Horoscop săptămânal: previziuni complete 9 – 14 noiembrie

Horoscop săptămânal: previziuni complete 9 - 14 noiembrie

Horoscopul tău săptămânal este aici, iar vibrația generală pentru următoarele șapte zile este de unitate. Implicarea socială ar putea fi liantul de care avem nevoie cu toții acum, așa că decide cu ce te simți confortabil și începe să te apropii acum. Citește mai departe pentru a descoperi ce se pregătește pentru zodia ta în săptămâna 7 noiembrie până pe 14 noiembrie 2021.

♈ BERBEC

Acordă o atenție deosebită relațiilor din zona ta de carieră în următoarele patru luni. Deși preferi spontaneitatea, acceptă provocarea de a formula o strategie și obiective pe termen lung. Reputația este totul, așa că cultivă-o pe a ta pentru a-ți pune în valoare autoritatea și maturitatea în rolul tău actual. Acesta este un moment excelent pentru a-ți actualiza CV-ul, pentru a-ți aranja garderoba de lucru sau pentru a-ți actualiza prezența online. Dacă sunteți pregătit pentru ceva nou, puneți-vă în cea mai bună poziție pentru a-l obține.

♉ TAUR

Împărtășește-ți ideile în discuții sau găsește persoane pe care îți place să le asculți vorbind despre marile subiecte care te preocupă în acest moment. Aromele noi te pot atrage – de asemenea, principiul plăcerii este în zona ta de călătorie. Dacă a pleca din oraș nu este în cărți, poate că este timpul să urmezi un curs pentru a învăța despre o altă cultură. Cine știe, s-ar putea să întâlnești pe cineva cu interese similare în lunile următoare dacă te ții de treabă.

♊ GEMENI

Principiul plăcerii și-a stabilit reședința în zona ta de sex și mister. Ai la dispoziție patru luni pentru a cunoaște pe cineva mai intim sau pentru a rămâne la nivel profesional și a forma o colaborare benefică. Este mai probabil ca oportunitățile să sosească prin intermediul altora, așa că ia în serios prezentările mai degrabă decât să mergi complet independent. Dacă ai fost interesat de latura metafizică sau mistică a vieții, acum este momentul să te bucuri de dezvoltarea capacității tale intuitive.

♋ RAC

Relațiile îți oferă tot felul de plăceri în următoarele luni, de la partenerul romantic la cel mai bun prieten și până la colaboratorul de la serviciu. Prezidează un sentiment de maturitate; cu toate acestea, nu-l lăsa pe celălalt să fie adultul și să traseze limitele. Aceasta este o șansă pentru tine de a fi clar cu privire la linia ta de demarcație, nevoile și așteptările tale. Cineva nou ar putea intra în viața ta în această perioadă, sau s-ar putea să te simți atras de înțelepciune. Asigură-te că o recunoști și o valorifici pe a ta, precum și ceea ce aduci în relații. Fii întotdeauna pregătit să îți duci inima acolo unde este apreciată, iar ceilalți vor prelua ceea ce depui.

♌ LEU

Întâlnirea unor persoane prin intermediul muncii sau hobby-urilor tale este în cărți în următoarele luni. Fă-ți timp să savurezi interacțiunile și notează persoanele cu care vibrezi. Nu toată lumea are nevoie de un upgrade la statutul de cel mai bun prieten, dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura de noua savoare sau de impactul pe care l-ar putea avea asupra vieții tale. Dezvoltarea legăturilor în timp este favorizată, așa că nu vă sfiiți să organizați latura socială cu colegii pentru o cafea sau un pahar de băutură după serviciu. Un pic de răsfăț va merge și el foarte bine, așa că răsplătește-te cu un pic de lux pe ici pe colo.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Ia-ți timp de la îndatoririle tale pentru a te bucura de viață și dă-ți frâu liber. Acestea fiind spuse, este în regulă să faci o afacere dintr-o promisiune sau un hobby preferat. Începeți acel proiect și vedeți unde vă duce, sau consolidați-vă interesele astfel încât să aveți mai mult timp pentru a vă dedica la ceea ce vă place să faceți. Deoarece zona ta de romantism este favorizată în următoarele luni, este timpul să ajuți universul să te ajute dacă ești singur și să te amesteci cu câteva întâlniri. Dacă te afli deja într-o situație stabilită, renunță la status quo pentru o vreme și reaprinde scânteia.

♎ BALANȚĂ

Este timpul să vă puneți în aplicare flerul pentru design, să vă împrospătați casa și să îi fermecați pe cei care locuiesc în ea dacă vă împărțiți spațiul. Folosiți această perioadă pentru a evalua, poate pentru a vă pune la curent cu noile tendințe și creați un set de planșe de ambianță pe Pinterest sau pe hârtie pentru a vă aduna ideile. Chiar dacă veți ajunge să modificați ceva minor, inspirația pe care o găsiți în explorarea designului va fi benefică. Acesta este un moment oportun pentru a găzdui și a socializa acasă, ceea ce poate inspira, de asemenea, modul în care spațiul dvs. poate funcționa cel mai bine pentru a vă susține stilul de viață.

♏ SCORPION

Descoperirea mediului tău local și bucurându-te de varietatea de relații pe care le adăpostește este locul unde se află principiul plăcerii pentru tine în următoarele luni. Este în regulă să vă păstrați intimitatea și limitele; cu toate acestea, încurajarea comunității și a conexiunilor pe termen lung este benefică. Poate că este timpul să organizezi sau să iei o poziție de responsabilitate ca o modalitate de a te implica. Dacă sunteți gata să vă împărtășiți înțelepciunea, creați un curs scurt, fie online, fie în direct. Bibliotecile locale și centrele comunitare sunt locuri excelente pentru a începe. Dacă încă aduni informații, înscrie-te la ceva despre care ți-ai dorit să afli mai multe.

♐ SĂGETĂTOR

Finanțele tale sunt pregătite pentru puțină dragoste și atenție, așa că revizuiește situația, mai ales dacă ai jucat după ureche și nu ai numărat fasolea sau ai ținut evidența. Aveți câteva luni solide în acest departament și o șansă de a face unele schimbări. Planifică pe termen lung și ia în considerare modul în care banii sau resursele tale lucrează pentru tine. Acesta este un moment fortuit pentru tine să lucrezi la sentimentul tău de stabilitate și securitate.

♑ CAPRICORN

În următoarele patru luni, zodia ta găzduiește principiul plăcerii, împrumutându-ți farmec și un plus de sociabilitate. Observați dacă, când și cum vă răspund ceilalți în această perioadă, iar acest lucru vă va oferi conștiința de a vă ajusta abordarea în decembrie. Perspectivele tale beneficiază de această perioadă, așa că lasă-te purtat de ea și fă cunoștință. Acesta este un moment în care trebuie să vă puneți cel mai bine în față, să vă prezentați și să fiți generoși în stabilirea și păstrarea contactelor.

♒ VĂRSĂTOR

Găsește un loc de plăcere în propria companie. Acordă-te la ceea ce prețuiești, dorești și îți place. În următoarele câteva luni, este esențial să vă continuați latura socială, apoi să o aduceți acasă pentru a o sintetiza în liniște. Ce influențe merită să integrezi și să iei cu tine, și care nu rezonează sau poate intră în conflict cu sistemul tău de valori? Lasă-le să plece, cum se spune; oricum nu poți mulțumi pe toată lumea tot timpul. Ești o zodie independentă, iar această săptămână marchează prima din multe altele în care decuparea de timp pentru mine îți va aduce beneficii pe termen lung.

♓ PEȘTI

Este timpul să adaugi niște condimente sociale în viața ta, Pești. Dacă ai lăsat prieteniile să-ți scape sau ai chef să te îmbraci și să socializezi, acesta este momentul tău. De fapt, următoarele patru luni sunt o perioadă în care merită să te conectezi cu oameni cu aceleași idei. Poate că este timpul să îți asumi responsabilitatea de a organiza ceva regulat, în loc să aștepți ca altcineva să o facă. Întâlnirea de oameni noi este foarte posibilă în acest moment, dacă vrei să-ți completezi lista de prieteni sau să găsești pe cineva special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.