7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

De ce sunt speciali bebelușii din aprilie! Chiar dacă afară vremea este mohorâtă și ploioasă, bebelușii născuți în luna aprilie sunt ca niște mici raze de soare care se ivesc printre nori.

Iată câteva lucruri care îl fac pe bebelușul din aprilie să fie deosebiți!

Bebelușii din aprilie vor fi Berbeci sau Tauri

Din punct de vedere astrologic. bebelușii născuți în aprilie vor avea ca semn zodiacal fie Berbecul, fie Taurul. Berbecii sunt cunoscuți pentru că sunt înflăcărați, pasionați și dornici de acțiune, în timp ce cei născuți sub zodia Taurului sunt considerați a fi de încredere, sensibili și au gustul pentru lucrurile bune din viață.

Persoanele născute în aprilie sunt amabile și simpatice

Fie că oferă o ureche pentru a asculta sau un umăr pe care să plângă, cei născuți în luna aprilie au abilitatea extraordinară de a-i înveseli pe cei din jur și de a-i face să râdă. Firea lor înțelegătoare le dă capacitatea de a se motiva pe ei înșiși și pe alții.

Bebelușii din aprilie drept simbol florile

Bebelușii din aprilie au două flori de naștere: margareta veselă și mazărea dulce delicată. Acestea simbolizează inocența și, respectiv, fericirea.

Cei născuți în aprilie privesc partea bună a lucrurilor

Bebelușul tău din aprilie ar putea avea o viziune pe jumătate plină a vieții! Persoanele cu o atitudine excesiv de pozitivă au avut mai multe șanse să se nască primăvara și vara decât în alte luni, potrivit unei cercetări europene. Autorii studiului cred că acest lucru ar putea fi rezultatul faptului că anotimpul nașterii afectează neurotransmițătorii care influențează starea de spirit.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Bebelușul tău din aprilie ar putea fi destinat să fie un om de afaceri

Știința spune că bebelușii născuți în martie și aprilie au mai multe șanse de a deveni directori executivi decât cei născuți în alte luni, potrivit unei cercetări publicate în revista Economic Letters.

Copiii din aprilie sunt lideri înnăscuți

Datorită naturii lor ambițioase și tenace, persoanele născute în aprilie sunt menite să fie lideri. Ei pot fi în mod înnăscut încăpățânați și autoritari – o combinație puternică (atunci când este folosită corect) care îi poate duce pe cei născuți în aprilie la atingerea obiectivelor lor.

Au o super personalitate

Cu o memorie fantastică și o minte foarte bună, micuții din aprilie sunt generoși, inteligenți și adoră să învețe lucruri noi. Dacă aveți nevoie să vă înveseliți vreodată, veți putea conta pe micuțul născut în Aprilie pentru a vă ridica moralul cu umorul și personalitatea lor plină de viață.

VEZI AICI PENTRU TOATE LUNILE ANULUI

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din septembrie sunt speciali, potrivit științei

Trăsături interesante și caracteristici ale bebelușilor născuți în octombrie

Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.