HOROSCOPUL IUBIRII: Sfaturi pentru ziua îndrăgostiților

HOROSCOPUL IUBIRII: Sfaturi pentru ziua îndrăgostiților – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

HOROSCOPUL IUBIRII: Berbec

Deși aveai speranțe că în Februarie ți se vor îndeplini niște dorințe, acestea vor fi amânate. Venus va fi retrograd în Mai și Iunie, așa că ar trebui să fii prudent când vine vorba de dragoste. Chiar dacă riști să strici anumite relații pentru că ești suspicios, e mai bine să fii așa decât să crezi tot ce auzi. La vară, poți avea parte de trăiri intense.

HOROSCOPUL IUBIRII: Taur

Februarie e o lună agitată, atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. Ești destul de confuz și nehotărât și îți e greu să te liniștești sau să iei anumite decizii. În vară lucrurile se vor așeza și pentru tine, odată cu apariția unui val de pasiune.

HOROSCOPUL IUBIRII: Gemeni

FOLLOW ME

După luna Februarie, care este destul de pasională și neliniștită, lucrurile se vor mai așeza pentru tine din Martie. Dacă ești singur, sunt multe șanse să găsești pe cineva aproape de vară. În August însă ar putea să apară neînțelegeri sau supărări pe plan amoros.

HOROSCOPUL IUBIRII: Rac

În Februarie ai parte doar de situații la care nu te așteptai, iar Martie este cea mai romantică lună. Aprilie este o lună liniștită, însă din vară te poți implica într-o relație neconvențională care îți poate face rău. La sfârșitul verii reușești însă să te redresezi.

HOROSCOPUL IUBIRII: Leu

În Februarie vei fi puțin plictisit pentru că nu ți se întâmplă nimic nou. Și va fi la fel până în Iunie când viața ta va fi presărată cu pasiune , flirt și aventură. Lunile de toamnă și iarnă sunt la fel de liniștite, dar nu vor aduce nimic nou și nicio relație stabilă.

HOROSCOPUL IUBIRII: Fecioară

Până în vară nu vei găsi pe nimeni pentru a iniția o relație. Trebuie să ai grijă însă să nu te implici într-o relație care îți poate face rău, mai ales pe timp de vară. Din toamnă, lucrurile vor fi din ce în ce mai pline de romantism.

HOROSCOPUL IUBIRII: Balanță

În Februarie ar fi bine să te pregătești pentru luna intensă ce urmează. Martie va fi o lună mai intensă și îți poate zbuciuma relația, sau poți să cunoști pe cineva cu care nu va decurge totul prea firesc și convențional. În vară, Jupiter îți poate aduce o nouă relație.

HOROSCOPUL IUBIRII: Scorpion

Din cauza lui Venus, vei avea o perioadă destul de tensionată, iar toate frustrările pe care le-ai acumulat vor ieși la iveală. Dar nu trebuie să te panichezi, pentru că Neptun te va ajuta să îți găsești un partener potrivit. Cea mai prielnică perioadă pentru dragoste e în luna August și Decembrie.

HOROSCOPUL IUBIRII: Săgetător

E posibil să apară niște probleme pe plan sentimental încă de la sfârșitul acestei luni. Prezența lui Jupiter îți va fi de folos, întrucât te va ajuta fie să îți repari relația, fie să îți găsești una.

HOROSCOPUL IUBIRII: Capricorn

Pentru tine, luna aceasta munca este o prioritate. Și va continua să fie până în August, chiar dacă vei mai avea escapade amoroase. În toamnă, odată cu intrarea lui Venus în casa cuplului, te vei concentra mai mult pe situația amoroasă.

HOROSCOPUL IUBIRII: Vărsător

Luna viitoare pot ieși din nou la lumină sentimente vechi pe care le ai pentru cineva din trecut. Și culmea, acea persoană reapare în viața ta și ai șansa să reiei acea relație. Abia spre toamnă însă vei fi mai stabil emoțional.

HOROSCOPUL IUBIRII: Pești

În Februarie nu ți se va întâmpla nimic nou. Dar cum vine căldura și tu ești dispus să experimentezi mai mult și să îți trăiești viața la maxim. Deși vei avea un spirit aventurier, mai exact în perioada verii, nu vei fi părăsit de romantism, mai ales pentru că ai toate șansele să întâlnești pe cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.