HOROSCOPUL celor mai bune COMPATIBILITĂȚI

Descoperirea celor mai bune perechi de zodii dintre cele mai bune este o plăcere vinovată – sau obsesie – pe care majoritatea oamenilor o au. Indiferent dacă crezi în ceea ce îţi spune zodiacul sau nu, merită să vezi cu cine ai face un cuplu perfect.

Pe baza trăsăturilor de personalitate și a calităților unice, zodia poate să estimeze care dintre cele două semne se vor înţelege cel mai bine. Potrivit zodiacului, acestea sunt cele mai reuşite perechi.

Taurul și Racul

Ca Taur, te potriveşti perfect cu un Rac pentru că ambii știţi să vă înțelegeţi reciproc la un nivel mai profund. Tu eşti de obicei încăpățânat și dur. Racul – care este intuitiv și sentimental – știe să te citească și să se scufunde mai adânc, în spatele încăpățânării pe care o afișezi.

Eşti, de asemenea, ambiţios si de încredere. Racul are încredere în tine pentru a-şi dezvălui cele mai profunde emoții. Împreună formaţia un cuplu puternic și de neînvins.

2. Gemeni şi Vărsător

FOLLOW ME

Ambii sunteţi imprevizibili. În timp ce unii ar putea considera că doi oameni imprevizibili ar fi o pereche supusă eşecului, acest lucru nu este deloc cazul aici. Un vărsător îţi va întelege nevoia de spontaneitate si schimbare datorită propriilor nevoi pentru acelasi lucru.

Vărsătorul îţi va înțelege, de asemenea, nevoia de independență. Ambii sunteţi foarte socialbili; cu o o mare nevoie de a ieși și de a interacționa cu lumea.

3. Leu şi Săgetător

Ca Leu, eşti foarte pasional. Ai o dorinţă puternică de a iubi şi de a fi iubit. De asemenea, îţi trăieşti viaţa cu mult entuziasm.
Săgetătorii sunt cunoscuți pentru firea lor sociabilă și optimismul lor. Împărtășesc aceeași dragoste pentru viață ca și tine și sunt întotdeauna dispuși să îşi împărtăşească entuziasmul. Optimismul unui Sagetator este perfect pentru dorința ta de a fi iubit.

4. Fecioară şi Taur

Dacă Taurul nu va înâlni un Rac, cu siguranţă va dezvolta o legătură amoroasă foarte armonioasă cu tine. Ambii sunteţi semnele Pământului, care vă oferă în mod automat o înțelegere cosmică şi unică, imposibilă între alte semne. Ambii sunteţi, de asemenea, destul de practici și ușor delăsători, mai ales unul cu celălalt.  De asemenea, ambii sunteţi dispuși să rămâneţi sinceri, cinstiți și devotați unul celuilalt. O astfel de pereche va rezista o perioadă îndelungată.

5. Scorpion şi Peşti

Ca Scorpion, eşti cunoscut ca fiind misterios și adesea secretos. Cele mai multe alte semne nu te înțeleg, iar Peştii sunt una dintre cele mai mari excepţii. Peștii sunt foarte intuitivi și artistici. Ei știu să folosească aceste trăsături pentru a vedea dincolo de suprafață, ceea ce înseamnă că ar putea să privească dincolo aparenţe când vine vorba de tine. Peștii deţin, de asemenea, o mare capacitate de empatie. Ei doresc să aibă grijă și să-i ajute pe alții, exact ceea ce ai şi tu nevoie.

6. Berbec şi Vărsător

Eşti energic și turbulent. Îţi place emoția și aventura. Din acest motiv, eşti capabil – și dispus total- să ții pasul cu imprevizibilitatea Vărsătorului. Amândoi sunteţi foarte entuziasmaţi, iar asta vă va ajuta să aveţi o legătură romantică şi fericită.

7. Balanţă şi Gemeni

Eşti în general paşnic si iubitor, dar poţi fi şi mofturos şi indecis. Cu toate acestea, ceea ce îţi doreşti cel mai mult este un partener bun, atent care va fi acolo pentru tine atunci când ai nevoie cel mai mult. Iar Gemenii sunt perfecţi pentru asta.
Gemenii sunt foarte expresivi și atenți. Ei îţi vor lua în considerare sentimentele tale. Calitățile sociale și de comunicare ale unui Geamăn fac din voi perechea perfectă.

8. Capricorn şi Taur

Capricornul și Taurul au fost raportaţi ca fiind semnele cu cea mai mare chimie dintre toate perechile. Ambii sunteţi puternici, ceea ce vă ajută să ţineţi pasul unul cu celălalt. De asemenea, sunteţi incredibil de loiali.

9. Săgetător și Berbec

Berbecul și Săgetătorul sunt ambele semne de foc, ceea ce înseamă că pasiunea atinge cote maxime când vine vorba de acest cuplu. Împărtășiți o iubire intensă. Berbecul, ca și tine este un semn sunt extrovertit care se bucură de viață și de aventură.

10. Scorpion şi Rac

Sunteți semne emoționale. În timp ce alte semne pot avea dificultăți în a ține pasul cu emoțiile tale sau ale unui Rac, voi știţi exact cum să o faceţi. Deoarece știți atât cum ar fi să fii atât de pasional și emoțional, reușiți să creați sistemul perfect de sprijin unul pentru celălalt. Vei forma împreună cu Racul un cuplu devotat, iar relația voastră nu va deveni niciodată plictisitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.