Horoscop săptămânal – ce prevăd astrologii până duminică

Horoscop săptămânal - ce prevăd astrologii până duminică

 BERBEC

A fost o vreme când credeai în magie, când toate posibilitățile uimitoare ale universului păreau să fie la îndemână, iar încrederea ta în tine era atât de neclintită încât nu mai aveai nevoie de nimic altceva. Săptămâna aceasta, însă, s-ar putea să simțiți că zidurile se închid puțin în jurul vostru, s-ar putea să simțiți că posibilitățile infinite se micșorează până la un punct inevitabil. Treaba ta este să reziști fatalismului, să lupți împotriva credinței că tot ce este minunat s-a scurs din lume. Chiar și în cadrul constrângerilor și limitelor dure ale realității, sălbăticia și frumusețea rămân.

 TAUR

Atunci când te confrunți cu mai multe obstacole decât poți face față în mod rezonabil, este de înțeles să vrei să eviți orice obstacol suplimentar. Dacă viața ta de zi cu zi este solicitantă, este firesc să cauți ușurința ori de câte ori poți. Dar merită totuși să ne amintim cât de antrenantă poate fi o provocare bună, cât de distractiv poate fi să te dai la maximum. Săptămâna aceasta, poți redescoperi bucuria de a încerca cu adevărat – nu pentru că se așteaptă cineva să o faci, nici măcar pentru a avansa în atingerea obiectivelor tale, ci pentru simpla plăcere de a atinge limitele puterii tale, de a vedea de ce minuni ești capabil.

 GEMENI

Este normal să amâni unele sarcini pentru mai târziu – și apoi să continui să le amâni până când rușinea tergiversării amenință să te cuprindă. Săptămâna aceasta îți oferă șansa de a face orice ai evitat: să finalizezi sarcinile banale sau pe cele mari, să porți conversațiile de care te-ai temut sau să abordezi direct temerile care te-au bântuit în tăcere. Uneori evitarea este necesară, dar în acest moment nu ai nimic de câștigat din ea. Cu cât înfrunți mai multe probleme cu capul înainte, cu atât mai mult îți vei da seama că nu trebuie să te temi de nimic.

 RAC

Oricât de mult ai tânji după libertate, oricât de mult ți-ai dori să ai toate opțiunile deschise, poate fi înfricoșător să te gândești cu adevărat la câte posibilități îți sunt disponibile. Sunt atât de multe alegeri pe care ai putea să le faci, dar nu o vei face, atât de multe viitoruri pe care ai putea să le întinzi și să le apuci dacă nu ți-ar fi frică de consecințe. Săptămâna aceasta, oferă-ți darul de a recunoaște câte căi diferite ai putea decide să urmezi începând de mâine sau chiar de acum. Fie că te decizi sau nu să-ți schimbi viața în acest moment, meriți să știi că poți.

 LEU

Uneori te legi de noduri încercând să anticipezi toate rezultatele posibile ale acțiunilor tale. Dar dacă nu-ți permiți să mergi înainte până când nu ai luat în calcul toate posibilitățile, nu vei avansa deloc. Săptămâna aceasta, o parte din această anxietate se poate atenua. Adevărul este că nu este nevoie să vezi în viitor pentru a face alegeri bune astăzi. Când acționezi corect, cu integritate și grijă, poți face față oricăror consecințe care apar cu curaj, cu dragoste și cu capul sus. Lasă această cunoaștere să te ducă mai departe.

 FECIOARĂ

Adevărul ineluctabil al faptului de a fi un om în comunitate cu alți oameni este că ne putem răni unii pe alții, chiar și atunci când ne pasă unul de altul, ne dorim cu adevărat ce e mai bun pentru fiecare și nu am vrut niciodată să ne facem vreun rău. Acest lucru nu este un eșec; este normal. Săptămâna aceasta, dacă aveți nevoie să vă reparați, o puteți face. Nu înseamnă că ați pierdut o luptă sau că recunoașteți că sunteți cumva rău. La fel, dacă ai fost rănit, este un moment bun să ceri recunoaștere, să ceri reparații, să ceri orice ai nevoie pentru a te vindeca.

FOLLOW ME

 BALANȚĂ

Oamenii vorbesc despre autenticitate ca și cum ar fi ceva pur și ireductibil, ca și cum ar trebui să fie fără efort să fii autentic. În realitate, însă, poate fi foarte greu să îți accesezi sinele „autentic”. Există atât de multe straturi de poluare, de distragere a atenției, de păreri ale altora care îți stau în cale. Există forțe multiple care încearcă să îți modeleze gândirea, să îți micșoreze viața interioară, să te încadreze perfect într-o categorie sau „tip” simplu. Uneori este nevoie de puțină muncă pentru a te conecta cu sinele tău real, pentru a menține o imaginație care este ciudată și liberă și în întregime tu. Dar efortul nu o face mai puțin reală.

 SCORPION

Săptămâna aceasta, este important să te gândești serios la angajamentele pe care ți le-ai luat: față de oamenii din viața ta, față de planetă, față de tine însuți. Ești dator față de lume să-ți folosești darurile cât mai bine. Ești dator față de tine însuți să-ți tratezi timpul ca pe o resursă prețioasă, ca și cum ar conta. Iar atunci când știi care sunt angajamentele tale reale, devine mult mai ușor să te îndepărtezi de ceea ce este lipsit de importanță. Să trăiești după propriul cod poate însemna să încalci regulile pe care alții au încercat să ți le impună, iar în acest moment, asta este în regulă.

 SĂGETĂTOR

S-ar putea să te trezești și să constați că unele dintre lucrurile pe care le-ai considerat bariere te-au susținut de fapt. Vei descoperi că prietenii care ți-au spus ceea ce nu voiai să auzi au fost pur și simplu suficient de curajoși pentru a spune adevărul sau că oportunitățile care nu s-au concretizat nu erau oricum cele potrivite pentru tine. Ajutorul poate veni din locuri ciudate, așa că în această săptămână nu fi atât de sigur că oamenii și situațiile care te frustrează sunt cele „rele”. S-ar putea să fii plăcut surprins.

 CAPRICORN

Toată lumea merită libertate, siguranță și o viață bună, dar asta nu înseamnă că toată lumea are dreptul și la prietenia, admirația sau timpul tău. Sunt unii care îți spun că ar trebui să iubești pe toată lumea în mod egal, că trebuie să respecți fiecare persoană, chiar și pe cei care ți-au făcut rău sau care nu te iubesc înapoi. Săptămâna aceasta, nu trebuie să te forțezi să îi placi pe toți în mod egal (sau chiar deloc) pentru a argumenta rațional sentimentele tale instinctive față de ceilalți. Atunci când îți aperi dreptul la antipatiile tale, la aversiunile tale aleatorii, creezi spațiu pentru a te concentra din toată inima asupra oamenilor care îți luminează cu adevărat inima.

 VĂRSĂTOR

Unele momente sunt pentru reflecție, iar altele sunt pentru acțiune; unele necesită liniște, iar altele cer mișcare. Ambele sunt la fel de necesare. Nici unul nu este în mod înnăscut mai bun decât celălalt. Așa că devine frustrant atunci când forțele externe cer un progres constant înainte, productivitate și creștere nesfârșită. Sub atâta presiune, poate fi greu să discerni ceea ce ai nevoie de fapt, să te reconectezi cu propriile tale cicluri de mișcare și odihnă. Săptămâna aceasta, încercați să nu vă gândiți atât de mult la asta. Încercați să faceți ceea ce vă face să vă simțiți bine, ceea ce vă cheamă corpul să faceți și porniți de acolo.

 PEȘTI

În ultima vreme, ți-ai evaluat acțiunile în funcție de reacțiile pe care le primești din partea celorlalți. Acesta nu este un lucru atât de rău – cu toții putem fi judecători nesiguri pe noi înșine, așa că ceilalți oameni oferă un echilibru necesar. Totuși, este ușor să devii prea concentrat pe performanțe care să îi mulțumească pe cei din jur și să uiți cum să te miști în funcție de propriile dorințe. Săptămâna aceasta, fă-ți alegerile în funcție de ceea ce este potrivit pentru tine, de ceea ce te face să te simți calm, puternic sau fericit. Nu este vorba de egoism – atunci când îți onorezi propriile nevoi, beneficiază și cei care te iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.