HOROSCOPUL IUBIRII pentru Februarie 2018: GEMENII au o lună a îndrăgostiților de vis, la BALANȚE relația scârțâie

Horoscopul iubirii pentru Februarie 2018 – citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscopul iubirii Berbec:

Dacă ești singur îți dorești să cunoști pe cineva și ești într-o continuă căutare luna aceasta. Gândul căsătoriei este însă departe de tine. Dacă ești căsătorit, s-ar putea să apară probleme între tine și soț/soție.

Horoscopul iubirii Taur

Ar trebui să te reorientezi când vine vorba de un potențial partener, doar așa vei găsi liniștea pe plan sentimental. Într-adevăr, vei cunoaște mai multe persoane, dar nu toate aceste încercări vor fi benefice pentru tine. Eliberează-te de ideea partenerului ideal pe care ți-ai impus-o și doar așa îți vei găsi sufletul pereche.

Horoscopul iubirii Gemeni:

FOLLOW ME

Luna aceasta ai foarte mult noroc în dragostea. Ba chiar stai bine cu toate tipurile de iubire, fiindcă vei contruii legături mai strânse între tine și cei dragi și vei fi mereu înconjurat de oameni care te îndrăgesc.

Horoscopul iubirii Rac:

Este o lună foarte romantică pentru tine. Posibil să îți cunoști sufletul pereche, sau mai multe persoane care te vor face să te simți bine. Dacă ești într-o relație, bazează-te pe intuiție și îi vei înțelege nevoile partenerului. Vei avea o perioadă fără probleme în cuplu, dar încearcă să nu profiți de bunăvoința partenerului.

Horoscopul iubirii Leu

Ar trebui să nu mai încerci să-l controlezi și să-l domini pe cel de lângă tine. Acest lucru va duce doar la conflicte și neînțelegeri. Dacă ești căsătorit, mariajul tău va înflori din ce în ce mai mult, devenind foarte armonios.

Horoscopul iubirii Fecioară:

Dacă sperai să îți găsești sufletul pereche, luna aceasta este foarte probabil să se întâmple. Trebuie însă să fii mai atent la cei din jur și să nu mai treci atât de indiferent pe lângă tot ce se întâmplă. Fii mai deschis și comunică cu oricine ai șansa, dacă persoana respectivă nu va fi sufletul tău pereche, măcar vei avea ceva de învățat.

Horoscopul iubirii Balanță

Relația în care ești s-ar putea să scârțâie dar poți îndrepta foarte ușor lucrurile dacă încerci să îți înțelegi mai mult partenerul și să fii mai tolerant.

Horoscopul iubirii Scorpion

În luna Februarie e foarte posibil să-ți întâlnești sufletul pereche. Bineînțeles, cu condiția să fii atent în jurul tău. Dacă erai într-o relație care nu te încânta prea mult, luna se va încheia cu o despărțire.

Horoscopul iubirii Săgetător

Nu te interează stabilitatea sau orice are legătură cu un mariaj, așa că luna aceasta te vei axa doar pe interacțiunea socială. Însă este posibil să te îndrăgostești de una din persoanele pe care le cunoști.

Horoscopul iubirii Capricorn

Dacă ești într-o relație, se poate ca partenerul să nu îți mai ofere ceea ce îți dorești, așa că singur sau într-o relație, e posibil să te aventurezi în niște întâlniri cu necunoscuți.

Horoscopul iubirii Vărsător

Dacă ești singur, te vei axa mai mult pe distracție și relații trecătoare decât ceva de lungă durată. Iar dacă ești într-o relație, îți vei dori mai mult spațiu și libertate ca niciodată, așa că s-ar putea să apară probleme între tine și partener.

Horoscopul iubirii Pești

Pe plan sentimental vei fi foarte liniștit luna aceasta. Tu știi deja că dacă vrei ceva, comunicarea este cea mai importantă. Așa că dacă ești într-o relație, te vei baza pe comunicare, iar dacă ești singur nu vei fi presat de formarea unei legături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.