HOROSCOP WEEKEND 20-22 mai: TAURII câștigă niște bani, RACII primesc o veste care îi umple de fericire

Horoscop de weekend prelungit: 12-16 august 2022. Ce vești primesc zodiile în minivacanță

Horoscop de weekend –  Racii primesc o veste îmbucurătoare, iar Taurii câștigă o sumă de bani

Horoscop de weekend Berbec

Deși organismul și mintea ta tânjesc la o pauză, nu poți să ți-o oferi pentru că anumite sarcini din gospodărie nu pot fi amânate. Poți găsi timp în a doua parte a weekendului pentru a onora invitațiile prietenilor.

Horoscop de weekend Taur

Te vei întâlni cu cineva care te va face să privești viața într-un mod mai optimist. Spre sfârșitul weekendului te vei bucura la câștigul unei sume de bani.

Horoscop de weekend Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

În acest weekend ai o stare de spirit foarte schimbătoare. Sentimentele tale confuze te fac să te simți singur chiar dacă ești într-o relație și partenerul îți acordă atenție.

Horoscop de weekend Rac

Nu îți face planuri prea mărețe pentru weekend pentru că sunt șanse mari să îți fie date peste cap de evenimente neprevăzute. Este un weekend prielnic pentru legarea unor noi prietenii sau reluarea unora vechi. În plus, vei primi o veste care te va bucura.

Horoscop de weekend Leu

Deși vrei să îți dedici weekendul afacerilor, vei lăsa totul deoparte pentru a petrece timp cu un apropiat și nu vei regreta asta. E un weekend perfect pentru a te relaxa.

Horoscop de weekend Fecioară

Dacă ai simțit până acum că cei dragi nu îți recunosc meritele, acum te vei simți apreciat, ba chiar vei fi dat drept exemplu și te vei simți foarte bine.

Horoscop de weekend Balanță

Te vei simți iubit și apreciat pentru că vei primi un cadou din partea unui apropiat. În prima parte a weekendului va trebui să faci timp să te ocupi de starea ta de sănătate. Duminică vei primi o vizită care te va bucura.

Horoscop de weekend Scorpion

Va trebui să îți sacrifici o parte din timp pentru a ajuta un apropiat. Se așteaptă chiar și un drum neașteptat care îți va da peste cap planurile pe care ți le-ai făcut pentru weekend.

Horoscop de weekend Săgetător

Vei începe weekendul cu o mică plimbare în afara orașului, ori în scopuri turistice, ori pentru a face niște achiziții care îți erau necesare. Nu vei ieși pe minus cu bugetul după mica escapadă pentru că duminică se poate să primești o sumă de bani.

Horoscop de weekend Capricorn

Te implici în organizarea unui eveniment de familie. Vei avea parte de multă distacție și de un weekend prelungit. Exact ce aveai nevoie după munca depusă în ultima perioadă.

Horoscop de weekend Vărsător

Weekendul nu este atât de liniștit pentru tine. Va trebui să faci o hotărâre importantă pentru viitorul tău, dar din fericire cei dragi te susțin și te sfătuiesc.

Horoscop de weekend Pești

În prima parte a weekendului vei fi nevoit să pleci într-o mică călătorie. Ai timp să te relaxezi duminică și poți să programezi o întâlnire cu un vechi prieten pentru a povesti tot ceea ce ți s-a întâmplat în ultima perioadă.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.