Horoscopul săptămânii 1 – 7 mai 2023. Vești bune

Horoscopul săptămânii 1 - 7 mai 2023. Vești bune

♈ BERBEC

Această săptămână va fi una plină de energie și entuziasm pentru Berbeci. Vor avea ocazia să își folosească abilitățile de comunicare și să își facă cunoscute ideile și planurile. De asemenea, vor avea ocazia să călătorească și să exploreze locuri noi, ceea ce îi va inspira și îi va motiva.

♉ TAUR

Taurii vor avea o săptămână plină de oportunități în cariera lor. Vor avea ocazia să ia decizii importante și să își dezvolte abilitățile de leadership. Este important ca Taurii să își folosească creativitatea și să își exprime ideile în mod clar și convingător.

♊ GEMENI

Gemenii vor avea o săptămână plină de schimbări și de oportunități. Vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile și să își urmeze pasiunile. Este important ca Gemenii să fie deschiși la noi idei și să își asume riscuri calculat pentru a obține succesul dorit.

♋ RAC

Racii vor avea o săptămână plină de schimbări în relațiile lor. Este posibil să apară tensiuni cu partenerul de cuplu sau cu membrii familiei, dar este important ca Racii să își exprime sentimentele și să își asculte intuiția. De asemenea, sănătatea lor poate fi afectată, așa că trebuie să aibă grijă de starea lor de bine fizic și mental.

♌ LEU

Leii vor avea o săptămână plină de creativitate și inspirație. Vor avea ocazia să își dezvolte talentele artistice și să își exprime ideile într-un mod nou și inovator. De asemenea, vor avea ocazia să se concentreze pe relațiile cu prietenii și să își îmbunătățească abilitățile de comunicare.

♍ FECIOARĂ

Fecioarele vor avea o săptămână plină de oportunități în carieră și de dezvoltare personală. Vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile și să ia decizii importante în cariera lor. Este important ca Fecioarele să își folosească resursele și să își arate angajamentul pentru a obține succesul dorit.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Balanțele vor avea o săptămână plină de oportunități în relațiile lor. Vor avea ocazia să își consolideze legăturile cu partenerul de cuplu sau să cunoască oameni noi și interesanți. Este important ca Balanțele să își exprime sentimentele și să își asume responsabilitățile în relații.

♏ SCORPION

Scorpionii vor avea o săptămână plină de schimbări și de oportunități în carieră. Vor avea ocazia să ia decizii importante și să își dezvolte abilitățile de leadership. Este important ca Scorpionii să își folosească intuiția și să își asume riscuri calculat pentru a obține succesul dorit.

♐ SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea o săptămână plină de aventuri și de oportunități de călătorie. Vor avea ocazia să exploreze locuri noi și să își dezvolte abilitățile de comunicare cu oameni din culturi diferite. Este important ca Săgetătorii să fie deschiși la noi experiențe și să își urmeze pasiunile.

♑ CAPRICORN

Capricornii vor avea o săptămână plină de oportunități financiare și de carieră. Vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile de planificare și să ia decizii importante pentru viitorul lor financiar. Este important ca Capricornii să își folosească resursele și să își arate determinarea pentru a obține succesul dorit.

♒ VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea o săptămână plină de oportunități de dezvoltare personală și spirituală. Vor avea ocazia să exploreze noi interese și să își dezvolte abilitățile. Este important ca Vărsătorii să își încurajeze creativitatea și să își asume riscuri calculat pentru a obține succesul dorit.

♓ PEȘTI

Peștii vor avea o săptămână plină de oportunități în relațiile lor. Vor avea ocazia să își consolideze legăturile cu partenerul de cuplu sau să cunoască oameni noi și interesanți. Este important ca Peștii să își exprime sentimentele și să își asume responsabilitățile în relații. De asemenea, sănătatea lor poate fi afectată, așa că trebuie să aibă grijă de starea lor de bine fizic și mental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.