Horoscopul săptămânii 19 – 25 decembrie. Vești bune pentru zodii înainte de Sărbători, dar și de Crăciun

Horoscopul săptămânii 19 - 25 decembrie. Vești bune pentru zodii înainte de Sărbători, dar și de Crăciun

Horoscopul tău săptămânal este aici. Miercuri marchează solstițiul de iarnă, când soarele „moare”, în cel mai scăzut și mai slab punct al ciclului solar anual. Asta înseamnă că de aici încolo singura cale este în sus! Felicitări, ai ajuns până aici! De asemenea, este prima zi a sezonului Capricornului, un semn care este puțin morocănos și furnizorul suprem. Adună-ți prietenii și familia, servește mâncare caldă și consistentă, oricât de simplă, și împărtășește povești pozitive care înveselesc inimile. Fă-o într-o manieră modernă într-un moment tradițional. Umanitatea noastră ne ajută să trecem prin cele mai lungi nopți, așa că folosiți acest timp pentru a investi în ea.

Citește în continuare horoscopul săptămânal pentru a descoperi ce îți rezervă zodia ta în săptămâna 18-24 decembrie 2022.

♈ BERBEC

Atenția ta ar trebui să se concentreze pe minimizarea tensiunii și pe ascuțirea concentrării în această săptămână. Concurenții ți-ar putea provoca un stres nedorit. Starea de bine a soțului/soției dumneavoastră s-ar putea deteriora, iar costurile ar putea să crească vertiginos. Studenții ar putea întâmpina provocări și vor trebui să depună mai mult efort în această săptămână pentru a obține rezultatul dorit. Cei care sunteți în afaceri vor avea de câștigat din parteneriate. De asemenea, interacțiunile cu partenerul de afaceri se vor îmbunătăți. Efectuarea unor aranjamente legate de străinătate sau peste hotare vă va face să câștigați mai mult. Este posibil să faceți o călătorie rapidă la finalul săptămânii. Copiii voștri s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate.

♉ TAUR

Săptămâna aceasta, latura ta creativă va străluci. Va fi plăcut să petreceți timp cu copiii dvs. Compania dvs. va obține un profit considerabil și s-ar putea chiar să câștigați din surse de peste hotare, cum ar fi importul-exportul de obiecte. Relațiile cu prietenii și colegii de muncă se vor îmbunătăți, de asemenea, la fel ca și poziția dvs. socială. Ați putea lua în considerare obținerea unui împrumut bancar. Investițiile imobiliare sunt avantajoase în acest moment. În general, viața dvs. personală va continua să fie veselă. Totuși, mama ta ar putea avea unele probleme de sănătate. Soțul/soția dvs. va fi martorul unor progrese în carieră. Sunt indicate câștiguri prin intermediul bunurilor strămoșești.

♊ GEMENI

Vei reuși în toate eforturile tale în această săptămână. Vă veți simți mai bine dacă veți achita împrumutul anterior. Se vor face cheltuieli pentru obiecte legate de casă. V-ați putea gândi să vă implicați într-o afacere legată de terenuri. Puteți încerca să stabiliți o nouă alianță sau un nou parteneriat de companie. Acei studenți care s-au luptat în învățământul superior vor vedea acum progrese. Ați putea avea ocazia să vă întâlniți cu unchiul matern și să discutați o chestiune importantă. Acesta este momentul ideal pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a participa la orice program de studiu. Vei fi mulțumit de viața de familie în această săptămână. Mama ta va ajunge să se bucure de compania ta.

♋ RAC

În orice împrejurare pe care o întâlnești în această săptămână, ești îndemnat să-ți păstrezi curajul. Lucrează la abilitățile tale de comunicare, deoarece acestea vor fi un avantaj la locul de muncă. Probabil că vei face o călătorie rapidă într-o localitate din apropiere. Indicii puternice indică o creștere a veniturilor, ceea ce vă va ajuta situația financiară. O stare de liniște mentală și mulțumirea în viața personală sunt ambele asigurate. Va exista dragoste și devotament între membrii familiei, iar atmosfera de acasă va fi plăcută. În probleme familiale cruciale, frații și surorile vă vor susține. Relația voastră va fi întărită de dorința lor de a vă susține în toate demersurile.

FOLLOW ME

♌ LEU

În această săptămână trebuie să fii atent atât la colegii de muncă, cât și la rivalii tăi. Obișnuiește-te să lucrezi independent, în loc să te bazezi pe ei pentru fiecare sarcină; doar așa vei reuși. Este foarte probabil să primești recompense financiare, mai ales dacă ai legături în străinătate. Vei deveni mai deschis la a învăța lucruri noi. Vei avea noi oportunități în viața profesională ca urmare a acestui lucru. Frații tăi mai mici ar putea întâmpina dificultăți profesionale. Îți vei învinge adversarii și le vei zădărnici toate comploturile. Săptămâna aceasta, este posibil să sărbătoriți un eveniment de familie, ceea ce va face ca lucrurile să fie fericite acasă.

♍ FECIOARĂ

Veți fi inspirați să începeți proiecte noi în această săptămână. Gândurile îți vor fi copleșite de un sentiment de mândrie și vei dori să îi faci fericiți pe toți cei din jurul tău. Deși vei reuși să acumulezi bogății, familia ta ar putea avea unele suișuri și coborâșuri financiare în această perioadă. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi avantajoase. Făcând un efort, veți obține un mare succes și în viața profesională. Copiii dvs. vor avea parte de dragostea și devotamentul dvs. afectiv. Studenții care susțin teste competitive vor avea o probabilitate decentă de reușită. Este posibil să aveți disconfort din cauza problemelor de sănătate ale ochilor și urechilor.

♎ BALANȚĂ

Veți construi relații puternice cu colegii de muncă în această săptămână, ceea ce vă va face să avansați în carieră. De asemenea, vei profita de orice lucrare care a fost pusă în așteptare în trecut și există șanse mari ca planurile anterioare să fie reînviate. În domeniul lor de activitate, antreprenorii vor continua să aibă succes. Resursele străine le pot fi avantajoase. Din partea tatălui, veți avea parte de avantaje financiare. Veți acorda o atenție deosebită familiei și veți înțelege ce au nevoie. Veți avea succes în toate călătoriile de afaceri pe care le veți face. Situația financiară a familiei va fi stabilă, iar reputația lor va crește.

♏ SCORPION

Vei obține succes în domeniul tău de activitate în această săptămână. Rezultatele pozitive vor apărea în urma eticii tale de muncă dedicată. Cei care au un loc de muncă ar putea fi promovați, iar volumul lor de muncă ar crește. În problemele legate de proprietate, veți fi profitabili. Dacă vă ocupați de afaceri, legătura cu partenerul ar putea fi tensionată. Evitați cu orice preț o astfel de situație, deoarece ar putea dăuna companiei dvs. Poate exista o deconectare ciudată în gândirea dvs. care interferează cu legăturile dvs. cu persoanele la care țineți. Frații mai mici vă vor ajuta. Este posibilă o schimbare de loc de muncă pentru soțul/soția dvs. Este posibil să aveți disconfort legat de stomac.

♐ SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, vei avea în continuare o înclinație spirituală. Ca urmare a dorinței tale de a explora necunoscutul, te vei interesa de activitățile religioase. Mintea ta va începe să se simtă foarte motivată să schimbe locul de muncă, prin urmare vei începe să te miști în această direcție. Vei primi mai multă stimă și bunăvoință în societate, iar tu și tatăl tău vă veți înțelege bine. Veți avea șansa de a face investiții comerciale. Frații tăi mai mari îți vor fi alături. Interacțiunile cu ofițerii dvs. superiori se vor îmbunătăți. Veniturile dvs. vor crește, iar acum vă puteți atinge mai ușor obiectivele. Există șanse să apară infecții de sezon.

♑ CAPRICORN

Probabil că vei dori să cheltuiești bani în această săptămână pe lucruri care te vor ajuta să te simți mai bine. Sexul opus îți va atrage atenția și ți-ai putea dori o relație devotată. Șansa unui conflict cu socrii există dacă ești căsătorit. Există, de asemenea, posibilitatea unor pierderi financiare. Orice tip de investiție financiară ar putea sfârși prin a fi dăunătoare. Tatăl tău s-ar putea să se simtă puțin resemnat, dar va continua să se descurce bine. O mutare într-o altă poziție este o posibilitate. De asemenea, este posibilă oportunitatea de a face călătorii de afaceri profitabile. La locul de muncă, veți avea ocazia să vă urmăriți interesele, ceea ce va fi satisfăcător pentru dvs.

♒ VĂRSĂTOR

Antreprenorii ar trebui să se aștepte la o dezvoltare robustă a afacerilor și să obțină un profit sănătos. De asemenea, este posibil să aibă succes în creșterea companiei lor. Partenerul tău de afaceri și tu veți avea o ecuație de succes. Cei care au un loc de muncă vor avansa și vor avea șansa de a fi promovați. Pot exista beneficii financiare neprevăzute care apar pe neașteptate. În plus, puteți avea de câștigat de pe urma unei proprietăți moștenite. Succesul este posibil și pe tărâmul educației. Deși costurile ar putea crește, veți fi capabili să vă învingeți rivalii. Relația cu partenerul ar putea fi puțin tensionată.

♓ PEȘTI

S-ar putea să trebuiască să depuneți mai mult efort în această săptămână pentru a vă finaliza sarcinile. Ai putea fi frustrat de întârzierile care rezultă din acest lucru. Evită să devii iritat sau sfidător, deoarece aceste emoții ar putea face ca unele dintre treburile tale să fie amânate. Pentru a promova o mai mare armonie la locul de muncă, încercați să vă adaptați. S-ar putea să existe probleme de sănătate pentru care mama ta are nevoie de ajutorul tău. Pot apărea și conflicte familiale. Cel mai bine ar fi ca, în astfel de circumstanțe, să faci un efort pentru a reduce la minimum orice dispute sau conflicte cu membrii familiei. Feriți-vă de rivalii dvs. deoarece ar putea încerca să vă facă rău. S-ar putea să existe unele călătorii inutile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.