vă simțiți bine? Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, pune accentul pe rutinele tale solo în următoarele câteva luni. Lucrurile simple, cum ar fi călcatul atent al hainelor sau acordarea unei ore întregi pentru un ritual de dimineață, îți aduc multă satisfacție.

♉ TAUR

Luna nouă în Taur de pe 11 îți permite să te întorci adevăratul tău sine. Pe măsură ce lucrurile se deschid și anxietățile sociale revin, ești gata să le primești pe cele mai bune prietene înapoi la tine acasă pentru a sta pe canapea și pentru multe gustări; în siguranță, ascunsă de acele cunoștințe pe care nici măcar nu le placi. Totuși, nu uitați de propriile planuri pe termen lung în timp ce îi ajutați pe toți ceilalți. Trecerea lui Jupiter în Pești pe 13 îți revigorează dorința de a călători sau de a studia. Este timpul să explorezi!

FOLLOW ME

♊ GEMENI

Fie că preiei o nouă poziție sau îți începi propria afacere, ai muncit extrem de mult pentru a-i impresiona pe toți în ultimele săptămâni. Luna nouă din 11 este șansa ta de a începe de la zero la locul de muncă, în condițiile tale. Ai obținut ceea ce ți-ai dorit, așa că de ce să nu o faci a ta? Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, pune accentul pe resursele voastre comune în următoarele câteva luni. De al cui sprijin – financiar sau de altă natură – ai cu adevărat nevoie?

♋ RAC

Deși vibrațiile sunt extrem de ridicate în această săptămână, Luna Nouă din 11 este un pic cam neplăcută pentru tine, Gemeni. Dar adevărul este că oricum ești prea ocupat cu munca pentru a face ceva. Trecerea lui Jupiter în Pești pe 13 aduce vești uriașe pentru cariera ta și îți ridică profilul public în următoarele câteva luni. Nu-ți pierde timpul cu cineva care nu crește odată cu tine.

♌ LEU

Fie că preluați un nou post la locul de muncă sau vă începeți propria afacere, ați muncit din greu pentru a impresiona pe toată lumea în ultimele săptămâni. Luna nouă din 11 este șansa ta de a începe de la zero la locul de muncă, în condițiile tale. Ai obținut ceea ce ți-ai dorit, așa că de ce să nu o faci a ta? Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, pune accentul pe resursele voastre comune în următoarele câteva luni. De al cui sprijin – financiar sau de altă natură – ai cu adevărat nevoie?

♍ FECIOARĂ

Luna nouă din 11 este șansa ta de a începe de la zero la locul de muncă, în termenii stabiliți de tine. Ai obținut ceea ce ți-ai dorit, așa că de ce să nu o faci a ta? Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, pune accentul pe resursele voastre comune în următoarele câteva luni. De al cui sprijin – financiar sau de altă natură – ai cu adevărat nevoie?

♎ BALANȚĂ

Ești plăcut surprins în ziua de 11, în care va fi Lună Nouă. Ascultarea unor cuvinte de încurajare nu doar îți sporește ego-ul, ci te ajută să îți găsești direcția. Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, îți luminează sectorul relațiilor. Aceasta nu este doar o perioadă aglomerată pentru tine, ci și una extrem de stresantă pentru partenerul tău! În următoarele câteva luni, veți fi provocați să vă arătați cu adevărat unul pentru celălalt.

♏ SCORPION

Ați lăsat câteva schelete financiare din dulap să scape de sub control. Și fie că este vorba de impozite, de datoriile de pe cardul de credit sau de a vă da seama dacă costul grădiniței merită să vă păstrați slujba pe care o iubiți, luna nouă de pe 11 este pentru a rezolva ceea ce aveți de plătit. Jupiter care se mută în Pești pe 13 îți revigorează obiceiurile de lucru și rutina zilnică. Ai fost într-o oarecare rutină, Balanță, așa că nu rata ocazia de a reveni la un flux.

Citește și: Horoscop lunar mai 2021. Care sunt cele 4 zodii cărora li se schimbă viața

♐ SĂGETĂTOR

Deși te-ai simțit perfect mulțumită să rămâi izolată, viața ta romantică își revine cu siguranță în această săptămână. Luna nouă de pe 11 cade în sectorul tău de relații și, chiar dacă ești mai mult decât singură, vine cu un moment „aha!” despre ceea ce îți dorești cu adevărat de la un partener. Apoi, pe măsură ce Jupiter se mută în Pești și în sectorul tău de plăcere pe 13, căsuța ta de e-mail este brusc plină de DM-uri cochete. Este timpul să te întorci în joc – și să începi să experimentezi în pat!

♑ CAPRICORN

Cum epuizarea devine o constantă pentru tine, Luna nouă din 11 este o șansă de a-ți restructura zilele astfel încât să nu mai arzi lumânarea la ambele capete. Fă o provocare de hidratare! Schimbă-ți programul! Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, aduce o gură de aer proaspăt în situația ta de viață. Spuneți la revedere de la acel coleg de cameră toxic și salutați spațiile largi.

♒ VĂRSĂTOR

Luna nouă din această săptămână, pe 11, este un moment perfect pentru a petrece timp de calitate cu copiii tăi (sau, alternativ: intră în contact cu copilul tău interior). Toată lumea se uită la tine ca la un lider dur și ca la persoana care pune afacerile înaintea plăcerilor. Dar ce-ar fi dacă v-ați lăsa părul în jos doar de data aceasta? Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, dă startul unei perioade de dobândire de noi abilități și de explorare a hobby-urilor tale. Permiteți-vă o pauză și apreciați lucrurile mărunte.

♓ PEȘTI

Fie că ai fost stresat de procesul de cumpărare a unei case sau ai fugit de perspectiva de a-ți vizita familia extinsă, Luna nouă din 11 este șansa ta de a începe din nou pe frontul de acasă. Concentrează-te pe viitor – cumpărarea de mobilă, amenajarea unei grădini sau plasarea biroului tău lângă cea mai frumoasă fereastră – mai degrabă decât pe trecut. Trecerea lui Jupiter în Pești, pe 13, este o binefacere pentru contul tău bancar, precum și pentru stima de sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.