Horoscop zilnic 15 aprilie 2021. Noi vești pentru Berbeci


Horoscop joi, 15 aprilie 2021. Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile. Ce se întâmplă, din punct de vedere astral înfluențează foarte mult nativii. Cunoscându-ți previziunile, poți ști la ce să te aștepți!

Horoscop zilnic 15 aprilie 2021

♈ BERBEC

Astăzi ești binecuvântat de Lună, micul tău efort îți poate aduce succesul. Aveți șanse să aveți profituri bune din investițiile făcute în trecut. Este posibil să obțineți recompensele muncii voastre asidue în viața profesională și domestică. Prestigiul dvs. poate fi crescut acum. Este posibil să începeți o nouă inovație în afaceri. Disputele cu soțul/soția pot fi rezolvate acum și veți fi fericiți.

♉ TAUR

Astăzi, s-ar putea să vă simțiți mai bine, situațiile pot fi sub control. Rețeaua dvs. vă poate ajuta în plan profesional. Ați putea planifica o călătorie în străinătate. Acesta este un moment bun pentru a crește în armonia domestică și în viața amoroasă. Cu ajutorul creativității , puteți aduce unele artefacte sau lucruri creative pentru familie. De asemenea, puteți planifica vizionarea de filme sau ieșiri în oraș cu prietenii sau familia și vă puteți distra.

♊ GEMENI

Astăzi, este posibil să vă simțiți obosit din cauza suprasolicitării. Acest lucru vă poate face leneș și nepăsător, sunteți sfătuit să vă păstrați răbdarea. Dacă plănuiți o excursie de aventură, sunteți sfătuit să o amânați pentru o vreme. Investițiile dvs. din trecut se pot transforma în acțiuni moarte. Studenții sunt sfătuiți să muncească din greu. Este posibil să aveți dureri de spate, sistem nervos , probleme legate de ficat și probleme de piele.


♋ RAC

Astăzi, creativitatea ta ar putea fi la cote înalte, s-ar putea să plănuiești să renovezi casa. Este posibil să cumpărați unele lucruri pentru a vă renova casa sau biroul, ceea ce vă poate crește statutul social. Este posibil să existe o oarecare armonie cu soțul/soția. Se creează armonie în viața domestică. Disputele cu prietenii, colegii de muncă și partenerii se pot rezolva. Este posibil să primiți vești bune în ceea ce privește litigiile și vă veți descurca bine.

♌ LEU

Joi, imaginația ta poate fi la cote înalte, s-ar putea să participi la un eveniment creativ. Banii dvs. care erau blocați , pot fi recuperați acum. Cei care își caută un loc de muncă sunt sfătuiți să își actualizeze cunoștințele cu cele mai recente. Studenții sunt sfătuiți să depună mai mult efort în activitatea lor academică.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♍ FECIOARA

Astăzi s-ar putea să vă simțiți plictisit din cauza insomniei, s-ar putea să fiți împrăștiat față de obiectivele voastre, ceea ce vă poate afecta eficiența în muncă, s-ar putea să vă planificați să vizitați un loc religios. Dar, seara târziu, s-ar putea să fiți binecuvântat de cei mai în vârstă, s-ar putea să vă descoperiți greșelile și să vă faceți un plan bun pentru ziua următoare. Sunteți sfătuit să vă ocupați de sănătatea părinților dvs.

♎ BALANȚĂ

Astăzi, s-ar putea să vă grăbiți. Vă sfătuim să conduceți prudent. Dar cu binecuvântarea bătrânilor , puteți ieși din situația încurcată. Este posibil să fiți mai romantic în viața amoroasă , ar putea veni armonia în viața domestică. Vă puteți aștepta la unele rezultate pozitive în noile parteneriate. Păsările îndrăgostite se pot bucura de momentele lor fericite. Studenții pot primi vești bune în ceea ce privește studiile.

♏ SCORPION

Astăzi, personalul din subordine poate fi cooperant, vă poate ajuta să finalizați proiectele amânate. Este posibil să participați la un eveniment social , ceea ce vă poate stimula rețeaua de relații, vă poate ajuta la serviciu sau în viața socială. Este posibil să plănuiți să ieșiți în excursie cu prietenii. Unele dispute cu prietenii se pot rezolva acum. Studenții sunt sfătuiți să evite neglijența.

Vezi și: 7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

♐ SĂGETĂTOR

Astăzi încercați să evitați să vă cheltuiți banii câștigați cu greu pe lucruri fără valoare, deoarece vă poate afecta economiile. De asemenea, ar trebui să evitați să așteptați mai mult de la persoanele din jurul dumneavoastră, poate duce la depresie. Sunteți sfătuit să vă controlați modul de exprimare în timp ce discutați în problemele domestice.

♑ CAPRICORN

Azi s-ar putea să vă simțiți cu energie și forță interioară , randamentul dvs. poate fi bun, să vă finalizați munca în termen, vă face fericit, s-ar putea să ajutați și pe cineva care are nevoie, dându-i sfatul dvs. Prestigiul dvs. poate crește acum. Este posibil să aveți un echilibru între viața domestică și cea profesională. Nativii care au legătură cu importul și exportul, comerțul, analistul de strategie se pot descurca mai bine acum.

♒ VĂRSĂTOR

Astăzi poți fi victima fanteziei care te poate împinge spre aspecte ipotetice, ceea ce îți poate afecta proiectele sau lucrările în curs. Problemele financiare pot afecta probabil proiectele în curs de desfășurare. Sunteți sfătuit să fiți practic și să evitați să visați cu ochii deschiși.

♓ PEȘTI

Joi ești binecuvântat de Lună, micile tale investiții se pot transforma în profituri mari. Eficiența muncii tale poate fi crescută acum. Aveți șanse să obțineți succesul cu mai puțin efort. Este posibil să auziți vești bune și în chestiuni juridice. Este posibil să aveți un control deplin asupra adversarilor și rivalilor dvs.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.