HOROSCOP WEEKEND: SĂGETĂTORII sunt lăudați, LEII sunt dezamăgiți

HOROSCOP weekend: Leii s-ar putea să fie dezamăgiți, iar Berbecii se simt neîndreptățiți

HOROSCOP weekend Berbec

Poți să te găsești într-o situație în care să te simți neîndreptățit. Toată dreptatea este la tine și vei reuși să dovedești asta. Continuă să lupți cu încredere!

HOROSCOP weekend Taur

Ești norocos să fii înconjurat de persoane care să te inspire și care îți sunt alături. Fie că e vorba de prieteni vechi, fie cunoștințe noi, ai câte ceva de învățat de la fiecare dacă știi să culegi esențialul.

HOROSCOP weekend Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Adu-ți aminte câte lucruri și situații îți imaginai când erai mic și ce bine te simțeai atunci. Ar trebui să aplici aceeași strategie și acum și să te comporți ca și cum unele lucruri ar fi deja ale tale. Muncește în fiecare zi pentru visul tău! E o perioadă bună pentru a-ți seta obiective mărețe și pentru a face un plan.

HOROSCOP weekend Rac

Reușești să stai liniștit pentru că primești o sumă de bani care te scoate din impasul financiar. Ai grijă însă cum îți gestionezi acești bani pentru că poți să îi pierzi la fel de rapid pe cum i-ai câștigat.

HOROSCOP weekend Leu

Ai așteptat de mult timp un eveniment dar s-ar putea ca rezultatele să nu se ridice la așteptările tale. E un moment bun să înveți că viața poate fi imprevizibilă și să nu te lași dezamăgit așa ușor. Nu îți pierde entuziasmul!

HOROSCOP weekend Fecioară

Vei avea ziua ocupată cu problemele celorlalți. Încerci să îi consiliezi pe plan financiar cât poți tu mai bine și chiar te descurci la asta. Mereu ai știut cum să faci bani și cum să economisești așa că acum împarți cunoștințele și aptitudinile tale cu alții.

HOROSCOP weekend Balanță

S-ar putea să fii nevoit să pleci într-o călătorie. Nu refuza ocazia pentru că s-ar putea să întâlnești oameni care să te ajute să te dezvolți atât pe plan personal, cât și profesional. Nu scăpa din vedere colaborările la distanță, cu oameni din alte orașe sau alte țări.

HOROSCOP weekend Scorpion

Trebuie să iei o decizie cu privire la viitorul tău. S-ar putea să ai două opțiuni, iar una dintre ele să pară mai atractivă. Nu te grăbi să iei o decizie până nu ești bine informat și nu iei în considerare toate circumstanțele.

HOROSCOP weekend Săgetător

E vremea să culegi laudele muncii tale. Te-ai străduit foarte mult să devii cine ești astăzi iar cei din jur te apreciază foarte mult.

HOROSCOP weekend Capricorn

Te simți prea extenuat ca să îți duci la bun sfârșit sarcinile cu rezultate bune. Nu încerca să te forțezi, organismul tău are nevoie de câteva momente de odihnă. Găsește timp pentru a face o activitate care te relaxează.Câteodată cheia succesului e reprezentată chiar și de pauze.

HOROSCOP weekend Vărsător

S-ar putea să înțelegi că o colaborare nu îți mai aduce acele beneficii. Nu munci pentru un proiect care nu te împlinește. Câteodată trebuie să pui punct și să pornești de la capăt.

HOROSCOP weekend Pești

Gândurile tale te împiedică să îți atingi obiectivele. Negativismul tău este cel mai mare dușman pe care îl ai acum. Treci peste și luptă cu entuziasm pentru visurile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.