Horoscop zilnic 11 noiembrie. Zodiile norocoase

Horoscop zilnic 11 noiembrie. Zodiile norocoase

♈ BERBEC

Începând de astăzi, copiii vor fi un element din ce în ce mai important în viața ta. Poți lua acest lucru la propriu sau să urmezi o cale metaforică și să înțelegi că este timpul să eliberezi ceea ce psihologii numesc „copilul interior”, partea din tine care nu a crescut niciodată, devenind astfel mai vesel și mai spontan în acest proces.

♉ TAUR

Circumstanțe care nu depind de tine te pot constrânge să te implici în aranjamente familiale care nu sunt alegerea ta. Dacă dezvoltările actuale ți se par nedorite, ar fi foarte util să verifici orice mod mărunt în care tu însuți ai contribuit la această situație.

♊ GEMENI

Viața avansează de la o zi la alta și de la o săptămână la alta, iar în curând va trebui să fii un expert în toate. Cu cât știi mai multe, cu atât îți va fi mai bine, așa că va trebui să ții faptele la îndemână. De asemenea, va trebui să înțelegi semnificația interioară a evenimentelor de astăzi!

♋ RAC

Nu trebuie să te aștepți să ai doza ta obișnuită de energie și determinare în următoarele săptămâni. Pare din ce în ce mai evident că te îndrepți spre o perioadă ideală pentru odihnă, reflecție și recuperare. Pofta ta de viață va crește în curând, așa că bucură-te de ea.

♌ LEU

Este dificil să nu fiți total uimit de modelul cu adevărat splendid care se construiește acum în semnul dvs. Vestea bună este că vor urma și mai multe, dar atunci când ești copleșit de oportunități, așa cum vei fi în curând, trebuie să înveți să discriminezi între ceea ce merită și ceea ce nu merită.

♍ FECIOARĂ

Tradiția astrologică spune că ești profund preocupat de mișcarea și de fazele subtile ale lui Mercur. Potrivit acestei planete, starea dvs. de spirit va deveni acum mai analitică și mai comunicativă, ceea ce ar trebui să vă facă un mare bine. Aveți grijă de dumneavoastră – meritați doar ce e mai bun!

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Copiii și rudele mai tinere au nevoie de o mână fermă. Astrele indică o nevoie de autoritate, însă, în opinia mea, sunt un pic prea inflexibili. De aceea, s-ar putea să dorești să fii absolut ferm în ceea ce privește principiile tale, dar să judeci fiecare situație în funcție de meritele ei.

♏ SCORPION

Afacerile financiare vor necesita în curând mai multă chibzuință. Printre altele, acest lucru înseamnă că trebuie să discutați cu partenerii despre planurile dvs. de cheltuieli. Spune-le ce faci și aproape sigur vor fi de acord cu tine. Speranțele tale romantice sunt în creștere, de altfel, dar s-ar putea să fie prea mari pentru a fi îndeplinite.

♐ SĂGETĂTOR

Situația sentimentală arată pozitiv, deși se pare că, pentru ca un aranjament să se confirme, trebuie să existe o ruptură în altul. Poți cel puțin să menții o atmosferă de bunăvoință și cooperare cu o anumită persoană, chiar dacă spiritul tău a trecut mai departe.

♑ CAPRICORN

Dacă vă asumați prea multe angajamente sau proiecte noi, s-ar putea să vă lăsați pradă unor porniri false. Ar fi mult mai bine să rămâi la ceea ce știi și să te concentrezi pe construirea securității tale viitoare. Apoi, veți putea lansa o inițiativă aventuroasă de pe o bază solidă.

♒ VĂRSĂTOR

Tranzitele tale zilnice indică necesitatea de a finaliza mai întâi cumpărăturile și exercițiile financiare, iar apoi de a discuta problemele și consecințele relevante. Fă-ți o favoare și caută modalități de a-ți face viața mai plăcută. Și nu vă lăsați enervat de parteneri sau colegi nesiguri. S-ar putea ca ei să nu aibă ce face!

♓ PEȘTI

Trebuie să vă transmiteți acum adevăratele sentimente. S-ar putea să vă descurcați bine dacă vă concentrați să faceți impresia corectă, dar dacă vreți să convingeți membrii familiei, trebuie să aveți o înțelegere sănătoasă a faptelor. Nu are rost să te bazezi pe ei să fie de acord cu tine, doar pentru că ești tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.