Horoscopul saptamanii 14 – 21 ianuarie 2024

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
În această săptămână, Berbecii pot beneficia de energie pozitivă pentru proiecte creative și comunicare. Fii deschis la idei noi și colaborări care pot să-ți aducă succes pe termen lung.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Săptămâna aceasta, Taurii ar putea experimenta schimbări în sfera profesională. Fii deschis la oportunități neașteptate și lasă-ți intuiția să te ghideze în luarea deciziilor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Pentru Gemeni, focusul săptămânii ar putea fi asupra relațiilor personale. Comunicarea deschisă și ascultarea atentă pot îmbunătăți legăturile cu cei dragi. Evită neînțelegerile prin clarificări sincere.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
Săptămâna viitoare, Racii pot beneficia de o energie sporită în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea lor generală. Acordă atenție nevoilor tale fizice și mentale și investește în obiceiuri sănătoase.

Leu (23 iulie – 22 august):
Pentru Lei, această săptămână aduce oportunități pentru dezvoltare personală și creativitate. Fii deschis la învățare și explorare. Găsește modalități de a-ți exprima individualitatea în proiectele tale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
În această săptămână, Fecioarele pot avea parte de schimbări în sfera familială. Acordă atenție relațiilor cu cei dragi și fii deschis la compromisuri pentru a menține armonia în căminul tău.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Pentru Balanțe, accentul săptămânii poate fi pus pe comunicare și relații sociale. Fii deschis la discuții sincere și constructive. Schimbări pozitive pot apărea în conexiunile tale sociale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
Săptămâna aceasta, Scorpionii pot experimenta o creștere a energiei financiare. Fii atent la oportunitățile de investiții și gestionarea cheltuielilor. Planificarea financiară inteligentă poate aduce beneficii pe termen lung.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Pentru Săgetători, focusul săptămânii poate fi asupra dezvoltării personale și a înțelegerii interioare. Fii deschis la introspecție și reflectează asupra obiectivelor tale pe termen lung.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
În această săptămână, Capricornii pot avea parte de oportunități în carieră. Fii proactiv în a-ți demonstra abilitățile și asumă-ți responsabilități suplimentare pentru a avansa profesional.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Pentru Vărsători, săptămâna aduce energie favorabilă în relații. Fii deschis la comunicare și colaborare în parteneriatele tale, atât cele personale, cât și cele profesionale.

Pești (19 februarie – 20 martie):
Săptămâna viitoare, Peștii pot experimenta o creștere a creativității și a expresiei artistice. Dedicați timp pentru activități care îți aduc bucurie și îți permit să-ți exprimi liber gândurile și emoțiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.