Horoscop zilnic 28 august. Ce se întâmplă sâmbătă cu zodiile

Horoscop zilnic 28 august. Ce se întâmplă sâmbătă cu zodiile

Toate semnele zodiacale au propriile caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva. Nu ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja despre ceea ce urmează să îți iasă în cale? Citește mai departe pentru a afla dacă șansele vor fi în favoarea ta astăzi.

 

 BERBEC

Banii nu vor reprezenta o mare problemă, deoarece bogăția vine spre tine. Veți putea da un impuls afacerii pe care o aveți deja și veți prospera. Succesul unui membru al familiei este posibil să vă umple de mândrie. Evitați să luați o scurtătură în timpul călătoriilor, deoarece se prevăd dificultăți. Se așteaptă randamente excelente din proprietăți și investiții anterioare. Studenții vor depăși toate obstacolele în urmărirea viselor lor.

 TAUR

Cei care sunt disperați să revină în formă vor reuși acest lucru. Este probabil un ajutor monetar dintr-o sursă neașteptată. Cineva de la locul de muncă s-ar putea să nu vă oblige să vă întindă o mână de ajutor. Unii dintre voi ar putea simți nevoia de a face ceva interesant pe plan familial și o vor face și ei! Călătoriile vor însenina perspectivele de a găsi dragostea. Închirierea unei proprietăți cu o remunerație excelentă este prevăzută pentru unii proprietari de case. Ceva mai multă muncă va fi necesară pentru studenții care se prezintă la un examen crucial.

 GEMENI

Luarea inițiativei de a inculca obiceiuri sănătoase va fi cu siguranță benefică pe termen lung. Nu vă bazați prea mult pe cineva pentru chestiuni bănești. Câștiguri bune sunt indicate pentru liber-profesioniști și consultanți. O situație domestică te poate avea într-o agitație emoțională. O călătorie într-o țară îndepărtată va fi atât confortabilă, cât și educativă. Aveți mare grijă de proprietatea dvs. deoarece cineva vrea să vă păcălească. Elevii își vor face părinții mândri, având rezultate bune în activitățile extracurriculare.


 RAC

Menținerea rutinei zilnice și adoptarea unui stil de viață activ este indicată pentru unii pe frontul sănătății. Banii investiți în unele scheme profitabile pot începe să dea randamente bune. Onestitatea ta intrinsecă iese la iveală pentru a-i impresiona pe unii și pe toți pe plan profesional. Șansele ca un membru al familiei să vă ajute în ceva personal nu pot fi excluse. Cunoașteți bine traseele înainte de a vă angaja să conduceți, deoarece șansele de a vă rătăci par reale. Unii dintre voi vor deveni probabil mândrii proprietari ai unei proprietăți. Elevii vor excela prin acordarea unei concentrări totale asupra muncii pe care o au de făcut.

 LEU

Vă găsiți plin de energie astăzi. Banii împrumutați cuiva vor fi returnați cu promptitudine. Un rival de la locul de muncă vă poate da nopți nedormite alimentând informații răutăcioase despre dvs. pe surse. Pacea și liniștea de acasă vă vor oferi șansa de a vă bucura de unul singur. Nevoia de a călători vă poate lua fața, așa că planificați o vacanță. Cumpărarea unei case noi este posibilă.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 FECIOARĂ

O dietă sănătoasă vă va menține în formă. Este posibil să primiți o sumă excepțională. Câștiguri bune sunt indicate pentru profesioniști și oameni de afaceri. Se poate aștepta o veste fericită pe plan familial. Este posibil să vă amintiți de o călătorie recent încheiată. Proprietarii de case se pot aștepta să ceară o chirie bună pentru proprietatea lor. Cei care se îndreaptă spre studii superioare pot obține o bursă.

 BALANȚĂ

Este indicată o sănătate excelentă. O promovare nu vă va oferi doar responsabilități importante, ci și avantaje, așa că bucurați-vă! O situație dificilă la locul de muncă este posibil să fie abordată cu bine. Pot apărea divergențe între cei care trăiesc într-o familie comună. Nu este exclus să însoțești pe cineva într-o călătorie în afara orașului. Dacă te gândești la o proprietate, o afacere bună te așteaptă în culise.

 SCORPION

Starea de sănătate este posibil să se îmbunătățească pentru cei care nu se simt bine în ultima vreme. Este posibil să se obțină bani prin investiții din trecut. Veți reuși să luați decizia corectă în privința unei chestiuni profesionale. O înțelegere perfectă cu soțul/soția vă va ajuta în a măsura stările de spirit și a preîntâmpina confruntările! Nu împărțiți un vehicul cu alții dacă vreți să călătoriți confortabil. Contractul de închiriere pentru o proprietate ocupată de dvs. este posibil să fie prelungit.

 SĂGETĂTOR

Este posibil să se obțină bani prin investiții din trecut. Veți reuși să luați decizia corectă în privința unei chestiuni profesionale. O înțelegere perfectă cu soțul/soția vă va ajuta în a măsura stările de spirit și a preîntâmpina confruntările! Nu împărțiți un vehicul cu alții dacă vreți să călătoriți confortabil. Contractul de închiriere pentru o proprietate ocupată de dvs. este posibil să fie prelungit.

 CAPRICORN

Inițiativa dvs. pe frontul sănătății va da roade bogate. Este momentul potrivit pentru a-ți consolida poziția financiară atât prin economii, cât și prin investiții înțelepte. Se poate aștepta un sprijin deplin din partea superiorilor într-o anumită situație la locul de muncă. Soțul/soția ar putea avea nevoie de ajutorul dvs. într-o chestiune importantă. O vacanță promite o perioadă minunată. Unii constructori ar putea începe să se gândească în curând în ceea ce privește un oraș.

 VĂRSĂTOR

Sănătatea rămâne satisfăcătoare. Veți reuși să citiți bine piața și să vă plasați banii în mod judicios pentru a obține dividende frumoase. Planul dvs. se va pune la punct și vă va ajuta să vă stabiliți mult mai ferm la locul de muncă. Se anunță călătorii într-o vacanță cu familia. Transformarea unei proprietăți strămoșești în etaje pentru constructori poate fi avută în vedere de unii. Este posibil să rămâneți activ din punct de vedere social, întâlnindu-vă cu cine puteți și lărgindu-vă cercul.

 PEȘTI

Rezultatele pozitive ale muncii dvs. asidue vor fi destul de evidente pe frontul sănătății. Cheltuielile exagerate pot intra sub lupa și vă pot pune în dificultate. Să devii un yes-man la serviciu poate avea avantajele sale, așa că urmează linia cuiva important și prosperă! Gospodinele pot concura pentru o schimbare de peisaj acasă. Dealerii imobiliari au șanse să dea lovitura.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.