HOROSCOP WEEKEND: SĂGETĂTORII sunt lăudați, LEII sunt dezamăgiți


HOROSCOP weekend: Leii s-ar putea să fie dezamăgiți, iar Berbecii se simt neîndreptățiți

HOROSCOP weekend Berbec

Poți să te găsești într-o situație în care să te simți neîndreptățit. Toată dreptatea este la tine și vei reuși să dovedești asta. Continuă să lupți cu încredere!

HOROSCOP weekend Taur


Ești norocos să fii înconjurat de persoane care să te inspire și care îți sunt alături. Fie că e vorba de prieteni vechi, fie cunoștințe noi, ai câte ceva de învățat de la fiecare dacă știi să culegi esențialul.

HOROSCOP weekend Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Adu-ți aminte câte lucruri și situații îți imaginai când erai mic și ce bine te simțeai atunci. Ar trebui să aplici aceeași strategie și acum și să te comporți ca și cum unele lucruri ar fi deja ale tale. Muncește în fiecare zi pentru visul tău! E o perioadă bună pentru a-ți seta obiective mărețe și pentru a face un plan.

HOROSCOP weekend Rac

Reușești să stai liniștit pentru că primești o sumă de bani care te scoate din impasul financiar. Ai grijă însă cum îți gestionezi acești bani pentru că poți să îi pierzi la fel de rapid pe cum i-ai câștigat.

HOROSCOP weekend Leu

Ai așteptat de mult timp un eveniment dar s-ar putea ca rezultatele să nu se ridice la așteptările tale. E un moment bun să înveți că viața poate fi imprevizibilă și să nu te lași dezamăgit așa ușor. Nu îți pierde entuziasmul!

HOROSCOP weekend Fecioară

Vei avea ziua ocupată cu problemele celorlalți. Încerci să îi consiliezi pe plan financiar cât poți tu mai bine și chiar te descurci la asta. Mereu ai știut cum să faci bani și cum să economisești așa că acum împarți cunoștințele și aptitudinile tale cu alții.

HOROSCOP weekend Balanță

S-ar putea să fii nevoit să pleci într-o călătorie. Nu refuza ocazia pentru că s-ar putea să întâlnești oameni care să te ajute să te dezvolți atât pe plan personal, cât și profesional. Nu scăpa din vedere colaborările la distanță, cu oameni din alte orașe sau alte țări.

HOROSCOP weekend Scorpion

Trebuie să iei o decizie cu privire la viitorul tău. S-ar putea să ai două opțiuni, iar una dintre ele să pară mai atractivă. Nu te grăbi să iei o decizie până nu ești bine informat și nu iei în considerare toate circumstanțele.

HOROSCOP weekend Săgetător

E vremea să culegi laudele muncii tale. Te-ai străduit foarte mult să devii cine ești astăzi iar cei din jur te apreciază foarte mult.

HOROSCOP weekend Capricorn

Te simți prea extenuat ca să îți duci la bun sfârșit sarcinile cu rezultate bune. Nu încerca să te forțezi, organismul tău are nevoie de câteva momente de odihnă. Găsește timp pentru a face o activitate care te relaxează.Câteodată cheia succesului e reprezentată chiar și de pauze.

HOROSCOP weekend Vărsător

S-ar putea să înțelegi că o colaborare nu îți mai aduce acele beneficii. Nu munci pentru un proiect care nu te împlinește. Câteodată trebuie să pui punct și să pornești de la capăt.

HOROSCOP weekend Pești

Gândurile tale te împiedică să îți atingi obiectivele. Negativismul tău este cel mai mare dușman pe care îl ai acum. Treci peste și luptă cu entuziasm pentru visurile tale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.